..::12 Rajd Rzeszowski::..

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kris_WRC » środa, 11 sie 2004, 13:44

nie ze sie obrażam czy cos w tym stylu nie. Chodzi mi o to, że jazda mało efektywna wystarcza, zeby godzić niejedno auto N4 ze o żenadiuszach w S1600 nie wspomne. Oni sie powinni ciąc na setne sekundy ( i nie tłumacznie sie jak jeden sliniący sie fan frytki na polskim ze to wina sprzetu) a nie dojażdzać nie wiadomo gdzie a potem pieknie na drugiej okłądce WRC stoja na rampie z szampanem i podpis ze wygrali cos tam. Cos jest nie tak. Wapie zeby to chodziło o sprzet bo wszyscy stoją na w miare równym poziomie. A póki co to Grzesio moze sobie pozwolić na boki bo co ma do stracenia?
Ostatnio edytowano środa, 11 sie 2004, 13:55 przez Kris_WRC, łącznie edytowano 1 raz
Kris_WRC
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 11 sie 2004, 13:45

Wlasnie wrocilem z zapoznania na odcinku Albigowa. Stalem na poczatku na jednym ze skrzyzowan i doszedlem do wniosku, ze dosyc latwo rozszyfrowac kto wczesniej nielegalnie trenowal. Byli tacy ktorzy jechali pierwszy raz powoli a mimo to gubili sie nie skrecajac w odpowiednia strone. Byli tacy co jechali powoli ale dobra droga. Byli tez i tacy, co juz na pierwszym przejezdzie z**********i jakby to byl juz os.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Sergiey » środa, 11 sie 2004, 13:48

Może nie tacy znowu żenadiusze. Ale fakt jest taki, że aby ośką uzyskać dobry czas to trzeba jezdzić jak JJ Simon, Thiry czy Andreucci. A u nich jazdy bokami nie widziałem. (u Andreucciego nie pamiętam dokladnie ale chyba tez jezdził na okrągło). Dawny "król ośki" waldek doskocz tez niespecjalnie autem zamiatał.

BTW: rajd staruje dokładnie pół roku po smierci Janusza- 13tego w piątek.
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 11 sie 2004, 16:36

Przed chwila czytalem wywiad z Wieslawem Grzybem(dyrektorem rajdu) i mowi ze pojawia sie dwie zagraniczne zalogi czyli francuzi w 206 s1600 i włosi w Punto s1600.

O co tu chodzi? Przeciez nie ma wlochow na liscie zgloszen. Chyba ze pojada tym jako "zera" czy szachownica... ale czy to mialoby sens? Chyba jesli juz to normalnie by wystartowali
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Gustaw » środa, 11 sie 2004, 17:24

+RAFAŁ+ napisał(a):O co tu chodzi? Przeciez nie ma wlochow na liscie zgloszen. Chyba ze pojada tym jako "zera" czy szachownica... ale czy to mialoby sens? Chyba jesli juz to normalnie by wystartowali

najwidoczniej Łukasz Włoch pojedzie z kims na prawym :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Wilu » środa, 11 sie 2004, 17:35

wycinek infosa Chłopskiego:
"
Niestety w tych zawodach zmuszeni jesteśmy użyć silnika „zapasowego”, w specyfikacji z roku 2001. Nasz silnik podstawowy, znacznie mocniejszy, przygotowywany jest obecnie w Anglii do startu w Rajdzie Barum.”
"
Wilu
N4

Postprzez Psycholog_Rajdowy » środa, 11 sie 2004, 17:43

+RAFAŁ+ napisał(a):Wlasnie wrocilem z zapoznania na odcinku Albigowa. Stalem na poczatku na jednym ze skrzyzowan i doszedlem do wniosku, ze dosyc latwo rozszyfrowac kto wczesniej nielegalnie trenowal.

A możesz napisać, kto Twoim zdaniem ewidentnie upalał, a kto najprawdopodobniej nie :?:
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez Raven » środa, 11 sie 2004, 18:08

A moze lepiej nie gdybac?
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez wojtass » środa, 11 sie 2004, 19:23

Czy wybiera sie ktos z okolicy Kęt na ten Rajd?? chetnie bym sie zabrał..... moje gg: 4489772 i tel. 506-211-696
wojtass

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 11 sie 2004, 21:47

Dokladnie nie okresle kto bo nie bylem w stanie zapamietac malych nr na samochodach ale zolte suzuki bardzo szybko szlo juz pierwszym razem, Solowow tez.

Z "wolnych" moge wymienic Kosciuszke, Kuzaja, Frycza, czarny Peugeot 407(nie wiem kto to, jakis dalszy nr).

Wybiera sie ktos jutro na testowy? Jak tak to mozecie zaczpiec bardzo wysokiego goscia w szarej koszulce i spodenkach moro ;)

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez munieck » środa, 11 sie 2004, 23:37

Ja bede z calkiem spora ekipa. Me byc calkiem wysoki, nadwaga, jak nie bedzie padac to czarne buty, czarne spodenki, czarny t-shirt, czarna czapeczka, a jak bedzie lalo to zmiana spodenek na jeansy... niebieskie :D
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez RallyFanTomek » środa, 11 sie 2004, 23:38

Witam Wszystkich :) Świeżo sie zarejestrowałem, ale forum przeglądam już dosyć dłuuugo 8)

Byłem na zapoznaniu wczoraj, dzisiaj i nie tylko - mam fotki, zachwile rzuce Wam tu linka z dzisiejszego dnia, z zapoznania na odcinku Strzaszydle OS 8, 12

A jutro na testówke... :)

O to link:
http://members.lycos.co.uk/rallyfantome ... 2dzien.htm

Jak byście nie wiedzieli kto w jakim aucie to pytać...:)
RallyFanTomek
N1

Postprzez maciekd » czwartek, 12 sie 2004, 00:53

Raven napisał(a):Buhaha, oska jezdzi sie agresywnie (to nie koniecznie to samo co efektownie) tam gdzie trzeba, bo kazdy niepotrzebny poslizg to duza strata czasowa, zwlaszcza dla samochodu, ktory nie ma mozliwosci szybkiego odjazdu z zakretu. Cztery zwycuiestwa? I co z tego, przeciez on nie ma z kim walczyc. Ma najlepszy aktualnie samochod s1600 na swiecie, ktory przeciwstawiony jest corsie, samochodowi, ktory nie jest rozwijany od kliku lat i ktory na dodatek byl bity nie raz, nastepnie mamy p206 s1600, rowniez nie rozwijany samochod, ktory i tak nigdy nie znalezal do najlepszych w klasie, ale ten woz rzadko jest na mecie. Jest rowniez Fiat, ale o tym niewiele moge powiedzied, bo niby wszystko jest ok i powinien ciac sie z Grzybem, z niewiadomych przyczyn jednak tak nie jest.
Ponoc takze zolty, prywatny ignis czesto widywany jest niedlugo przed rajdem na oesach, ale...

Moim zdaniem jazda Grzyba nie jest efektywna, po prostu nie ma z kim walczyc. Niech jezdzi efektownie, milo jest popatrzec, ale skoro planuje udzial w ME 2005 to niech lepiej zmieni styl, bo bedzie bral takie baty, jak na Polskim 2004.

Ojej Raven, jak ja sie z Tobą nie zgadzam... aż byś nie uwierzył. I aż nie mam ochoty się spierać...
maciekd
A6

Postprzez speed555 » czwartek, 12 sie 2004, 06:40

Na fotkach widze ze jest watersplash. To bedzie wkońcu czy nie??
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez RallyFanTomek » czwartek, 12 sie 2004, 08:11

Będzie watersplash i na odcinku Lubenia OS 1, 4 i na odcinku Straszydle OS 8, 12, a ten ostatni to jest odwrócony odcinek Lubenia, czyli na watersplash tak jak na fotkach.

NA TESTÓWKEEEEE !! YEAH :)
RallyFanTomek
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP