(PPZM) 7 Rajdu AC POKALE Imielin 2004

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez mtr » sobota, 5 cze 2004, 11:59

Czy ktoś wie co się stało z załogą Nivette/Jastrzębski?
Na 3 os znikneli, i ciekawi mnie co sie stalo. Bardzo ładnie jechali.
Ja stałem na os2-erg i bylem swiadkiem 2 dzwonkow na lewym trójkowym zakrecie.

pzdr
http://www.akzamkowy.org
tlen: rally-3qpl@tlen.pl
gg: 4517826
mtr
N3

Postprzez Wilu » sobota, 5 cze 2004, 12:58

podają że poszedł w pole za metą lotną drugiego oesu, a drugi urwał koło.
Wilu
N4

Postprzez rak818 » sobota, 5 cze 2004, 14:12

Bravo VIRNIK :D :D :D :D ogień na tłoki :D :D :o
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez piter306 » sobota, 5 cze 2004, 17:40

Samer pozdrowienia dla brachola, następnym razem napewno pójdzie lepiej.
A tak ogólnie to chyba powinnni sprawdzać kibiców alkomatem, bo zaczyna się robić nieciekawie.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez hairpin » sobota, 5 cze 2004, 19:45

a kto wie co się przytrafiło załodze Włodarczyk/Chmura ?
hairpin
A5

Postprzez hairpin » sobota, 5 cze 2004, 19:57

polecam ściągnąć wypowiedź "Abramowski na mecie rajdu"
http://www.rallyonline.pl/2004/mp3.php?idm=10
koleś jest dobry :D
hairpin
A5

Postprzez munieck » sobota, 5 cze 2004, 21:00

Muehehehehe :lol:
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez WAPNO » sobota, 5 cze 2004, 21:01

No Abram ma dobre teksty, ale co się dziwić zaczyna dopiero jeździć w rajdach, a jak ma sprawne auto to łoi wszystkim dupy. Mam nadzieję że im się powiedzie i zwojują coś w tym roku.
WAPNO
A6

Postprzez sumo » sobota, 5 cze 2004, 21:09

ludzie... rajd ogolnie byl ok.. ale to co odwaliła Ochrona firmy Zemowit (chyba tak to sie pisze?) to straszna kicha !!
Kolesie z zabezpieczenia rajdu (mam na mysli ludzi z AK) czaili klimaty i wiedza o co chodzi a typy z ochrony... ahh.. koles chcial mnie pobic prawie za to ze godzine przed startem oesu wszedlem poza tasme :shock: :shock: dluga historia. Nielzy burak z niego. Telefon jeden byl i prawdopodobnie poleci z pracy za to co zrobil.. do tego wyzwał mnie publicznie.. a raczej groził. ehh..

Ale ogolnie - rajd spoko, mimo braku lancerow bylo fajnie.. i co wazne, mojej dziewczynie sie spodobalo :D
sumo
N4

Postprzez munieck » sobota, 5 cze 2004, 21:30

Staaaaary to teraz masz prze@#$%. Ja kiedys zabralem baby na rajd. Cholera, rano to wstac sie im nie chce, a tu jeszcze w lazience dwie godziny, sniadanko, kawusia... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 5 cze 2004, 21:40

sumo napisał(a): Telefon jeden byl i prawdopodobnie poleci z pracy za to co zrobil.. do tego wyzwał mnie publicznie.. a raczej groził. ehh..

Ale ogolnie - rajd spoko, mimo braku lancerow bylo fajnie.. i co wazne, mojej dziewczynie sie spodobalo :D

Nie byl bym taki pewien tego, ze wyleci z pracy. Mi wlasciciel salonu Forda obiecał, ze "moj sprzedafca" wyleci za to, ze nie dotrzymuje terminu dostawy samochodu, miesza pozniej wyposazenie itd I co? Jak zwykle JAJCO

Co do dziewczyny to masz szczescie. Mojej jak narazie to tylko sie dzwon Seicenta podobal i jakies slajdy. Jak widac potrzebne sa jej mocniejsze wrazenia 8)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez *fly* » sobota, 5 cze 2004, 21:42

bylem 3 przejazdy na autodromie w tychach a pomiedzy oesami w serwisie! jedyny komentarz jak na mysl mi sie nasowa to:

Kopi swoim żółtym malczanem zmiażdżył wszystkich!!! to jakie boki on zapinał to aż głowa mała!

:D :D
*fly*
A5

Postprzez qbus » sobota, 5 cze 2004, 22:05

Zabezpiecznie było tak niesamowicie ch***e :!:

Stalismy na 1 pętli na drugim oesie w takim lasku, lewy zaciesniający się zakręt z podbiciami, były dzwony były ratowania normalka... ale pan safety który jedyne co umiał to mówić "za taśme i 2 matry dalej" po wypadku P106 pytał się kibiców co ma robić itp

Sumo: Pasiu nam opowiadał na mecie o twoim incydencie z tymi panami, trzeba było wtedy z nami przez las przebrnąć na partyzanta ;)

Rajd był ogólnie spox gdyby nie to że poza tym ERG ( Bieruń ) to nie było co oglądać, autodrom owszem fajny ale na prolog a nie na odcinek rajdu a Imielin to wiadomo.

No i jeszcze rampa startowa/ew. meta... otaśmowane wszystko wokoło rampy w promieniu 10 metrów... nigdy czegość takiego nie widziałem.

P.S. Filip Nivette jest mega kozakiem 8) "... no i przeleciałem przez pola... ale nie ściągłem nogi z gazu... nie ściągłem nogi z gazu!..." :wink:

P.S.2. Samer co z bratem?
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez samer_wrc » niedziela, 6 cze 2004, 00:22

Godzine temu wrocilismy do domu, jestem strasznie zmeczony.

Na 3 OSie padlo sprzeglo :/ , zaloga szybko polozowala linke , ale nic nie dalo, chyba te seryjne sprzeglo nie daje rady, bedzie trzeba kupic metalowe :) Ale jeszcze rozbierzemy i zobaczymy co tam tak naprwede sie zjebalo.
Szkoda ze Kamil nie zdazyl pojechac na slickach, nastepna petle maial jechac. Przynajmniej moznaby bylo porownac jakos czasu , a tak jak wczesniej jechal na jakiejs smiesznej serii z przodu i slickach z tylu, to przod strasznie mu wypluwalo, zwlaszcza na ERG ,przed mostkiem byl row ;) 1min straty (jak ruszali to akurat Nivette ich mijal).

Jak ktos ma jakiekolwiek fotki/filmy to bardzo mile widziane :) Napewno brat sie ucieszy.

Pozdro
13.02.2004 , dlaczego ten dzien musial byc ? :( Janusz trzymaj sie! Jestes Nadal Mistrzem

Nowe GG - 6195772
samer_wrc
N3

Postprzez speed555 » niedziela, 6 cze 2004, 00:24

Ja żałuje że nie byłem na tym rajdzie tylko z jednego powodu - że nie widziałem KOPIEGO. Już wiele razy widziałem co on wyprawia swoim żółtym bolidem. Koleś jest prze ch.. Gratulacje dla niego i innych
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum