przez darekH » poniedziałek, 27 sty 2003, 21:39
co do holka i Kuchara, stary chyba troszke przeginasz nie wierze ze holek moze dolozyc jakiejs Wrc-wce, z calym szacunkiem dla Krzyska , jestem jego wielkim fanem, ale nawet on zdaje se sprawe ze nie moze se pozwolic na jazde na szalenca, bo przy takiej obsadzie Production Car to sa realne szanse na uzyskanie 10 pkt. , nie mowie tu o wygraniu calej grupy N , bo ti chyba inna bajka, niestety skandynawskie Nki to jest stado szalencow ze znakomita znajomoscia rajdu, specyfiki , nawierzchni, przy okazji jezdzacych nieprawdopodobnie szybko na sniegu! Ok holo tez jest szybki, ale chyba nie tak ( ale szkoda ).Co do pojedynku holo qchar to jezeli focus nie zaweidzie to nie wierze w jakies niespodzianki, pamietajcie mimo tego ze trasy sa piekielnie szybkie ( Nki moga miec wieksze Vmax), to na wszelkich hamowaniach to inny swiat ( kiedys Janek Qlig powiedzial o Lancerze, ze przyspieszenia sa oki, ale chamulce to inna galaktyka ), i tyle mam do poweidzenia, mam nadzieje ze sie choc troszke pomyle , qcharek wejdzie do 10, ale dla mnie najistotniejsze bedzie jaka strata bedzie, a Holek niech wbije sie do 4-5 Nki i 1PC i bedzie super, choc na Janka tez licze i Lukasza!!!