samurai napisał(a):Nie chcę sie z nikim sprzeczać, ale powiem jedno. Pierwszą Koszulkę zrobilem iwyłącznie dla siebie. Komuś sie tym pochwaliłem i on tez taka chciał. Stwierdziłem ze nie będe sęp i ogłosze sie, kto chce niech ma. A że koszulek zamówiłem kilka więc kosztu produkcji były relatywnie bardzo duże. Głupio sie czuje teraz czytając posty typu "zarabiam na tym niewiadomo ile" itp. Róbcie sobie koszulki, ale chyba oczywisty jest ze jeśli bedzie was wiecej każda kolejna koszulka bedzie tańsza. Ja mam dwie koszulki i nosze je zeby upamiętnić naszego NAJLEPSZEGO KIEROWCĘ. Pozdrawiam i żegnam
witam
czytam sobie ten topic i postanowilam napisac kilka slow nt tej koszulki
zamowilam sobie u samuraia ta koszulke ,jestem drobnej budowy ciala wiec poprosilam o S,samurai zaoferowal sie zdobyc S choc nie bylo takiego rozmiaru w "ofercie"
taki t-shirt chcialam,poniewaz chcialam miec cos na sobie podczas rajdow co pokazywaloby ,ze pamietam,ze ta Janusz byl dla mnie wielkim Człowiekiem ( nadal nie moge sie z tym co sie stalo pogodzic)
wiec koszulka przyszla i co sie okazalo - ze to zwykly kawalek szmaty ,bo t shirtem nie mozna tego nazwac - sorry samurai moze sprawie Ci przyrosc,ale taki tshirt bez nadruku to na bazarku mozna za 5 zl nabyc - to cos w ogole nie nadaje sie do noszenia i wstyd byloby mi chodzic w tym kawalku szmatki
poza tym podobo jest to S a w porownaniu z moimi S tshtrtami to duuuuuza roznica i w zasadzie moglabym ja jako sukienke zalozyc
jak to zobaczylam to bylam wsciekla ,bo nigdy tego nie zaloze ,a nawet nie chce myslec co sie z tym stanie po kilku praniach - wiec moj tshirt sobie lezy w szafie i ze wzgledu na szacunek do Janusza i tego nadruku nie wyrzucilam tego jeszcze ,chcetnie bym sie go pozbyla
ten "zakup"to tylko kasa wyrzucona w bloto i wciaz nie mam tego czego chcialam
mam nadzieje ,ze ten nowy projekt to nie bedze taki wałek jak ten powyzszy(choc juz po cenie widac ,ze nikt na tym nie chce zarobi malego co nieco)

samurai moze nawet nie mam na mysli Ciebie - tylko tego "producenta" , bo byc moze zadna w tym Twoja wina
pozdrawiam