stwiam że Grzybu pierwszy w generalcena zakończenie rajdu
Moderator: SebaSTI
Z RallyonlinePrzyczyną tej bardzo dla nas wszystkich trudnej decyzji są kłopoty ze wspomaganiem układu kierowniczego – powiedział Sebastian Frycz.
- Od rana rywalizowaliśmy bez wspomagania, co w tych warunkach – na bardzo krętych i wąskich górskich drogach, jest praktycznie niemożliwe. Uznaliśmy, że powinniśmy wycofać się z rajdu. Dla nas to pech i wielki zawód, bo przecież tak wiele obiecywaliśmy sobie po starcie w „Nikonie” – podsumował kierowca Fiat Selenia Rally Team.
saint napisał(a):Nie wiem czy starczy mu animuszu, do kolejnej pogoni za liderami.
Z tym deszczem nieciekawie. Fajnie byłoby, gdyby Grzybek wygrał, uważam że zasługuje na to - tak zasuwa że szok, nawet po mokrym ale ośka to ośka więc jak będzie dalej padać to koniec...
Sołowow już jest, ale potężna strata.Kapeć może...?
SAINT: Grzybek pewnie miał by dobre czasy ale niestety nie startuje, natomiast my tu kibicujemy Grzesiowi Grzybowi....Nie wiem jak dla Ciebie ale dla niektórych to duża różnica....Grzyb Goo!!
Akow napisał(a):SAINT: Grzybek pewnie miał by dobre czasy ale niestety nie startuje, natomiast my tu kibicujemy Grzesiowi Grzybowi....Nie wiem jak dla Ciebie ale dla niektórych to duża różnica....Grzyb Goo!!
Sergiey napisał(a):saint napisał(a):Tak BTW: czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć na czym polega fenomen Bełtowskiego??
Chyba po prostu kiepski jest, ot co.
Sergiey napisał:
saint napisał:
Tak BTW: czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć na czym polega fenomen Bełtowskiego??
Chyba po prostu kiepski jest, ot co.
e tam... przesadzacie... jest 1,5 minuty przed Sołowowem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości