Mistrzostwa Czeskie

Dyskusja o startach Polaków w Mistrzostwach Europy - również tych byłych:)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Raven » niedziela, 13 cze 2004, 22:12

Wiesz Pawcio, ja rajdy w PL to mam prawie za darmo, wiec dlaczego mam nie jechac?
Co do Bohemii, to jade z dwoch powodow:
1. Sa dobre samochody, ktorych w PL juz nie ma
2. Mam transport i jest ekipa

Gdyby odpadl 2 punkt to pewnie bym nie pojechal, nie chcialoby mi sie oprganizowac wyjazdu
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez golden » niedziela, 13 cze 2004, 22:19

no co ja moge powiedziec pawel napisales to pieknie :) :)

i ten tekst dedykowac powinno sie wszystkim Ravenoludom :D
golden
A6

Postprzez hairpin » niedziela, 13 cze 2004, 22:34

Golden i Goldenotypy, poczekamy aż będziecie wybierać się na któryś z polskich rajdów wtedy role się odwrócą :wink: :

Golden, ale po co Ty jedziesz na Kormorana?
WRC jak na lekarstwo (a nawet wcale) sporo S1600 i w dodatku nie z czeskimi driverami, jednym słowem nuda

:lol:

pozdrawiam Ravenolud
hairpin
A5

Postprzez Raven » niedziela, 13 cze 2004, 22:35

ale ja i tak wiem swoje :P
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez golden » niedziela, 13 cze 2004, 22:41

hairpin - bo jezdze tam od wielu lat i jest to rajd szutrowy (nie asfaltowy), na ktorym widowiskowosc jest niepodwazalna nawet jak jedzie cienias Hołek czy Staniszewski oraz mam przyjemnosc spotkac sie z wieloma znajomi z tamtej czesci Polski cz z hołkiem - na innych rajdach MP oprocz warszawskiego mnie nie zobaczysz :wink:
golden
A6

Postprzez piter306 » niedziela, 13 cze 2004, 23:03

Na żywo mój pierwszy rajd to była Wisła 2002. I z mojego punktu widzenia to te 3 wurce wcale nie były atrakcją bo po prostu przejechały, a jaja to były dopiero pod koniec jak jechały 106 i seje, bo na Jaworzynce to oni mieli się ciężko na drodze utrzymać. A za najlepszy mój rajd to uważam Cieszyńską Barbórkę z tego samego roku, a jakoś wurców tam nie było, była za to wspaniała walka ze śliską drogą. A na Valaskę to się kulałem ze względu na kitcary, a najlepszego boka to zrobił Junior Corsą.

Ty Golden nie pisz, że tylko wurce są warte oglądania, bo forum mogą czytać ludzie którzy na rajdzie na żywo jeszcze nie byli i mogą dojść do wniosku, że nie ma wurców to nie ma po co jechać. A tak na pewno nie jest.
A swoją drogą to ciekawie będzie dopiero wtedy jak FIA zakaże stosowania elektronicznych dyfrów. Może pojawi się więcej marek w rajdach.[/code]
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez mototom » niedziela, 13 cze 2004, 23:27

piter306 napisał(a):Ty Golden nie pisz, że tylko wurce są warte oglądania, bo forum mogą czytać ludzie którzy na rajdzie na żywo jeszcze nie byli i mogą dojść do wniosku, że nie ma wurców to nie ma po co jechać. A tak na pewno nie jest.
[/code]

Tylko zrozum ze jak ktos jedzie 400 albo wiecej km na rajd to nie po to zeby seje albo puchar pezota ogladac.
mototom
A6

Postprzez golden » niedziela, 13 cze 2004, 23:38

piter kurcze czy mozesz zacytowac dokladne moje zdanie ZE TYLKO WRC JEST GODNE OGLADANIA? jesli chcesz ze mna dyskutowac to prosze nie pisz nieprawdy i nie pisz ze to sa moje slowa

skoro ogladasz od 2002 rajdy to troche straciles.. tak samo jak ja stracilem wystepy wczesniejsze - bubla czy holka w europie

nie wiem skad sie tak nas czepneliscie ale naprawde nietylko lubie WRC ale takze inne furki - nasza dyskusja sie wywiazala stad ze jakis cfaniak najechal na WRC stad my najezdzamy na S1600 - wymiana ciosow :lol:

powtarzam moje zdanie - lubie rajdy, w ktorych jada WRC i jest atmosfera - nie koniecznie RSMS bo to jest maszynka do robienia kasy ale widowiskowa

jadac na rajdy wydaje moje pieniadze i chce je wydac jak najlepiej dlatego jade np. do czech bo mam tam dosc blisko, warunki mieszkaniowe hehe sa lepsze niz u nas, jest wiecej aut - mniej chamstwa takiego polskiego zulerstwa na oesach (to nie znaczy ze go nei ma wogole), poziom nie jest jakis drastycznie wiekszy niz u nas ale takze nie jest mniejszy jak sporo osob sadzi... na rajd nie sklada sie tylko łazenie 10 km w sniegu po gorach czy jakies inne drastyczne dla niektorych czynnosci ale towarzystwo atmosferka...
kurcze to jest moje prawo i moja opinia :lol: - takze to, ze WRC jest milsze w odbiorze od S1600 i to, ze WRC przyciaga publike "nie maniakow" a nie S1600 czy RPP... to jest moje zdanie i prosze mnie za to nie atakowac i glupio nie komentowac jak np.raven - jesli uszanujecie moej zdania i bedziecie sensownie dyskutowac to ja uszanuje i wasze --proste - szkoda, ze naprawde z niewieloma ludzmi mozna podyskutowac na tym forum bo niektorzy po prostu odeszli albo sie nieudzielaja
Pozdro

mam nadzieje, ze ktos mnie zrozumie hehe
golden
A6

Postprzez sumo » poniedziałek, 14 cze 2004, 07:11

ja Cie rozumie :D
sumo
N4

Postprzez piter306 » poniedziałek, 14 cze 2004, 17:54

To co napisałem to wychodzi raczej z "całokształtu" niż konkretnego zdania, ale olejmy to. Każdy lubi to co lubi i już.
Pozdro

A zresztą pijany byłem wczoraj i jeszcze mnie Angole wnerwili, także bez obrazy.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez golden » poniedziałek, 14 cze 2004, 18:05

ja ci gratuluje tego, ze po pijaku trafaisz bezblednie w klawiature bo ja nawet na trzezwo czasem nie trafiam :D
golden
A6

Postprzez golden » wtorek, 15 cze 2004, 16:03

cd inf. prasowych :)

Leszek Kuzaj nie pojedzie takze w Rajdzie Koszyce

Niestety z przycznych wiadomych powszechnie Darek Gruda Grudniewski takze nie poleci do Koszyc ehhh ale na kormoran ma byc Yechane ! zgloszenie poszlo...

PzDr
golden
A6

Postprzez qbus » wtorek, 15 cze 2004, 16:18

Z tego co Grudek mówił na Imielinie to następny start dopiero na Kormoranie i jak dobrze pójdzie w nowym samochodzie... N3 oczywiście.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Wilu » wtorek, 15 cze 2004, 18:08

szkoda bo skoro nie ma możliwości wystartować w Bułgari to choć można było powalczyć o mistrza Słowacji, ehh ale widać budżet wystarczy na mistrza Polski, szkoda.
Wilu
N4

Postprzez golden » wtorek, 15 cze 2004, 20:42

na stronce Bohemiii pojawiła się czasówka - wurce 30 minut wczesniej - czasowka jest spoko :twisted:
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polacy w ME