Moderator: SebaSTI
**FanKuzaja** napisał(a):Zastanawia mnie to przecież Rajd jest rozgrywan na asfaltowej nawierzchni, Loeb pochodzi z Francji czy Loeb wygra ten rajd.. czy odpuści i zadowoli się drugą pozycją. Tak mnie to nurtuje![]()
Czy będzie miał nadal miano króla od asfaltów.
A co do Duvala kto wie jak mu pujdzie.. jak mu spasuje nawierzchnia i rajd.. to może być wysoko.
PawelRally napisał(a):Jak spadnie deszcz to groźny będzie Solberg bo jeździ wkońcu na oponach Pirelli ale kto to wie kto wygraTrzeba chłopaki chyba iść z tym do wróżki
Przemek___ napisał(a):**FanKuzaja** napisał(a):Zastanawia mnie to przecież Rajd jest rozgrywan na asfaltowej nawierzchni, Loeb pochodzi z Francji czy Loeb wygra ten rajd.. czy odpuści i zadowoli się drugą pozycją. Tak mnie to nurtuje![]()
Czy będzie miał nadal miano króla od asfaltów.
A co do Duvala kto wie jak mu pujdzie.. jak mu spasuje nawierzchnia i rajd.. to może być wysoko.
co do Duvala to mysle że jak spadnie deszcz to bedzie groźny
Przemek___ napisał(a):PawelRally napisał(a):Jak spadnie deszcz to groźny będzie Solberg bo jeździ wkońcu na oponach Pirelli ale kto to wie kto wygraTrzeba chłopaki chyba iść z tym do wróżki
jak spadnie deszcz to ja mysle że duval bedzie w tedy bardzo groźny
solota napisał(a):tak myślałem....![]()
i wymyśliłem ze Kuchar już Evo 7 posłał na Korsykę(jedzie w Wawie evo6, a czopik Imprezą czyli Evo 7 nie ma), no więc zamierza się ścigać jeszcze w PCWRC, ale pytanie to czy wystartuje w Australii gdzie trzeba mieć potężny budżet
SWRT_ napisał(a):Hmmm i co tu w STSie obstawić o to jest pytanie.
Ciężki orzech do zgryzienia.
A co tam jak kibicować to na całego Solberg 1będzie
Hirvonen nie dojedzie (no niestety on ma chyba jeszcze słabą psychikę w rajdach) jak jedzie już o Marchewkę to walczy a tak to nie bardzo chyba żeby deszcz i Pirellki to może gdzies się tam znajdzie ale cięzko powiedzieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość