Moderator: SebaSTI
Albert(Zambrów) napisał(a):Ale wy zjebani jestescie... prawie kazdy z was nietrybów siedzi tu bo mie ma co innego do roboty. Zaden z was nie ma odwagi komus w real pojechac i sie w internecie dopierdalacie
Radze wam POMYŚLCIE zanim cos napiszecie. Człowiek sie chce wyzalic a wy do niego z gęba, to co to ma byc
![]()
Podpiszcie pakt o tytule "My zjebani przez los ślimaki, czapiający sie na forach internetowych", zalegalizujcie sie to moze bedziecie miec poparcie w tak samo zjebanej spolecznosci jaka sami reprezętujecie(czyt. ...) Mam juz serdeczne dosc waszych narzekan i sobie stąd ide, bo jeszcze mnie popieroli przez te wasze wypociny
![]()
P.S. - a jak juz o ogniwach gadamy to wy sie podpiszcie pod brakujące ogniwa w teori ewolucji małpy do neandertalczyka, bo do ludzi(czyt. myślące stworzenia) to wam daleko!!
Sorki do admina za wulgaryzmy ale te cioty mnie doprowadzają do płaskodupia![]()
NARA!!!
subarek napisał(a):Albert(Zambrów) napisał(a):Ale wy zjebani jestescie... prawie kazdy z was nietrybów siedzi tu bo mie ma co innego do roboty. Zaden z was nie ma odwagi komus w real pojechac i sie w internecie dopierdalacie
Radze wam POMYŚLCIE zanim cos napiszecie. Człowiek sie chce wyzalic a wy do niego z gęba, to co to ma byc
![]()
Podpiszcie pakt o tytule "My zjebani przez los ślimaki, czapiający sie na forach internetowych", zalegalizujcie sie to moze bedziecie miec poparcie w tak samo zjebanej spolecznosci jaka sami reprezętujecie(czyt. ...) Mam juz serdeczne dosc waszych narzekan i sobie stąd ide, bo jeszcze mnie popieroli przez te wasze wypociny
![]()
P.S. - a jak juz o ogniwach gadamy to wy sie podpiszcie pod brakujące ogniwa w teori ewolucji małpy do neandertalczyka, bo do ludzi(czyt. myślące stworzenia) to wam daleko!!
Sorki do admina za wulgaryzmy ale te cioty mnie doprowadzają do płaskodupia![]()
NARA!!!
Ale dał błeheheheheheheheheh. Ciekawe czy chłopaki pod buda z piwem, słuchaja go z równie wielkim zainteresowaniem
subarek napisał(a):Jeśli i ty w ten sposób kochasz rajdy, to ja ............. chyba przestanę
Dośc już kiboli w tym swiatku. Zrobili juz wystarczająco dużo, by zabić ten interes, więc ja chyba wysiadam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości