bez jaj ...
Jak wstaniecie przed 6 na Gołote to napiszcie mi jaka jest sytuacja.Dzieki... o 6.15 startuje na letnich oponach i z łancuchami w bagaźniku , heehe
Imprezka ponoć extra... mam nadzieje,ze pogoda ok była- co do letnich opon to wybraliśmy się w zeszłym roku na Praski Rallysprint na letnich oponach a jakies 40 km od granicy wracając po rajdzie zaczął snieg sypać- 2 razy obrót pełen i lawirowanie między jednym krawężnikiem a drugim- miodzio Na rally.sk pojawiły sie fotki i news z Sosnovej... no i czekamy na produkcje go foto
Maciek.J napisał(a):Własnie wróciłem ale było wypasnie
Było zajebiscie WURC to WURC. Jak znajde chwile to wrzuce gdzies swoje amatorskie-foty.Maciej widziałem Was jak biegaliscie po trasie. Machałem do Was.Jakos mało Polaków - nie ządzisz.
Valusek niezle zamiatał foka. Jezeli Hołek nie pojedzie Barbórki to zamiast Warszawy wybieram Prahe.
Co do trasy , to spoko czarny asfalt i wiosna. Śnieg tylko na poboczu w górach - Jakuszyce. Nawet sporo.
Na Barbórke Cieszyńską nie ryzykuje i jutro zakłada zimowe laczki w aucie
Ja zapinam budzet na 2005 pod kątem:
17. - 19. 2. Mogul Šumava Rally Klatovy
29. 4. - 1. 5. Rallye Matador Tatry
1. - 3. 7. Rally Bohemia Mladá Boleslav
18. - 21. 8. Barum rallye Zlín
W tym roku udało mi sie byc na Matador Tatry, Rally Bohemia , Barum rallye - polecam wszystkim Bohemia moze pokryc sie z Polskim , a Tatry z Elmotem i Czy u nich WRC jeszcze moga jezdzic w 2005 r
kuzaj przeciez kormoran jest na poczatku czerwca znaczy polski -
ja tam pojade jak beda wurce, a jak nie to na 3 lige wegierska sie przezucam z 70 ładzianek na starcie hehe