Moja przygoda z modelami zaczeła sie jakies 4 lata temu i był to pierwszy mały modelik Peugeota 206(ten biały):D w skali 1:43.Było to autko Delacoura.Tak mi sie to spodobało ze zaczołem wiecej tego sklejac.Potem przyszedł czas na pierwszy model duzy w skali 1:18,był to Ctroen Xsara Philipa Bugalskiego.Wszystkie modele jak do tego momentu były firmy Heller,a jak wiadomo tej firmy nie sa najwyższej jakosci tak jak np:Tamiya.Nastepnie zaczołem oszczedzac i kupilem pierwszy model Tamiy było to Subaru WRC w specyfikacjii 2001.Tamiya to Tamiya jednak do wyboru trzech kierowców do oklejenia (Richard Burns, Marko Martin albo Peter Solberg)Wybrałem Solberga.W miedzy czasie sklepiłem a raczej okleiłem oryginalną kalką metalowego czerwonego focusa ktora była w barwach Marlboro Rally Team Poland czyli Janusza Kuliga i Jarosława Barana.Nastepnie oszczedzałem oszczedzałem i kupiełm następną rzecz produkcjii Tamiy.Był to Peugeot 206WRC w spec.2001.Okleiłem go kalką z rajdu 15 Rajdu Dolnośląskiego a na bocznej szybie pisało Krzysztof Hołowczyc i Maciej wisławski .Samochod w barwach Jan 3 Sobieski RAlly Team.Na tym sie skończyła sie moja przygoda z modelarstwem rajdowym.Mam rozpoczetego jeszcze Mitsubishi Lancera Evo7 ale ne ma juz czasu i tez niechce mi sie zbytnio

Wsumie udało mi sie sklejic trzy modeliki w skali 1:18 i szesc modeli w skali 1:43.Chciałbym je jakos zamiesci tu ale nie mam gdzie je wrzucic na jakis serwer.A jesli je kiedys zapodam na forum to modeliki nie sa tak super zrobione jak wyzej wyzej jak np:FAN KUZAJA.Ja to robiłem za zamiłowania do rajdów a nie dla pasjii modelarsiej !! heh.pozdrowienia.