Richard Burns Rally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez DrNO_krk » wtorek, 7 wrz 2004, 08:52

ściągnąłem... napaliłem się... a tu lipa!! "wystąpił błąd bla bla bla..." czy ktoś mógłby mi podesłać na maila crack'a do gierki? bo na normalnym pliku jest ok... (tylko ze o CD woła) a mój crack ma błąd :(
POMOCY!!
DrNO -=bike rulz!!=-

Tlen: drno_bbb
GG: 2022215
DrNO_krk
N1

Postprzez michal_wrc » wtorek, 7 wrz 2004, 09:39

Itek napisał(a):Ty mi lepiej powiedź, czy przeszedłeś w Rally School część dotyczącą hamowania lewą nogą? Jeśli tak, to zdradź jakim sposobem, bo rozumiem, że grasz na klawiaturze.

Ja grając na gamepadzie wcisnąłem przycisk od hamulca trzymając cały czas wciśnięty gaz i za trzecim razem się udało
michal_wrc
A5

Postprzez Itek » wtorek, 7 wrz 2004, 10:20

michal_wrc napisał(a):a grając na gamepadzie wcisnąłem przycisk od hamulca trzymając cały czas wciśnięty gaz i za trzecim razem się udało

Po kilku próbach udało się. Ta gra podoba mi się coraz bardziej!!
JID: itek (kr) chrome (kr) pl
GG: Mam, ale nie używam.
Itek
N2

Postprzez DrNO_krk » wtorek, 7 wrz 2004, 10:26

a mnie w ogóle nie chce się załączyć ;(
DrNO -=bike rulz!!=-

Tlen: drno_bbb
GG: 2022215
DrNO_krk
N1

Postprzez Alien » wtorek, 7 wrz 2004, 13:24

A ja poczekam na oryginalesa 8)
Alien
A5

Postprzez maciekd » wtorek, 7 wrz 2004, 16:23

Dokładnie! Wreszcie odrobina przyzwoitości... Mówicie o tym ściąganiu jakby to było coś najzwyklejszego w świecie. A przecież to kradzież... :? Tzn nie, że was potępiam, ale oryginał napewno daje pełną jakość i satysfakcję użytkowania. Pomijając fakt, że chłopaki z SCi się napracowali przez 2 lata, więc zasługują na to, żeby ich nie okradać...

Dlatego czy ktoś może powiedzieć jaka jest data polskiej premiery?!
maciekd
A6

Postprzez Alien » wtorek, 7 wrz 2004, 16:43

Nie oszukujmy sie, jak mam do wyboru 10 razy tanszego ale dobrego pirata i oryginal za kosmiczna cene, to sie zbytnio nie lamie. Ale jak czytam o pierdzacym dzwieku, problemach ze sciagnieciem, instalacja i wpuszczaniem tego calego syfu jaki w takich demowkach skrakowanych siedzi, we wlasny komp, to wole poczekac 8)
Alien
A5

Postprzez maciekd » wtorek, 7 wrz 2004, 16:53

:P :P :P :P :P 99PLN za gre to nie majątek, zwłaszcza jeżeli kogoś stać na upgrade kompa za kilkaset PLN, żeby pograć w RBR...
maciekd
A6

Postprzez whisky » wtorek, 7 wrz 2004, 18:14

Ja robię czasami tak..
Jak mi się podoba pirat to kupuję orginał..
Nie ma potem problemu że coś mi nie chodzi takjakbym chciał..
whisky
N3

