Jak myślicie co dalej z Kuzajem?

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Kuzaj

Postprzez JoannaXP » wtorek, 31 sie 2004, 19:31

karcin napisał(a):
Banan napisał(a):Tylko Janusz sie przyznawal, ze to on zawalil... :(

Prawda tylko Janusz nigdy sie nieczym niewymigiwał.... mówił tak jak było naprawde!!!!!

właśnie to mi od razu przyszło na myśl...i jednocześnie był skromny
Frycz to np. najpierw narzekał na autko,ale potem co,jednak przyznał sie ze to po części jego wina,Bebenek tez potrafi sie przyznać
zresztą od prawie kazdego słyszałam ze ktoś coś kiedyś zawalił czasami,ale od Kuzaja to naprawde nigdy
ale to juz troche OT
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Kuzaj

Postprzez karcin » wtorek, 31 sie 2004, 19:35

A tak w troszke innym temacie :) Oglądaliście relacje w TVN Turbo z Rajdu Nikon??!! Tam jest pokazane jak Kuzaj naprawia Auto :) moim zdaniem to jest niezgodnie z przepisami naprawianie ale może mi sie tak tylko zdaje wystarczy sie lepiej przyjzec tej całej naprawie a powinno sie zauważyć pare istotnych rzeczy :D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Re: Kuzaj

Postprzez maciekd » wtorek, 31 sie 2004, 19:57

speed-x napisał(a):Frycz to np. najpierw narzekał na autko,ale potem co,jednak przyznał sie ze to po części jego wina,Bebenek tez potrafi sie przyznać
zresztą od prawie kazdego słyszałam ze ktoś coś kiedyś zawalił czasami,ale od Kuzaja to naprawde nigdy
ale to juz troche OT

Eh i znowu to samo... A mi np. od razu przychodzi na myśl scena z relacji z któregoś rajdu 2001/2002, nie pamiętam teraz z którego, gdu Leszek drapie się w czoło mówiąc: "sorry, kierowca nawalił..." :?
maciekd
A6

Postprzez enka » wtorek, 31 sie 2004, 20:55

Podczas relacji z tegorocznego Kormorana Kuzi się przyznał. Powiedział, że to był błąd kierowcy.
enka
A5

Postprzez Przemysław » wtorek, 31 sie 2004, 22:09

enka napisał(a):Podczas relacji z tegorocznego Kormorana Kuzi się przyznał. Powiedział, że to był błąd kierowcy.

ale przeważnie to zawsze mówił że coś w aucie mu nawalało, ale tak juz jest że najtrudniej jest sie przyznac do własnego błędu.
Przemysław
N2

Postprzez Kuba M. » wtorek, 31 sie 2004, 22:47

Te, a coście się tak Leszka nagle uczepili? Nie trzeba go lubić, ale jest w tej chwili najlepszym polskich kierowcą rajdowym, a wasze wywlekanie brudów w momencie zdobycia przez niego tytułu RSMP i pieknej walki na Barumie jest dosyć idiotyczne.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez golden » wtorek, 31 sie 2004, 23:35

panowie zabraklo mi 30 cm :)))))))))))))))))))

Sołek gazu :)))))))))
golden
A6

Postprzez solota » środa, 1 wrz 2004, 11:21

ja dla mnie dla kuzaja są dwie alternatywy:

1) ME, ale N-grupowym Subarkiem na takich rajdach jak Ypres czy Madera dużo się nie zdziała

2) PCWRC - duże koszta i trzeba poświęcić jeden rok na naukę ale Kuzi lubi chyba wyzwania :wink: i tu bym go widział we właściwej roli
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez beeper_ » środa, 1 wrz 2004, 11:28

Ja bym chetnie zobaczyl kuziego w konfronacji z innymi kierowcami PCWRC.
Jest niezlym biznesmenem to sponsorzy by sie znalezli.
beeper_
N4

Postprzez rak818 » środa, 1 wrz 2004, 13:51

beeper_ dobrze mówi
Dla Kuziego skokiem jakościowym byłoby zaliczenie pełnej rundy PCWRC.
Jakby na to niepatrzeć to Mistrzostwa Świat i jedyna choćby iluzoryczna szansa zaistnienia w fabryce WRC choćby na jeden rajd. Poza tym po tegorycznym zwycięstwie Miśka w PCWRC (Pasonnen chyba nie do objechania :idea: :?: ) Subaru powinno być zainteresowane wtłoczeniem kilku dobrych kierowców mogacych zdobywać punkty. Duża część eliminacji po asfalcie w czym Kuzi jest dobry, a co do kosztów to chyba cykl PCWRC, nie jest dużo droższy od sezonu WRCem w Polsce (tu Kuchar mógłby coś powiedzieć).

Zresztą zobaczymu co Kuzi powie w wywiadzie dla WRC :?:

Banan załóż temat o Grzybie i Juniorze bo tu mogą być fajne gdybania i może trochę bardziej optymistyczne niż w przypadku Pelikana i Fryty 8)
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez maciekd » środa, 1 wrz 2004, 18:06

No właśnie to mnie od dawna zastanawia. Dlaczego Leszek nie próbuje swoich sił w MŚ? To wygląda jak brak ambicji, albo obawa przed konfrontacją z najlepszymi. Dziwi mnie to w kontekście tego, że Kuzi jednak nawet w najtrudniejszych czasach potrafi skądś "wytrzasnąć" kaskę... A wielka szkoda, bo np. na tegorocznym Deutschland, gdzie odcinki są bardzo podobne do tych w Polsce i gdzie były cieżkie warunki pogodowe, które przecież najbardziej leżą Kuzajowi, miałby on ogromne szanse na walke nawet o zwycięstwo w gr. N! Naprawde dziwie się, że nie spróbuje...
maciekd
A6

Postprzez Przemysław » środa, 1 wrz 2004, 18:15

...
Ostatnio edytowano środa, 1 wrz 2004, 20:24 przez Przemysław, łącznie edytowano 1 raz
Przemysław
N2

Postprzez tomi_kl » środa, 1 wrz 2004, 18:20

Ari Vatanen napisał(a):A ja kiedys rozmawiełem z pewnym znajomym policjantem z Krakowa i on twierdzi że Kuzaj przemyca narkotyki ale mu nie moga tego udowodnić, ale skoro tego nie udowodnili to tak nie jest.

tak , ... zapytaj sie go na strefie czy to robi. A dla twojej informacji to ja handluje bronią.
Jaka z was przemawia zazdrość i zawiść.
Szlak mnie trafia jak czytam niektóre posty...

Wypakował na Barum to od razu jest bee, a wczesniej po Rzeszowie to wszyscy go podziwiali...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
tomi_kl
A6

Postprzez Banan » środa, 1 wrz 2004, 18:25

tomi_kl napisał(a): Wypakował na Barum to od razu jest bee, a wczesniej po Rzeszowie to wszyscy go podziwiali...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Elmot, Kormoran, Nikon, Barum... A sezon jeszcze sie nie skonczyl :twisted:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Mroowa » środa, 1 wrz 2004, 18:29

Masz racjęTomi_kl niewiem co oni wszyscy chcą. Rozumiem nie wszyscy muszą go lubić przecież można kibicować komuś innemu ale zmieniać decyzję jak Horągiewka.

To samo z ty mże nikt nie zawinił że Kuzaj się nie przyznaje nigdy do błędu przytoczone zostało że jednak przyznaje siędo błędu co poparte jest faktami no to sieodwraca kota ogonem że prawie zawsze się wymiguje. Pamiętam na koniec zeszłego sezonu było KUZI bu ble itp. ....
A tu nowy sezon przychodzi Kuzaj zgłasza się w Subarce ooo brawo Kuzi Go!!! itp. Dzwon oj to już cośnie pasuje w Kuzaju i tak to zaj...nia Ludzie trzymajcie jedną stronę i nie udzielajcie się jaki to Kuzaj czy inny sportowiec jest (albo niech sięwypowiada ten kto nie ma sobie nic do zarzucenia).

Koniec amba fatima i powróćcie do tematu rozmowy co dalej z Leszkiem Kuzajem a nie dlaczego robi tak a nie inaczej. :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Mroowa
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP