61. RAJD POLSKI

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Banan » piątek, 21 maja 2004, 22:56

Jak przeczytalem o Pajero w WRC to az mnie zatkalo :D Z jednej strony zajebiscie, a z drugiej... przeciez to nie Paryz-Dakar (Klodzko-Klodzko :D)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez piter306 » piątek, 21 maja 2004, 23:04

A co do żałosnego Orlenu, to na relacjach z 93 i 95 roku było widać 3 załogi sponsorowane przez Rafinerię Czechowice, no ale wtedy nie była jeszcze przyłączona do Orlenu...
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez Mroowa » sobota, 22 maja 2004, 11:03

golden napisał(a):co do kuzaja nie jest tak do konca jak mowicie - janner wypadł, sumava miał przygody, presov i vranov w sumie czyste ale tam nie było zadnego cisnienia - na elmocie tez nie - wiec tak naprawde nie wiemy jaka ma forme - jak trzeba sie scigac o kazda sekunde to z pewnoscia znajac zycie i 5 ostatnich lat rowy beda - wiemy ze ma samochod przystosowany do wygrywania... powinien to wykorzystac

Jak zwykle bo Kuzaj ma najlepszy sprzęt, w zeszłym roku tesh tak mówiliście, ale w tym roku kto komu zabrania jeździć Subaryną przecież to nie WuRC a eNka :roll:
Mroowa
S2000

Postprzez Raven » sobota, 22 maja 2004, 12:00

kompletnie nie kumam gdzieś Ty ten śmietnik wynalazł? szykana dookoła śmietnika -niezła perełka

Nie liczylismy na smietnik :), to byl oes jeden z tych co sie jedzie byle zdazyc na przejazd, nie wiedzac na jakie miejsce sie trafi (mielsimy jeszcze troche czasu do zaplanowanego dobrego miejsca, wiec zdecydowalismy, ze mozna jeszcze o cos zachaczyc). W WRC z 2003 bylo to miejsce z jakims mostkiem, a zaraz zanim byla ta twoja wymarzona ;) smietnikowa szykana.
Co do mostkow, to sa slyne mostki na oesie Jodlownik-Srebrna Gora.
Ostatnio edytowano sobota, 22 maja 2004, 12:02 przez Raven, łącznie edytowano 1 raz
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez golden » sobota, 22 maja 2004, 12:02

SWRT_ sorki, ale to jest moja opinia oparta na przesłankach i uważam, ze jest to naprawde mocne auto i ma przewage - bardzo doinwestowane i szybkie - moje przesłanki to: zobacz jak subaru sie przez ostatnie lata rozwinelo w RSMŚ - jakie wyniki w poszczegolnych rajdach osiagnał arai, ligato, mcshae w koncu mistrz pcwrc 2003 - wiec uwazam ze aktualnie subaryna jest o wiele lepsza niz evo7 grN - mam nadzieje ze evo8 i mitsu dadza szybko odpowiedz
we wloszech longhi wiedzie prym i gialli ze spolka ma ciezko

szanuje twoja opinie i jesli wg ciebie lubiak i solowow czy czoper maja przewage sprzetowa nad kuzim to moze tak jest - nie przecze - moze sie myle po prostu :wink:
golden
A6

Postprzez Kubus » sobota, 22 maja 2004, 12:03

SWRT_ napisał(a):
Jak zwykle bo Kuzaj ma najlepszy sprzęt, w zeszłym roku tesh tak mówiliście, ale w tym roku kto komu zabrania jeździć Subaryną przecież to nie WuRC a eNka :roll:

Nka Nce nie równa... :D

W tym momencie Subaru wiedzie prym:)
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez Raven » sobota, 22 maja 2004, 13:16

we wloszech longhi wiedzie prym i gialli ze spolka ma ciezko

Hyhy, Galli nie jezdzi we Wloszech :)
Co do Imprezy vs Lancer, to mi tez sie wydaje, ze teraz Subaru jest lepsze
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez d-z rallyfans » sobota, 22 maja 2004, 14:28

mcshae w koncu mistrz pcwrc 2003

Golden nie pomyliles sie :?: bo mi sie wydaje ze mistrzem w PCWRC 2003 byl Martin Rowe,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez golden » sobota, 22 maja 2004, 14:51

tak oczywiscie Rowe :) za duzo relacji PCWRC rano ogladalem ;) :lol:
golden
A6

Postprzez qbus » sobota, 22 maja 2004, 15:22

Wyniki Dimitara Ilieva z międzynarodowych rajdów można znaleść np. tutaj

No i poza 2 miejcem w N4 na Korsyce 2002 i 4 na Cyprze rewelacyjnych wyników to on nie miał.

W 2000 roku za kierownicą 306 Maxi nieznacznie przegrał w Leszkiem w Corolce w Bułgari.

Chyba nie powalczy.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Mroowa » sobota, 22 maja 2004, 15:41

szanuje twoja opinie i jesli wg ciebie lubiak i solowow czy czoper maja przewage sprzetowa nad kuzim to moze tak jest - nie przecze - moze sie myle po prostu

Nie nie mówię że mają przewagę sprzętową chodzi mi o to że w zeszłym roku każdy mówił że Leszek ma sam WuRCa i wygrywa itd. a teraz czy ktoś Lubiakowi czy innemu kierowcy broni jeździć Subaru? Chyba nikt.
Ale dobra mniejsza o to zaraz wyjdzie na to że kasa rządzi, że tylko Kuzaja stać na Subaru.

(wiem tylko jedno że gdyby sam zbudował to pewnie było by słabsze niż to co "przybyło" z Wielkiej Brytanii)

Dobra ja kończę ten temat bo zaraz i tak bedzie 10 innych komentarzy ale OK w końcu po to jest Forum żeby wyrazić swoją opinię, czasami się może "LIGHTowo pokłócić inaczej strasznie nudno by było :)
Mroowa
S2000

Postprzez Banan » sobota, 22 maja 2004, 15:57

SWRT napisał(a):Nie nie mówię że mają przewagę sprzętową chodzi mi o to że w zeszłym roku każdy mówił że Leszek ma sam WuRCa i wygrywa itd. a teraz czy ktoś Lubiakowi czy innemu kierowcy broni jeździć Subaru? Chyba nikt.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wygrywa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Co on wygral ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buhaha ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez golden » sobota, 22 maja 2004, 16:47

SWRT_ troche cie nie moge zrozumiec ale spoko

a tekst ze - a co Lubiakowi nie wolno miec subaru to hehe :lol: co to ma do dyskusji???? :))) nad porownaniem aut :lol: :lol: :lol:

SWRT_ ja nikomu nie bronie miec lepszych aut :) skoro juz takie ma to niech to wykorzysta - tak samo w 2003 - skoro miał to mogl wykorzystac -a ze tego ktos nie wykorzystuje to nie nasza wina a umiejetnosci czlowieka co siedzi za kierownica :)
golden
A6

Postprzez rally_fan1 » sobota, 22 maja 2004, 18:33

poatrzcie sobie na wyniki Daniela Soli w Lancerze w MŚ w tym i zeszłym roku,zarówno na asfalcie jak i na szutrze...to tyle jeśli chodzi o dyskusję,że Lancer jest gorszy od Subaru,moim zdaniem wszystko zależy od tego kto nim jeździ...
rally_fan1
N3

Postprzez tomi_kl » sobota, 22 maja 2004, 23:10

:evil: Kościuszko dziś śmigał srebną A3 na rej KR ... ( chyba z Borysławskim jechał) po SS Rajdu Polski.

Jak widać trase opisuje dużo wcześniej , chyba mu nie wystarcza 4krotny przejazd odcinka

Złapaliśmy go 2 razy na SS Czarna Góra.

Zobaczcie sobie w WRC SS nr 6,9 zdjęcie nr 12 . Tam było najwięcej śladów ratowania na asfalcie. Na rajdzie tam bedzie dramat...

Mam nadzieje ze wszyscy sobie to dobrze opisali - Thiry chyba pamieta to miejsce.

SS nr 6 i 9 zdjecie nr 9 - normalnie San Remo.Mega widoki !!!

Juz tylko 5 dni ! :D :D :D
tomi_kl
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP