Moderator: SebaSTI
micz napisał(a):Mac1602 napisał(a):A ja piszę listy na całą stronę i wrzucam znaczek zwrotny... tyle, że ja piszę do zespołów F1...
rozumiem, że jak piszesz do japonii do wrzucasz znaczek japoński a jak do niuemiec to niemiecki? Bo jeżeli dajesz krajowe to możesz sobie darować. Zdziwiłbym się gdybyś nie zauważył braku jakiegokolwiek sensu wwe wkładaniu polskich znaczków.
enka napisał(a):Takie plakaty rozdawali też Motor Show i pewnie będą na tej wystawie co ma być 29-30 stycznia w hali Expo w Wawie. Pewnie jak byś wysłał maila do teamu to by Ci przysłali.
speed-x napisał(a):aha,i jeszcze pytanko do tych co wysyłali listy do teamow WRC-jaki znaczek najlepiej kupić
speed-x napisał(a):kolo115 ,no własnie też tak myślałam żeby z takim znaczkiem wysyłać,może odpiszą![]()
A znacie jeszcze jakieś adresy lub maile polskich kierowców lub teamów oprócz Hołka![]()
![]()
PawelRally napisał(a):speed-x napisał(a):kolo115 ,no własnie też tak myślałam żeby z takim znaczkiem wysyłać,może odpiszą![]()
A znacie jeszcze jakieś adresy lub maile polskich kierowców lub teamów oprócz Hołka![]()
![]()
Ja wysyłałem jeszcze do Kuchara ale jak narazie zeroA jego mail jest na jego stronce...
speed-x napisał(a):PawelRally napisał(a):speed-x napisał(a):kolo115 ,no własnie też tak myślałam żeby z takim znaczkiem wysyłać,może odpiszą![]()
![]()
Ja wysyłałem jeszcze do Kuchara ale jak narazie zeroA jego mail jest na jego stronce...
no bo to nie jest mail do Kuchara ,tylko do twórcy stronkitakże wątpie żeby ktokolwiek odpisał i jeszcze przesłał gadżety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość