Rajd Kormoran Rajdem Polski??

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Banan » sobota, 11 wrz 2004, 23:23

Wszystko mialo sie wyjasnic do konca sierpnia, jest wrzesien i jeszcze nic nie ma oficjalnego.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Arti » niedziela, 12 wrz 2004, 14:22

Banan - tak to jest w Polsce
Arti
N3

Postprzez golden » niedziela, 12 wrz 2004, 14:27

:))))))) no to trzeba mrozic szampany :) wiecej szutrów w RSME !!! :)))
golden
A6

Postprzez Mroowa » niedziela, 12 wrz 2004, 14:37

Ma się teraz chyba do końca września wyjaśnić :/
No szutry można znaleźć nawet na Dolnym Śląsku i może znajdą :)
Mroowa
S2000

Postprzez Raven » niedziela, 12 wrz 2004, 15:32

golden napisał(a): no to trzeba mrozic szampany

No kurde nie wiedzialem, ze na pogrzebie sie pije szampana! :(
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez JoannaXP » niedziela, 12 wrz 2004, 19:59

jeśli Kormoran bedzie rajdem Polski to bedzie wypas Dlaczego niby wszystkie większe imprezy mają być na południu. Pólnocna Polska tez potrafi zorganizować dobry rajd,a Olsztyn takiej szansy na pewno nie przepuści.Ale wiadomo o co chodzi,teraz jest nie na ręke tym co mieli na Eliminacje ME bliziutko :twisted:
tu są najlepsze szutry i koniec ,kropka :twisted:

mam nadzieje ,ze to info sie potwierdzi
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez qbus » niedziela, 12 wrz 2004, 20:17

Ale co z tego że będziesz miała ME w Olsztynie jak nikt z gości zagranicznych walczących o tytuł nie przyjedzie na ten rajd. Może pojawi sie kilka eNek i tyle. Ahs no i Łotysz w Pumie.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez tomi_kl » niedziela, 12 wrz 2004, 20:21

qbus napisał(a):Ale co z tego że będziesz miała ME w Olsztynie jak nikt z gości zagranicznych walczących o tytuł nie przyjedzie na ten rajd. Może pojawi sie kilka eNek i tyle. Ahs no i Łotysz w Pumie.

dokładnie , i bede jechał tyle km , a organizator odwoła 1/2 ss , bo ma problemy z publicznością ... Szkoda gadac , ale cos mi sie wydaje ze juz pozamiatane
tomi_kl
A6

Postprzez Ohlins » niedziela, 12 wrz 2004, 20:25

tomi_kl napisał(a):
qbus napisał(a):Ale co z tego że będziesz miała ME w Olsztynie jak nikt z gości zagranicznych walczących o tytuł nie przyjedzie na ten rajd. Może pojawi sie kilka eNek i tyle. Ahs no i Łotysz w Pumie.

dokładnie , i bede jechał tyle km , a organizator odwoła 1/2 ss , bo ma problemy z publicznością ... Szkoda gadac , ale cos mi sie wydaje ze juz pozamiatane

do kłodzka miałem nie daleko, a teraz do olsztyna to napewno nie pojade :( :(
Ohlins
A6

Postprzez Alien » niedziela, 12 wrz 2004, 21:20

No Olsztyn jezdzil do Klodzka, Walbrzycha i Polanicy, to moze wypadalo by raz d.. ruszyc z rewizyta :wink:
Mnie tam obojetne gdzie bedzie, byleby zorganizowali go dobrze. A goscie z zagranicy to niby czemu maja juz na Polski na mazurach nie przyjechac? Bo tak kochali "najszybsze asfalty" w europie i probowali sie na nich nie zabic, ze teraz na znak protestu nie przyjada czy co? Na tych samych drogach od lat ganiaja sie kierowcy w RSMP. Jedyny szutrowy rajd to Kormoran, bo warszawa to pomylka. Moze Krakusy i Slazaki rusza w koncu dupe i wynajda u siebie dobre, szutrowe trasy a nie tylko wydaja komunikaty, ze "rajdu nie moga zorganizowac, bo za trudne i pieniedzy nie ma". Krakowskiego juz nie ma, wisly nie ma, karkonoskiego nie ma, moze juz wystarczy?
Alien
A5

Postprzez Banan » niedziela, 12 wrz 2004, 22:28

speed-x napisał(a):jeśli Kormoran bedzie rajdem Polski to bedzie wypas Dlaczego niby wszystkie większe imprezy mają być na południu. Pólnocna Polska tez potrafi zorganizować dobry rajd,a Olsztyn takiej szansy na pewno nie przepuści.Ale wiadomo o co chodzi,teraz jest nie na ręke tym co mieli na Eliminacje ME bliziutko :twisted:

Dobre, dobre :!: Olsztyn umie organizowac rajdy :!:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez fluff » poniedziałek, 13 wrz 2004, 00:02

Najlepsze szutry na KASZUBACH!
Gorzej z cala reszta... :roll:
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez golden » poniedziałek, 13 wrz 2004, 00:48

dobra dobra ilu z was tak naprawde ocenia decyzje przez pryzmat czysto sportowy a nie "bo daleko i dupe trza ruszyc" ehhh

raven? jaki pogrzeb? odszedl krol jest nowy krol za 2 lata ME moga pojsc do krakowa znow czy do jeleniej gory czy rzeszowa i ja nie bede plakal ze bede mial daleko ale mentalnosc wasza jest tragiczna

kurcze ME powinny sie nazywac asfaltowymi ME - powinny byc szutry a dobry driver w osce tez potrafi zapylac i jakos bym sie nie martwil o obsade.. raven pojedz na szurty to pogadamy - chociaz o czym ja mam z toba gadac chyba o gruszkach na wierzbie od dawna nie nadajemy na tych falach pozdro
golden
A6

Postprzez maciekd » poniedziałek, 13 wrz 2004, 02:24

golden ja mam na oba rajdy tą samą drogę wiec można powiedzieć, że jestem obiektywny w sensie goldena :wink: Jak już napisałem Kormoran to bałagan - Rajd Poslki w Kłodzku to piękna impreza. Nie zgodzę się ze speed-x, że na mazurach są najlepsze szutry. Większość kormorana to grzązki piach, dziury i koleiny. Szutry powinny być twarde i równe, jak choćby na Bałtyku...
maciekd
A6

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 13 wrz 2004, 08:50

speed-x napisał(a):jeśli Kormoran bedzie rajdem Polski to bedzie wypas Dlaczego niby wszystkie większe imprezy mają być na południu. Pólnocna Polska tez potrafi zorganizować dobry rajd,a Olsztyn takiej szansy na pewno nie przepuści.Ale wiadomo o co chodzi,teraz jest nie na ręke tym co mieli na Eliminacje ME bliziutko :twisted:

Co ty wogóle piszesz a Dlaczego są na południu większe imprezy bo tu są ludzie co potrafią to zorganizować. A jeżeli Kormoranowi tak zależy na Rajdzie To niech siędogadają wezmą sobie nazwę Rajd Polski bo oni przecież chcą MŚ (marzenia zciętej głowy). Ale współczynik niech zostaje tutaj to AK Ziemi kłodzkiej i reszta włożyli w to swój wysiłek a nie Olsztyn żeby teraz zbierać LAury jaki to dobry rajd. A tak jak już była mowa to będzie pierwsza i i ostatnia eliminacja ME.

A to że jest Daleko to nieważne bo gdzie indziej jeszcze mógłbym pojechać ale jechać z niepewnością na jaki OS sięwybrać aby nie odwołali i wstydzić sięprzed zagranicznymi goścmi to ja dziękuję.

Niewiem co to za stwierdzenie tu są najlepsze szutry i koniec. Jak można porównywać 2 całkiem inne rajdy. Asfalt i Szuter. Komu skojarzy się nazwa Rajd Polski oprócz kibiców z Olsztynem??? nikomu !!!!! Więc po co to.

już niedługo najstarszy po Monte Carlo, Rajd Polski przejdzie do Historii w której będzie ujętę że był najgorzej zorganozowany!!!! :evil:

JA TAK NIE CHCĘ!!!!!!!!!!
Mroowa
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP