Mistrzostwa Czeskie

Dyskusja o startach Polaków w Mistrzostwach Europy - również tych byłych:)

Moderator: SebaSTI

Postprzez tomi_kl » niedziela, 7 lis 2004, 15:10

golden napisał(a):kuzifun - chodz jestem z w-wy i chodze na barbore od wielu lat to jako patriota wolalbym na rallysprint praga pojechac :))))

To powiedz to R ... , jest jeszcze szansa ze jak "Piekny" nie bedzie jechał Barbórki to wyląduje w Praha a nie w Wawa :twisted:
tomi_kl
A6

Postprzez golden » niedziela, 7 lis 2004, 16:25

piekny jedzie ale nie wurcem - ale wiesz - jemu wystarczy kazdy samochod i juz jest 50% ludzi wiecej na trasach - wurcem pojedzie jacek ptaszek zapewne - a on umie szoł stworzyc - wkoncu jacek zna sie z pieknym i pewnie czesc umiejetnosci booonkowych przejal :) bonki ptaszyny sa identyczne jak holka :D
golden
A6

Postprzez tomi_kl » niedziela, 7 lis 2004, 20:25

:? więc do zobaczenia w Warszawie.Przynajmiej towarzysko bedzie OK. A corolka ptaszka moze nezle latac.
tomi_kl
A6

Postprzez rajdowa_kobitka » niedziela, 7 lis 2004, 20:57

Golden- znów się zgadzamy?! :oops:
Najpiękniej byłoby zobaczyć polskich kierowców w "czeskich" furkach... z braku laku- niech zyją Czechy! :D
rajdowa_kobitka
N3

Postprzez pwrc » niedziela, 7 lis 2004, 21:53

rajdowa_kobitka napisał(a):Golden- znów się zgadzamy?! :oops:
Najpiękniej byłoby zobaczyć polskich kierowców w "czeskich" furkach... z braku laku- niech zyją Czechy! :D

no nie wiem czy takie "z braku laku" -
na Sosnovej 11WRC :!: :shock: :wink:
pwrc
A5

Postprzez rajdowa_kobitka » niedziela, 7 lis 2004, 22:04

na sosnovej tak...w końcu same mastery tam będą- ale czy na Praskim też tak będzie? Bardzo bym chciała 8)
rajdowa_kobitka
N3

Postprzez Roxi » poniedziałek, 8 lis 2004, 18:12

tomi_kl napisał(a):
golden napisał(a):kuzifun - chodz jestem z w-wy i chodze na barbore od wielu lat to jako patriota wolalbym na rallysprint praga pojechac :))))

To powiedz to R ... , jest jeszcze szansa ze jak "Piekny" nie bedzie jechał Barbórki to wyląduje w Praha a nie w Wawa :twisted:

i wszystko jasne ! jedzie Hoło to i my jedziemy :!: see yaaaa in Warsaw :!: :lol:
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką".
Roxi
N2

Postprzez golden » poniedziałek, 8 lis 2004, 19:09

no - to tylka jedyny powod dla ktorego mozna isc na karowa - start holka - bo on nie rozpieszcza kibicow i na barborce meldowal sie rzadko w ostatnich 7-8 latach to byl ze 3 razy ale jak byl to do dzis to sie pamieta !
golden
A6

Postprzez kopecky » poniedziałek, 8 lis 2004, 22:16

bylismy w zeszłym roku na Prasce i wcale ni ebyło tak rewelacyjnie tylko 2 przejazdy moza zobaczyć:/ a pozatym oprócz paru wurców i kilku innych aut popostu "mulenie". lepiej jechać na węgry na 1 lub 2 lige(rallyture) zobaczyc 150 aut w tym 70 ład ( gdzie tylko 20-30% muli) !!!widziałem VFTS-y ciągnące boki na suchym asfalcie przy 140km/h to nawet wurc nie robi takiego wraznia!!! komu znudziło sie czesko słowackie cienienie a polsce juz wszytsko widział polecam Wegry napewnonie pozałuje pozdrawiam
kopecky

Postprzez maciekd » wtorek, 9 lis 2004, 16:47

Też byliśmy w zeszłym roku w Pradze i... chyba w tym roku zmienimy miejscówki;) Ale impreza jest w deche. Czesi może nie potrafią jeździć, ale są WRC.

A teraz UWAGA UWAGA!!!
W tym roku w Pradze pojadą Jani Paasonen (Mitsubishi Lancer EvoVII), Alister McRae (Subaru Impreza), Timo Salonen :!: :!: :!:
W dodatku jak informuje organizator tuzin WRC tylko z doświadczonymi kierowcami!!! (Spodziewać się można Focusa RS WRC 04, Fabii WRC i być może Subaru WRC S9) Kurde ale jazda! :lol: :lol: :lol:
maciekd
A6

Postprzez rajdowa_kobitka » wtorek, 9 lis 2004, 21:37

JEJEJEJEJE!!! Chromole warszafffffke ! Co do pragi w zeszłym roku jedna miejscowka czadowa nam sie udała druga troszke mniej, ale rownie dobrze 8) tylko zabij mnie-nie pamiętam gdzie staliśmy... Byle do grudnia! :lol:
rajdowa_kobitka
N3

Postprzez tomi_kl » wtorek, 9 lis 2004, 21:54

eee tam praha eeee :twisted: Nie ma jak to Barbórka Cieszyńska za tydzień. Czechy są dobre na wiosne i lato (Tatry,Bochemia,Barum to je to). Chociaż być moze w tym roku skuszę sie na Sumave
tomi_kl
A6

Postprzez hairpin » wtorek, 9 lis 2004, 23:36

Sumava!? o tak!! piękny rajd, piękne traski! ta najstarsza czeska impreza rajdowa w przyszłym roku ma się odbyć w połowie lutego czyli o miesiąc wcześniej niż zazwyczaj. Co to oznacza w praktyce? Duuuuużo śniegu i jazda na kolcach [podobno jest już oficjalna zgoda]. Ma to być jedna z dwóch eliminacji WinterCup'u [janer+sumava], więc pewnie będzie też sporo austriackich drajverów. Mam tylko nadzieję że nie nałoży się terminem z naszym zimowym.
hairpin
A5

Postprzez rajdowa_kobitka » wtorek, 9 lis 2004, 23:57

tomi_kl napisał(a):eee tam praha eeee :twisted: Nie ma jak to Barbórka Cieszyńska za tydzień.

No cieszynska swoją drogą- też będę... a później 3 tyg. przerwy i Praha... żyć nie umierać, tylko żeby $ sama z nieba spadała... 8)

A Sumava na kolcach- to dopiero jazda- nie trzeba do Szwecji jechać a tylko 300 km:D Mam spory sentyment do tego rajdu bo to był mój pierwszy raz na czeskim rajdzie i mimo okrutnej pogody było pięknie.
rajdowa_kobitka
N3

Postprzez Arti » środa, 10 lis 2004, 00:28

Sumava jest fajnym rajdem, zwłaszcza jeden z ocinków, ktory jest jechany trzy krotnie naraz przez trzech scigajacych sie za soba zawodnikow. Co najlepsze, to jest to normalny oes rozgrywany na normalnej drodze a nie na jakims torze, gdzie jazda przypomina bardziej wyscig a nie rajd. Super.
Arti
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polacy w ME