Postprzez JoannaXP » wtorek, 7 wrz 2004, 18:53

tak,ale...i Xpand rally i RBR i jeszcze Colin 2005 ,w końcu trzeba zagrać zeby wiedzieć którą bedzie najkorzystniej kupić (niby są dema,ale wiadomo ze pelna bedzie na pewno inna...) Zwłaszcza po takim moim błędzie czyli kupno cmr4 wole najpierw zagrać :) (ciekawe jest to,ze akurat w cmr3 sterowanie jest u mnie dobre,a w cmr4 wręcz przeciwnie :D :/ ) Ja np. nie moge kupić wszystkiego ,tymbardziej ze teraz zamierzam wyłożyć kase na dobrą kiere :] Jeśli bedzie jakiś dodatek do gry ,jakiś gadżet czy coś,a poza tym polska wersja językowa to pewnie skusze zeby kupić :) zobaczymy jak to bedzie :) I nie oszukujmy sie ze piraty są fuu i blee ,bo założe sie ,że na pewno prawie każdy z was chociaż raz kiedyś tak zrobił :P
hmm...w RBR miał być multiplayer...i niby jest,ale....na jednym kompie w 2,3,4 osoby :? myślałam ze bedzie możliwość gry przez neta z innymi...no trudno
Na razie gram na klawiaturze i z ustawieniami takimi jakie były na początku gry, nie da sie utrzymać autka na zakręcie,kiepsko jest :?
Poza tym sam wygląd gry-menu,grafika,dźwięki ,rajdowa szkola jazdy hyhy, to jest zrobione 10/10 :)))

maciekd napisał(a): (...)Dlatego czy ktoś może powiedzieć jaka jest data polskiej premiery?!

16 września , http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=2562

troche to juz stary opis, i nawet pisze ze multiplayer przez LAN lub internet,szkoda ze wyszło zupełnie inaczej, czyżby sie nie wyrobili z tym?
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Quper » wtorek, 7 wrz 2004, 20:38

:!: :!: :!: Mam wielką prośbę do tych którzy mają już sciągniętą grę... Ja siącgałem 3 dni... udało się wreszcie, ale mam błąd CRC podczas instalacji jednego pliku, instalkę da rade przeprowadzić ale później brakuje mi tego pliku.. jak któs by mógł przesłać mi go na maila to bym był BAARDZO wdzięczny, plik maokoło 100kb więc chyba nie będzie problemu....
Plik to:
:arrow: TRACK-12_O.LBS jest on w katalogu gry /maps/
mój emial to :arrow: quper@poczta.wp.pl

Dzięki
Quper

Postprzez JoannaXP » wtorek, 7 wrz 2004, 21:37

Quper napisał(a)::!: :!: :!: Mam wielką prośbę do tych którzy mają już sciągniętą grę... Ja siącgałem 3 dni... udało się wreszcie, ale mam błąd CRC podczas instalacji jednego pliku, instalkę da rade przeprowadzić ale później brakuje mi tego pliku.. jak któs by mógł przesłać mi go na maila to bym był BAARDZO wdzięczny, plik maokoło 100kb więc chyba nie będzie problemu....
Plik to:
:arrow: TRACK-12_O.LBS jest on w katalogu gry /maps/
mój emial to :arrow: quper@poczta.wp.pl

Dzięki

jak tak teraz patrze to ten plik nie ma 100kb ,a 43 MB...więc nie ma szans :)
screen
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez piter306 » wtorek, 7 wrz 2004, 21:38

Normalnie to się w ściąganie nie bawia, bo to jest bezsens. Ale przy Ryśku jestem do tego zmuszony bo nie ma dema. A nie lubię kupować kota w worku. Obczaja co i jak i kupia oryginał.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez Itek » wtorek, 7 wrz 2004, 22:49

Wersje pirackie różnią się tym od pudełkowych, że zwykle nie da się korzystać z trybu multiplayer na serwerach, które wymagają CD-key'a. Pozostałe błedy będą występować i w piracie, jak i w wersji oryginalnej.
JID: itek (kr) chrome (kr) pl
GG: Mam, ale nie używam.
Itek
N2

Postprzez patyk » środa, 8 wrz 2004, 11:40

mam pytanie czy sprzet w postaci: Athlon 2000+ GeForce4 MX440 64MB 256 mb ram wystarczy aby pociagnac gierke??jezeli nie to czy przy GeForceFX 5200 128MB bede mial jakies problemy??
patyk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe