(M.Ś.) Mitsubishi Step 2

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(M.Ś.) Mitsubishi Step 2

Postprzez 555 » środa, 31 lip 2002, 17:03

Co sadzicie o tym autku. Czy rzeczywiscie okaze sie lepsze w Finlandii od swego popszednika. Ja osobiscie stawiam ze wygra Makinen. Delecour i McRae maja male szanse, sukecesem bedzie jesli znajda sie w pierwszej 10. Trzeba rowniez pamietac o naszym akcencie w Finlandii 8)
Janusz Kulig...na zawsze w sercach kibicow.
555
N1

Postprzez Piccolo_Jr » środa, 31 lip 2002, 17:06

Moim zdaniem to jaki jest ten samochód będzie można powiedzieć dopiero po rajdzie. Nie raz już mówiło się jaki to samochód będzie wspaniały a potem okazywało się że jest nie do końca ok. Tak często bywało w F1 gdzie czasami samochody w testach były świetne a w wyścigu szło tak sobie.
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

Postprzez DZIUBAK » środa, 31 lip 2002, 17:26

A ja myśle ze Step 2 okaze sie swienym samochodem a Passonen pokaze cos w Finlandii. Mam przeczucie ze zwycięzy MARKKO MARTIN
DZIUBAK

Postprzez Carloz » środa, 31 lip 2002, 17:55

Paasonen w tamtym roku jadąc focusem 2001 radził sobie całkiem dobrze, przez chwilę był 3, potem 4, myślę, że niegorzej będzie się tam przemieszczał w tym roku. Step 2 będzie na pewno wiele lepszym samochodem niż obecny misiek wrc, w końcu nawet ten obecny nei jest najgorszy... cały czas w okolicach 10 miejsca kończy albo alister albo francois, obaj są bardzo dobrymi kierowcami.
Karol Moździerz

http://www.PowrotRoberta.pl - Wyniki Rajdowe i Powrót Roberta Kubicy do Formuły 1 - Wszystko związane z RK i jego aktywnością sportową
Carloz
N2

Postprzez zeniu » środa, 31 lip 2002, 21:31

ciekawe przeczucie z tym MARKO :) Mysle, ze faktycznie niedlugo zwyciezy - ale nie w finlandii. Bardzo bym chcial zeby tam colin troche w czolowce namieszal, albo rysiu - mam na mysli zwlaszcza namieszanie na najwyzszym miejscu podium, bo wiadomo ze na drugie i trzecie to ich stac :) Bylaby to fajna niespodzianka, po tylu latach dominacji finow. Co do step2 to wszystko wyjdzie w praniu...... bo moze czasami okazac sie tak jak z jaguar'ami i innymi badziewiami w F1..... ze to bedzie <b>wielka</b>, ale porazka
zeniu

Postprzez SIII Rally Team » piątek, 2 sie 2002, 18:02

pożyjemy zobaczymy
SIII Rally Team

Postprzez Convert » sobota, 3 sie 2002, 12:38

jak umrzemy to nie zobaczymy :P A tak na powaznie to autko najlepiej oceniac po rajdzie bo nie wiadamo jak zachowa sie w warunkach "bojowych" :D
Obrazek
Convert
N3

Postprzez bodek » sobota, 3 sie 2002, 17:09

co prawda zgadzam sie ze oceniac warto dopiero po rajdzie ale szczegolnego zaufania do obu mitsubishi drivers nie mam. takze nie bede do konca pewny czy to auto jest do bani czy alister i francois klada projekt na lopatki.
bodek
bodek

Postprzez Piccolo_Jr » niedziela, 4 sie 2002, 22:24

Obaj kierowcy Mitsubishi są naprawdę dobrzy i potrafią szybko jeździć co pokazywali nieraz. Jak na razie to samochód był taki sobie. Ale może się to zmieni bo czytałem że naprawdę wiele rzeczy w nim poprawiono.
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

Postprzez **FanKuzaja** » poniedziałek, 5 sie 2002, 16:33

Trzy nowe Mitsubishi Lancery WRC Step 2 prowadzone przez Alistera McRae, Francoisa Delecoura i okazjonalnie przez Janniego Passonena zadebiutują w Rajdzie Finlandii. Samochód pomyślnie przeszedł badanie FIA i otrzymał homologację. Jak na razie największe doświadczenie w tym aucie na szutrowych nawierzchniach ma Passonen, który na testach pokonał najwięcej kilometrów. Pomimo bardzo dobrych opinii Delecoura i Passonena o nowym Step 2, przedstawiciele Ralliartu nie wypowiadają się na temat jego możliwości i chcą z tym poczekać do momentu pojawienia się auta na odcinkach.

&#8222;Nie chcemy teoretycznie oceniać tego samochodu. Poczekajmy z tym do pierwszych oesów w Finlandii&#8221; &#8211; powiedział rzecznik Mitsubishi Ralliart.

Zostało to opublikowane na oficjalnej stronie Mitsubishi Ralliart
**FanKuzaja**
A6

mam nadzieje

Postprzez mwijas » wtorek, 6 sie 2002, 17:40

ja mam nadzieje ze Mitsubishi nareszcie sie obudzi i wystawi naprawde mocne i konkurencyjne auto WRC :?: bo wtedy na pewno zrobilo by sie ciekawiej do czolowki doloczyli by nowi kierowcy a za nimi potem kierowcy skody i hyundaia wtedy szanse bylyby rowne
ale poczekamy i zobaczymy
na pocieszenie maja pewny tytul w MS grupy "N" bo te samochady jak na razie sa najlepsze
mwijas
N1

Postprzez **FanKuzaja** » środa, 7 sie 2002, 21:41

Mitsubishi chce się wycofać

Być może dni kariery Lancera jako auta rajdowego są już policzone. Dziesięć lat temu model ten zastąpił w stajni Mitsubishi Galanta. Teraz pojawiają się słuchy, że team chce zrezygnować z pojazdu klasy WRC na rzecz mniejszego modelu, budowanego na bazie podłogowej małych Mercedesów.
Szefowie Ralliart od jakiegoś czasu myślą o budowie samochodu Super 1600. Zwłaszcza w sytuacji, w której mimo ogromu pracy i nakładów Lancery WRC nie są konkurencyjne. Na razie nie podjęte zostały jeszcze żadne decyzje. Tymczasem zaczęły się już prace nad kolejną ewolucją Lancera WRC &#8211; Step 3.
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Dobi » sobota, 10 sie 2002, 14:17

Cienko tym miśkom idzie, miejmy nadzieję że się rozkręcą bo troche nudno jest bez nich w czołówce... :)
Dobi

Postprzez Piccolo_Jr » poniedziałek, 12 sie 2002, 11:53

Może jak by wystawili nowy krótszy samochód to wreszcie coś by się ruszyło bo dużym Lancerem jakoś im nie idzie :?
Piccolo_Jr
N3

Postprzez Alex K » środa, 14 sie 2002, 21:08

Mitsubishi odnosiło sukcesy z "długim" Lancerem przez wiele lat. W tej chwili mają kłopoty. Step 2 będzie napewno samochodem lepszym od poprzednika. Mysle, że Mitsubishi mogłoby sie zdecydować na zatrudnienie bardziej utytuowanego (żeby nie powiedzieć lepszego) kierowcy. Oczywiście Delecour i s-ka to doświadczeni kierowcy, z potężnym doświadczeniem, ale zobaczmy co się dzieje, gdy nie ma Makinena. Myślę, że teraz na sezon 2003 przydałby im się Carlos lub Colin, mogą oni w większym stopniu pomóc zespołowi w procesie technologicznym.
Alex K
N1

Następna strona

Powrót do Archiwum