Moderator: SebaSTI
domingo napisał(a):w Krakowie na terenie Maxi-szrotu.
bylo fajnie.proba dluga.szkoda tylko ze moja klasa sie nie uzbierala i trafilem do klasy wyzej.qbus napisał(a):To może ja opisze swoje wrażenia, siedziałem na prawym w zielonej Hondzie Civic, trasa była ciekawa, był to pierwszy start mój jak i kierowcy więc czasowo nie wyglądało to dobrze, z mniejszymi przygodami podróżowaliśmy po trasie, urwaliśmy rejestracje. na drugim przejeździe wcale nie było lepiej niż na pierwszym a na trzeci już nie zostaliśmy ze względów czasowych. może następnym razem będzie lepiejgdyby nie to że trzeba było tak długo czekać na swoją kolej wrażenia wywiózł bym bardzo pozytywne
pozdrowienia dla Yaro którego poznałem![]()
no i ofkors dla Marty i Zowy
wlasnie wlasnie.dzieki za pozyczenia kasku.ja mialem 2.47/2.45/2.42 ogolnie gdyby sie moja klasa zebrala a byly tylko 3/4 auta to bym wygral klase.ale wiem ze skopalem tylek temu chlopaczkowi w cc abarth.a teraz zobaczymy ktory jestem.yaro ja chyba w waszej kasie jetem i teraz juz wiem ze wy tez dostaliscieYaro napisał(a)::oops: Bije sie w piersi - pozdrowienia dla Marty![]()
Na pierwszej probie 2.52 z wizyta w krzakach, na drugiej 2.42.
A jakos nic nie slyszalem o nagrodzie fair play dla mnie za pozyczanie kaskow zalogom nr 24 i 30. Nieladnie nieladnie
O naszych wynikach się nie wypowiadam bo nie było zbyt rewelacyjne.
ZOWA napisał(a):ale wiem ze skopalem tylek temu chlopaczkowi w cc abarth.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości