Samochód SC 1.1
szpilki M12x1.25 dlugość 52 lub 62mm
jak wkleic obraz bo znalazlem schemat
Moderator: SebaSTI
sojek1 napisał(a):Samochód SC 1.1
szpilki M12x1.25 dlugość 52 lub 62mm
jak wkleic obraz bo znalazlem schemat
qbus napisał(a):PawelRally: a niby sojek co wyżej napisał?
dałbyś sobie spokój na jakiś czas, komentujesz gdzie się da i zazwyczaj jest to nic nie wnosząca wypowiedź. przykłady patrzy wyżej albo ostatni post w "rajdowych gadżetach"
prosze Cię pomyśl zanim klikniesz "wyślij"
PawelRally napisał(a):qbus napisał(a):PawelRally: a niby sojek co wyżej napisał?
dałbyś sobie spokój na jakiś czas, komentujesz gdzie się da i zazwyczaj jest to nic nie wnosząca wypowiedź. przykłady patrzy wyżej albo ostatni post w "rajdowych gadżetach"
prosze Cię pomyśl zanim klikniesz "wyślij"
Sorki nie zrozumiałem go byłem po kilku piwkach i wiesz...Co do rajdowych gadżetów to był żart i żeby troche rozluźnić atmosferę ale widać takie rzeczy ciebie nie bawią widocznie nie masz poczucia humoru. A co do moich komentarzy to nie komentuje gdzie się da bo np. wyścigi mnie nie obchodzą czy rallycross
A że się udzielam to moja sprawa i czy wypowiedz coś wnosi czy nie to zależy dla kogo i kto jakie ma podejście do sprawy. Przyczep sie do kogoś innego
Twoje komentarze czasami też nic nie wnoszą i jakoś się nie czepiam bo jestem wyrozumiały w przeciwieństwie do ciebie:?
Znów sie robi nieciekawie na tym foumAha jak chcesz jeszcze coś dodać qbus to nie pisze tego na foum bo je w tej chwili zaśmiecamy tylko na PW
![]()
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości