TopRally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kuba M. » środa, 8 wrz 2004, 00:43

To ja se jednak dzisiaj jeszcze pojadę, nie będę przecież czekał do czasu rajdu ligowego bezczynnie :)
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez sumo » środa, 8 wrz 2004, 07:22

Honda - Czy mozna jakos sprzedac autko poza aukcją, nie złomując go :?: albo skrócic czas trwania aukcji ?
sumo
N4

Postprzez rajdowa_kobitka » środa, 8 wrz 2004, 08:59

a do kogo można się z zgłosić z prośbą o kobietki w grze? póki co to żadnej nie znalazłam a chciałabym babski team mieć :D
rajdowa_kobitka
N3

Postprzez patyk » środa, 8 wrz 2004, 10:02

ja wystawilem na liste transferowa babeczke, nadaje sie na pilota zachcecam do licytacji :D
patyk

Postprzez honda » środa, 8 wrz 2004, 11:03

Nie możliwości skrócenia terminu aukcji, ani żadnego "innego" sprzedania niż takiego, jakie jest okreslone w zasadach ( czyli na aukcji ). Jak cchesz go koniecznie sprzedać, to jedyne co moge polecić to wystawienie auta z bardzo niska ceną. Albo złomuj, ale za to kasy nie dostaniesz. Co do kobitek w TR to takie są :)
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

toprally

Postprzez karcin » środa, 8 wrz 2004, 16:20

honda jak jesteś mistrzem gry to moze pare pytań!! Jakim autem zaczynałeś starty? i czy pierw zdobywałeś doswiadczenie w rajdach ligowych czy odrazu jezdziles tez goscinnie w innych rajdach jak to jest u ciebie na samym początku z tymi startami? :D :D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez boy » środa, 8 wrz 2004, 16:46

Super gra!!
Po dwóch odcinkach Rajdu Lodowca jestem na 22 miejscu....Mój pierwszy rajd,wow!!
boy

Postprzez honda » środa, 8 wrz 2004, 17:01

Hmm jak to było u mnie ze startami ... no moge troszke tajemnicy Wam zdradzić z mojej taktyki. Na samym początku kupiłem nowiutką Hondę Civic w N1, i sobie powoli jeździłem. Generalnie ja na samym początku postawiłem na zawodników, a nie na rozwój sprzętowy, dlatego może teraz nie mam najlepszego sprzętu, ale cała moja drużyna stoi na wysokim poziomie, zreszta w statystykach jestem drugim zespołem pod względem wartości. Poszukałem dobrych zawodników, inwestowąłem w talenty, i od samego początku jeźdizłem 3 rajdy co tydzień. Jest to kosztowne, ale ma jeden plus ... doświadczenie rośnie u zawodników dość szybko. I zawsze pieczołowicie układałem sobie harmonogram startów na tydzien, aby jak nawiększa ilość rajdów tygodniowo zgadzała się z danym treningiem na tydzień, któy był pod dyktando rajdu ligowego. Czyli patrzyłem jaki jest rajd ligowy, jeżeli np. na sniegu, to szukałem dwóch innych imprez gościnnych w danym tygodniu który byłyby na sniegu, i jechałem trzy rajdy sniegowe, a trening oczywiście tez sniegowy. I od samego początku wszystko sobie zapisuje na kartkach, kazdy mój zawodnik ma osobną kartke A4, na której zapisuje jego postęp, oraz mam własny system obliczeń, który zawodnik na co się nadaje ( tez oczywiście wszystko w tabelkach ). Mam teraz 8 zawdoników i 3 auta, i zchodiz mi 3 godziny aby ustawić harmonogram na tydzień. Przede wszystmi większość rajdów musi byc pod trening, każdy z 8 zawodników jeździ u mnie tą sama ilośc rajdów, aby się równo rozwijali, i dizęki akiej taktyce przyrost wartości u kazdego zawodnika co kolejke wynosi od 6 do ponad 10 tysięcy ! Do teg dążcie, i osobiście bardziej bym polecał inwestować w załoge niz w sprzęt, bo to kierowca z pilotem jest kluczem do sukcesu, nie auto. Spójrzcie sobie na ostatni rajd lodowca w 3 lidze g4, startował tam mój kierowca, którego wyłowiłem z talentów, oraz pilot kupiony na aukcji ( chyba, albo tez z talnetów, nie pamiętam :), i N1 objechał wiele mocniejszych aut.zróbcie analize po swojemu swoich zawodników, i szukajcie okazji na aukcjach, kupujcie zawodnidók którzy są lepsi na nawieżchniach, na któych Wasi obecni nie sa dobzi. Tyle moge Wam w duzym skrócie powiedzieć.
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

:)

Postprzez karcin » środa, 8 wrz 2004, 19:19

A powiedz mi Honda ile przekazałeś na Talenty bo niewiem ile kasy dokładnie na to przeznaczyć :)
karcin
A6

Postprzez honda » środa, 8 wrz 2004, 19:35

Ja wale już przez 20 kolejek po 50 000 :)
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

Postprzez karcin » środa, 8 wrz 2004, 19:45

To ja pierw oszczędnie dam po 10 000 a pozniej jak zarobie wiecej kasy to dam wiecej :) aha i mam jeszcze jedno pytanie bo dzisiaj mam rajd lodowca czy cos takiego i nastepny mam rajd na sliskim asfalcie i niemoge sie zglosic do rajdu ktory odbedzie sie jutro RAJD POSZUKIWANEGO SPONSORA albo na inny rajd asfaltowy i pisze tak "Nie możesz zgłosić swojej załogi do tego rajdu, ponieważ nie masz wolnego samochodu w tym terminie.. " i niewiem jak mam sobie z tym poradzić z góry dziękuje :D
karcin
A6

Postprzez karcin » środa, 8 wrz 2004, 19:49

aha i jeszcze jedno pytanko! :D czy jak naprzykład następny rajd ligowy mam 15 wrzesnia to czy moge sie zglosic do jakies rajdu dzień wczesniej i jak to zrobić :D
karcin
A6

Postprzez el_misios » środa, 8 wrz 2004, 19:55

Super menager tego własnie trzeba było kibicom rajdowym.
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez Mroowa » środa, 8 wrz 2004, 20:00

karcin napisał(a):To ja pierw oszczędnie dam po 10 000 a pozniej jak zarobie wiecej kasy to dam wiecej :) aha i mam jeszcze jedno pytanie bo dzisiaj mam rajd lodowca czy cos takiego i nastepny mam rajd na sliskim asfalcie i niemoge sie zglosic do rajdu ktory odbedzie sie jutro RAJD POSZUKIWANEGO SPONSORA albo na inny rajd asfaltowy i pisze tak "Nie możesz zgłosić swojej załogi do tego rajdu, ponieważ nie masz wolnego samochodu w tym terminie.. " i niewiem jak mam sobie z tym poradzić z góry dziękuje :D

Między rajdami musi być dzien przerwy chyab że dysponujesz dwoma autkami to możesz śmigać częściej więc sobie z tym nie poradzisz chyba że autko kupisz.

Do ligi możesz sięzgłosić a do rajdu z poza ligi możesz się zgłosić 24 h przed startem najwcześniej.
Mroowa
S2000

Postprzez karcin » środa, 8 wrz 2004, 20:05

ej czyli jak np. następny rajd mam ligowy w środe to goscinny rajd moge pojechać w poniedziałek a we wtorek już nie?? jak tak no to juz kapuje wszystko aha bo narazie do innej ligi sie niemoge zglosic, i jeszcze jedno jak dzisiaj koncze rajd to jutro niemog wystąpić w rajdzie? moge dopiero w piątek Tak?? no mam nadzieje że po tym juz wszystko do końca zrozumie i dzięki wielkie za podpowiedzi :D
karcin
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe