Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez tomas » środa, 12 maja 2004, 20:04

micz napisał(a):Jak byście nie tłumaczyli jego zachowania bicie kogoś po twarzy nie należy do kanonów dobrego zachowania i nie wiem jak was uczono ale mi wpajano, że ludzie na poziomie po ryjach sie nie tłuką.

Zgadzam się, moim zdaniem okoliczności nie usprawiedliwiają Kuzaja. Zrobił źle. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam.
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez JoannaXP » środa, 12 maja 2004, 20:10

sorry ,ale ja uważam Super Express za jeden wielki chłam...
Po pierwsze to śmiać mi sie chce jakie porównania teraz lecą w strone Leszka"prosty jak kij od sczotki" albo z tą wagą piórkową ktoś pisał,a potem że waga wzwyż a ktoś na to ,że za to mentalna w dół...
:lol: :lol: :lol:
Po drugie to powoli coraz bardziej stoje w przekonaniu że słusznie mu przyłożył...no w końcu przeżył i nic specjalnego mu nie jest :twisted: Widocznie uwagi Packa musiały nieźle zaboleć ,a że słów na to odpowiednio równych już nie ma, to zdaniem Kuzaja pozostało jedno rozwiązanie i na pewno nie zastanawiał sie przy tym dziesiątki razy co teraz będą o nim pisać gazety,fora,czy myśleć "kibice" itp. Poza tym wypominanie Packa po tylu miesiącach kto niósł trumne Janusza jest bezczelne i !nie na poziomie! :!: :evil: :evil: :evil:
Boję się, że wynajmie jakichś zbirów i połamią mi nogi i ręce. A stać go na to. Jest majętnym człowiekiem - dodaje.............

LOL...
I wiadomo o co mu chodzi... :))) A Super Express coś tam doda od siebie,przyprawi i już o artykule będą trąbić naokoło,tylko że na tym przejechali sie już akurat nie pierwszy raz.Właśnie przed chwilą przeczytałam artykuł w całości i jakie mam wrażenie? Otóż takie,że SE przekręcił sprawe o 90 stopni...Potrzeba czasu ,wszystko sie wyjaśni i prędzej czy później poznamy najprawdziwszą prawde.
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » środa, 12 maja 2004, 20:50

pwrc napisał(a):wracając do tematu Leszka, pewnie sobie wziął do serca
okładke ostatniego WRC :wink:

mam jeszcze pytanko do ludzi, którzy byli na Elmocie
może ktoś wyjasnic w kilku słowach w jakich okolicznosciach
porysowano te auta, chodzi mi o to, czy nie było tak, ze np:
ktos auto zostawił komus na podwórku albo zastawił wjazd na posesję
bez uzgodnienia
dobrze byłoby wiedziec, zeby ew w przyszłości unikac takich niespodzianek

Staaary....autko było zaparkowane wraz z setką innych wzdłuż drogi która idzie od nawrotów walimskich do Walimia-oczywiście na tzw"parkingu".Parking opłacony-5zł,autko ustawione ładnie,równo i w kierunku wyjazdu.
Szedł jakiś idiota i kluczem albo czymś ostrym pojechał wszystkie równo i po kolei. Tych idiotów czyt-DEBILI musiało być przynajmniej 3 bo nie wieżę że jeden człowiek specjalnie się cofał i robił 3 rysy na aucie.
Na moim" i tak mam szczęście" jest tylko jedna rysa-ale widziałem pięknego czarnego Puga 206 który miał totalne 3 rysy!!!!Przez całą długość i w dodatku szlaczek.~~~~~~~~~
Maniacy rajdowi w liczbie
N1

Postprzez d-z rallyfans » środa, 12 maja 2004, 21:20

Wydaje mi sie ze pan Pacek sam rozglasnia ta cala sprawe,wyczul ze moze wyciagnac kase od Kuzaja to bedzie wszystkim rozglasnial jaki to on jest poszkodowany i jaki Kuzaj to kiler,podejrzewam ze pan P ma gdzies wymierzenie kary przez sad,on teraz chce jednego-wyciagnac kase od Lecha,jak to zrobi sprawa momentalnie ucichnie,takie jest moje zdanie,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez mototom » środa, 12 maja 2004, 21:41

d-z rallyfans napisał(a):Wydaje mi sie ze pan Pacek sam rozglasnia ta cala sprawe,wyczul ze moze wyciagnac kase od Kuzaja to bedzie wszystkim rozglasnial jaki to on jest poszkodowany i jaki Kuzaj to kiler,podejrzewam ze pan P ma gdzies wymierzenie kary przez sad,on teraz chce jednego-wyciagnac kase od Lecha,jak to zrobi sprawa momentalnie ucichnie,takie jest moje zdanie,pozdrawiam :wink:

To jest oczywiste, chyba za słabo oberwał :D
mototom
A6

Postprzez tom k-b » środa, 12 maja 2004, 22:18

Pergio napisał(a):Przestalibyście sie osmieszać, nie Milowicz tylko Milewicz !!!! :evil:

Taaaa ...... skumałeś. Specjalnie powtórzyłem ten błąd. Pięknie jest pisać o kimś coś takiego i nie znać jego nazwiska. Wstawiłem tam już odpowiednie znaki. Jest ok ? Koniec rozmowy – to nie jest temat na to forum.
tom k-b
N2

Postprzez 106xsi » środa, 12 maja 2004, 23:10

Pergio napisał(a):Moje fotki z 32 Rajdu Elmot zapraszam galeria

pozdr 8)

Fajne czyli dobre i ciekawe zdjęcia :D . Na jakim sprzęcie i obiektywie robiłeś fotki???
106xsi
N3

Postprzez pwrc » środa, 12 maja 2004, 23:44

Maniacy..-dzieki za info, lepiej wiedziec jeślibym się miał na jakis rajdzik wybrac
swoja drogą to trzeba być mocno ..., żeby robic coś takiego :evil:

co do sprawy p.Packa, czy ktos z Was nie zastanowił się,
ze może p.Pacek miał odwage powiedziec Kuzajowi coś,
czego nie miały odwagi powiedziec inne osoby z rajdowego światka?
pwrc
A5

Postprzez !ADI! » czwartek, 13 maja 2004, 05:07

Na stronie głównej jest CV pana Packa oraz bulwers na temat zaistniałej sytuacji. Ale brakuje w tym dość istotnej części, czemu KUZI sprzedał p. Tomaszowi fangę? Chyba nikt nie chciał cv ale może byśmy chcieli małego wyjaśnienia. Z jakiego powodu doszło do takiej sytuacji???
Jeżeli Pan to czyta to proszę o uzupełnienie cv[oświadczenia] o to, dlaczego do tego doszło.
!ADI!
S1600

Postprzez darekH » czwartek, 13 maja 2004, 08:50

Czekaj, !ADI! czy ty rozrozniasz role kto kogo uderzyl,to moze niech Kuzi wyjasni sprawe, tym bardziej ze cala sytuacja, jest conajmniej zenujaca i pokazuje niestety ze niektorym puszaczaja nerwy, IMHO nic nie usprawiedliwia przemocy powtarzam NIC, myslalem ze po wydarzeniach z Lutego polski swiatek rajdowy jakos okrzepl i zaczal nareszcie funkjonowac sprawnie, ale widocznie sie mylilem, mamy caly czas te swoje piekielko :( Naprawde szkoda slow, ze zawodnik takiej klasy jak Kuzaj dopuszcza sie takich rzeczy, i wogole jakiekolwiek komentarze ze komus sie nalezy dac po mordzie itp to ja polecam sie rozpedzic a sciana sie sama znajdzie. Ludzie o czym wy piszecie (nie wszyscy oczywiscie), nie znam za bardzo pana Packa, ale nie waze czy jest to pan Pacek, czy pan Wacek, Nowak itp nikt nie ma prawa podnosic na kogos reki. Jezeli jest jakiekolwiek przyzwolenie na takie czyny to panowie do cholery w jakim kraju my zyjemy, to ma byc UE ??? Co do CV to chodzilo o przyblizenie osoby p.Packa i ze nie jest to czlowiek z ksiezyca, a co do przedstawienia wersji p.Packa to co to da, i tak wersja drugiej strony bedzie inna i znowu beda spekulacje.
Szkoda gadac, rajd sie skonczyl, a smrod zostal........
gg:3048339
darekH
N2

Postprzez Evil » czwartek, 13 maja 2004, 09:13

darekH napisał(a):Czekaj, !ADI! czy ty rozrozniasz role kto kogo uderzyl,to moze niech Kuzi wyjasni sprawe, tym bardziej ze cala sytuacja, jest conajmniej zenujaca i pokazuje niestety ze niektorym puszaczaja nerwy, IMHO nic nie usprawiedliwia przemocy powtarzam NIC, myslalem ze po wydarzeniach z Lutego polski swiatek rajdowy jakos okrzepl i zaczal nareszcie funkjonowac sprawnie, ale widocznie sie mylilem, mamy caly czas te swoje piekielko :( Naprawde szkoda slow, ze zawodnik takiej klasy jak Kuzaj dopuszcza sie takich rzeczy, i wogole jakiekolwiek komentarze ze komus sie nalezy dac po mordzie itp to ja polecam sie rozpedzic a sciana sie sama znajdzie. Ludzie o czym wy piszecie (nie wszyscy oczywiscie), nie znam za bardzo pana Packa, ale nie waze czy jest to pan Pacek, czy pan Wacek, Nowak itp nikt nie ma prawa podnosic na kogos reki. Jezeli jest jakiekolwiek przyzwolenie na takie czyny to panowie do cholery w jakim kraju my zyjemy, to ma byc UE ??? Co do CV to chodzilo o przyblizenie osoby p.Packa i ze nie jest to czlowiek z ksiezyca, a co do przedstawienia wersji p.Packa to co to da, i tak wersja drugiej strony bedzie inna i znowu beda spekulacje.
Szkoda gadac, rajd sie skonczyl, a smrod zostal........

Zgadzam się z tobą w 100% Nie ma słów na zachowanie obu Panów. Nie są warci dalszej dyskusji.
Wracając do rajdu: byłem bardzo ciekaw co Tomek Płaczek wyciśnie ze swojej Fabii podobno 200koników miała. Ale to co pokazał to żenada. Jak tak mocny Diesel przy takim ogromnym momencie obrotowym może dostawać w dupkę od pugów 206XS na podjazdach pod górę? Nie znam zbytnio osiągnięć Tomka Płaczka z poprzednich lat kiedy startował innymi samochodami może on jest i był taki wolny wcześniej?
ANDEV
Evil

Postprzez TSRALLY » czwartek, 13 maja 2004, 09:24

Przeczytałem dzisiaj rano oświadczenie pana Packa i oprócz tego, że dowiedziałem się kim jest to nic więcej nie wiem. Częsć z was która jest zbulwersowana tym że Leszek dał komuś w gębę, może i ma rację, bo nikt nie lubi być publicznie(nie publicznie również) bity. Nie znamy pełnych okolicznośći i pewnie nigdy nie poznamy, ale jeżeli chodzi o tą kwestie o której piszą w jednej z najbardziej spiskowych gazet-Super Ekspresie, to wydaje mi się że Pan Pacek odebrał zasłużoną nauczkę. Nie wiem kim Pacek był dla Janusza i co znim robił, wcześniej przeczytałem że razem z nim prowadził sklep??. Ale jego SMS był co najmniej nie na miejscu, nigdy tak do końca nie będziemy wiedzieć jakie były relacje pomiędzy Januszem a Leszkiem, z pewnością były chwile wzlotów i upadków, złości i radości, publicznie i nie publicznie okazywanej. Kulig i Kuzaj byli rywalami na rajdowych trasach, ale z pewnością byli też kolegami i nieraz sobie pomogli. Jeżeli Pan Pacek uważa że Leszek nie powinien nieść trumny Janusza, to się myli; może nie byli najlepszymi kolegami ale byli rywalami którzy przeżyli nie jedną rajdową historię razem( nie raz było im blisko do śmierci,pamiętacie Rajd Polski niewierzę żeby podejście Kuziego do Kuliga i Barana mogłoby być fałszywe) a rywalowi można oddać hołd i cześć. Może jest to zdanie nielicznych, ale wydaje mi się że Pan Pacek chce tylko zrobić wokół siebie szum i nic poza tym, bo ja osobiście wstydziłbym się poruszać publicznie tą sprawę gdybym był tym który wysłał tego SMS-a

Wstyd Panie Pacek!!!!!!!!!!!!!. Sam bym dał w mordę chociaż tego normalnie nie robię.

PS. Nie jestem jakimś zagorzałym kibicem Leszka, mój idol już odszedł i nic tego nie wróci....
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Postprzez tom k-b » czwartek, 13 maja 2004, 09:28

!ADI! napisał(a): ..... ale może byśmy chcieli małego wyjaśnienia .....

darekH napisał(a): ..... to moze niech Kuzi wyjasni sprawe .....

Kto powiedział, że należą Wam się jakiekolwiek wyjaśnienia ? :shock:
Zupełnie nie rozumiem też, po co ten tekst p. Packa wylądował na autoklubie. W jakim celu to cv i prezentacja własnej osoby ? Nie chcę oceniać całej tej sytuacji i w sumie wisi mi to, ale zamieszanie jakie ten człowiek robi wokół tego tematu w formie skargi na Kuzaja zaczyna trochę razić.
tom k-b
N2

Postprzez Alien » czwartek, 13 maja 2004, 09:39

Niestety jedyne wazne slowa napisal pan Pacek na koncu swego elaboratu. Obiektywnie patrzac Kuzaj przegial walac go w paszcze i niestety pewnie poniesie tego prawne konsekwencje. Ale to pan Pacek wykorzystał osobe Janusza Kuliga zeby dogryzc Kuzajowi. Qrwa, trzeba byc ostatnia gnida, zeby miec pretense do faceta ktory niosl trumne ze swoim rajdowym przeciwnikiem i rywalem. No i co ze sie nie lubili za zycia? Wedlug pana Packa chyba wszystko byloby ok jakby Kuzaj odpowiedzial, "spie***lajcie z ta trumna bo go nie lubie?" Pewnie szkoda ze haka Holowczycowi nie podstawil, bo go tez nie lubil, a wtedy pan Pacek bylby szczesliwy, bo nadal wszyscy sie nie lubia a pana Packowe zycie moze plynac w spokoju i z niebolaca paszcza. To prawda, ze w wyniku ewolucji ludzie nauczyli sie mowic. Ale wykorzystuja ta umiejetnosc w kontaktach z ludzmi a nie mendami.
Alien
A5

Postprzez tom k-b » czwartek, 13 maja 2004, 09:59

Alien napisał(a):Packowe zycie moze plynac w spokoju i z niebolaca paszcza.

:lol: :lol: :lol: :lol:
tom k-b
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP