sorki nie pisałem, ale mam tez swoje życie i milion spraw na głowie, i jestem ogólnie rzecz biorąc człowiekiem zajętym.
karcin: miało być tak, że aukcja miała byc wycofana, bez żadnych kar i bez zabrania zawodnika, i miałes wystawić zawodnika ejszcze raz, a ówczesny kupiec miał go kupić za rozsądną cenę ... ale niestety dyrekcja nie zdążyła tego zrobić w pore i aukcja przeszła ...
quper: nie pisałem bo nie miałem czasu, zresztą teraz RobAll tez jest MG, więc mam nadzieje ze na wasze pytanie będzie odpowiadął wtedy kiedy ja nie moge. Poza tym o doświadczneiu było już naisane na forum ( którymś

), że doświadczenie rośnie bez względu, czy rajd ukończysz czy nie, i na razie system jest uproszczony do tego, że startując w rajdzie swoim ligowym i z jednym innym już doświadczenie rośnie maksymalnie ile może w kolejce ... jednak systam będzie zmieniony i będzie zależał od ilości kilosów. Po drugie ten stopień trudność tras oznacza mniej więcej ile jest zakrętów w stosunku do długości, czyli czy jest więcej, czy mniej prostych. Ma to znaczenie przy nastawach auta ( skrzynia i układ kierowniczy ), jednak nawet jeżeli sa tlyko dwa zakręty na OS-ie, nie oznacza to że jest trudniej wypaść. Winy poszukaj w psychice swoich zawodników, może trzeba ich zmienić albo zainwestowac w jeden trening żeby już nie wypadali ... więcej nie zdradze.
Zawsze pełnym ogniem ...