Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez marcin » wtorek, 11 maja 2004, 18:29

To jest oczywiste tylko chodzi o to że każdy może popełnić błąd, i tak na 100% nie wiemy do końca dlaczego tak się stało i znamy tylko wersję poszkodowanego. Proponuję zakończenie dyskusji na ten temat do czasu uzyskania pełnych informacji.
marcin
A5

Postprzez .:Raku:. » wtorek, 11 maja 2004, 18:37

Panowie powstrzymajcie sie od krytyki pana Pluchy, on jezdzil w rajdach jak wiekszosc z nas jeszcze w pieluchy robila, i prawdopodobnie nie byl nietrzezwy, mowil tonem nauczyciela-mentora, poniewaz kilka lat ma juz na karku.

Ci ktorzy rajdami interesuja sie troszeczke dluzej powinni wiedziec ze w ostatnim sezonie, który pan Ryszard przejezdzil to 2001, i odszedl wraz z odejsciem pieknych czasow dla polskich rajdow, i jego powrót zwiastuje rychly powrot wielkiego scigania w Polsce :). Niczym jaskólka zwiastujaca wiosne :)

I mam nadzieje ze kara nie przekresli jego startu w Rajdzie Polski.
http://ubanimator.com Obrazek
Dawniej :KuziFanJG:
.:Raku:.
N2

Postprzez !ADI! » wtorek, 11 maja 2004, 18:41

.:Raku:. a słuchałeś tego? Obwinia wszystkich na około. O to chodzi.

A co do tego mentora, hm.

Mam wyklady z takim gościem co jest profesorem i wygląda jakby był nawalony na każdym wykładzie. Kiwa się, mówi dziwnym tonem i ma problemy ze składnią. Więc może masz rację :D :D :D

Acha i wyjebiste kawały opowiada, że się idzie popłakać ale nad jego poczuciem humoru.
!ADI!
S1600

Postprzez Wloch a ty? » wtorek, 11 maja 2004, 19:09

Co do pana Pluchy Ryszarda zresztą, a jak wiadomo "wszyskie Ryśki to fajne chłopy" mysle ze ostatnimi czasy padło mu na łeb powaliło sie na maxa. pamietm jak podszedł do mnie na rajdzie sineżki i powiedział zebym sie zgłosił do niego ze Szterleją on go nauczy jezdzić mysle ze koles przechodzi menopauze ale to chyba mają kobiety powinien sie zbadac pschiatrycznie bo badania psychotechnicze nie sa wystarczające zeby ocenić faktyczny stan jego psychy do Tworek z nim!!! a jeszcze jedno on był kiedy kierowcą fabrycznyn FSO ale nigdy nie był kozakiem nawet za młodu pokazywał podobny styl jazdy był kierowcą dyrektora wiec miał najlepiej przygotowane auto ale co nic... przykro mi ..co sie dzieje z ludzimi moze to wołowina ???
Z rajdowym pozdrowieniem
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

https://www.facebook.com/WLOCH.rally
Wloch a ty?
N3

Postprzez JoannaXP » wtorek, 11 maja 2004, 19:15

micz napisał(a):Zacznijmy od tego, ze bicie kogokolwiek i gdziekolwiek jest nie zgodne z prawem, nie kulturalne, nie w porzadku...jak wolisz.

A juz takie zachowanie w publicznym miejscu, wsrod wielu osob ze strony osoby powszechnie znanej i uwazanej przez niektorych za idola nie ma prawa sie zdarzac. I nie chodzi o to, ze to Kuzaj, Holek, Kuchar czy T. Lis.

Teraz to i tak będzie miał już zepsutą opinie..więc :roll: A pomiędzy biciem a uderzeniem (prawy sierpowy) jest różnica.
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Wloch a ty? » wtorek, 11 maja 2004, 19:23

A co do Kuzaja to krew nie woda. Kuzaj jest sobą nie robi nic pod publike dał w ryja bo sie nalezało i po co wkrecac w to sponsorów dostał koles w jape i tyle jest prawo i napewno za to odpowie. a wy nie zachowujcie sie jak dziewczyny na weselu, ze jak to mozna, ze nie wypada, ze ojej, i nie płakac! tyle kazdy z nas dał komus w ryja i kazdy dostał jeden mniej jeden wiecej, jak ktos wjeżdza na ambicje na poziomie berka kucanego to natakim samym poziomie sie go traktuje. a jak wy lubisie byc jechani jak dziewczyny to dalej sie rozczulajcie nad tym panem. mi osobiscie go szkoda bo musiało boleć poboli i przejdzie a Kuzaj dalej bedzie jezdził i pewnie nie raz da komus w ryja i takie zycie!!!
Z rajdowym pozdrowieniem
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

https://www.facebook.com/WLOCH.rally
Wloch a ty?
N3

Postprzez JoannaXP » wtorek, 11 maja 2004, 19:34

Postem wszechczasów będzie temat na pewnym forum :"Kuzi bandyta...?" Ja rozumiem,że emocje moga ponieść,ale bez przesady :) To już przerosło wszystko. I kto tu szuka sensacji...? :?
Ostatnio edytowano wtorek, 11 maja 2004, 20:13 przez JoannaXP, łącznie edytowano 2 razy
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » wtorek, 11 maja 2004, 19:53

Prezi napisał(a):
Maniacy rajdowi w liczbie napisał(a):Dołączymy się tutaj do tematu o Staniku....no no no! Gość-wiedzieliśmy już że jest agresor, ale to co pokazał na Elmocie to naprawdę KLASA!!! :shock: jego pzejazdy nie dość że były bardzo szybkie to jeszcze widowiskowe! KLASA!!!

Czy komuś z was też porysowali konkretnie auto na Walimiu?

Niestety.Mam porysowany prawie caly bok.Tych aut bylo ponad 20.A policja umyła od tego rączki.Teraz strach do walimia jezdzic

Leszek Kuśmirek twierdzi że tych naszych porysowanych aut było 40!
Ale w sumie nie liczy się ilość ale sam fakt.
Prezi napisz do nas (jak chcesz) na priva....możnaby się jakoś ładnie odwdzięczyć gminie Walim.Propozycji jest kilka....jedna lepsza od drugiej.
Maniacy rajdowi w liczbie
N1

Postprzez Mroowa » wtorek, 11 maja 2004, 21:17

Jessu macie problem na dobrą sprawę rajd zaczął się w piątek a ten koleś dostał w kłapak na badaniu chyba jeszcze. I niech nie płaczę ze Kuzi mu jeszcze groził że to nie wszystko jeżeli tak było to może się okazać że to Kuzaj może też swoje zdanie powiedzieć co było jego powodem zdenerwowania. A tamten koles jakby miał klasę to by siedział cicho zresztą niech się cieszy że uderzył go sam Leszek Kuzaj :)

A wogóle juz zaczyna się pisanie już go zaczynałem lubić itp. nie musicie go lubić on ma wystarczająco dużo kibiców było wszystko ok bo co niektórzy usłyszeli że ooo będzie jeździł w Polsce no tak świetnie kuzi pojedzie i bedzie git a teraz jakieś pierdoły i farmazony.

Ciekawe czy jak by to siepobił Plucha czy inny zawodnik to by takim echem się odbiło napewno nie a tu że Kuzi co niektórzy mu zazdroszczą że moze jeździć i ma kaskę to już Heyah na Kuzaja bo to bo tamto dajcie sobie ludzie spokój. Dostał w kłapak to dostał zresztą niewiadomo jak mocno bo to niby ktos widział ale zna jednego i drugiego i nie chce się ujawniać. Oki to ja tesh sie nie ujawnię a widziałem jak Kuzi tylko przechodził a tamten gdy zauważył Kuzaja sam sie pobił hehehehehe tesh tak moze być takze albo uciszmy się albo poczekajmy na komentarz Kuzaja na ten temat. To wszystko na dzien dzisiejszy :) :) :) kij w oko tym co źle życzą Kuziemu :)
Mroowa
S2000

Postprzez ZOWA » wtorek, 11 maja 2004, 21:33

no i popieram leszka dobrze zrobil.na temat pana P mam wyrobione zdanie.i nie bede pisal jakie bo jak ma tendencje do sprzedawania spraw na policje to moze mnie zaskarzyc.moze to zdania bedzie brzmialo kontrowersyjnie ale po prostu wyrazam tylko i wylacznie swoje zdnie.tak pisanie zaczynalem go lubic jest banalem i glupie bo leszek nie potrzebuje takich kibicow.a prawdziwych kibicow ma wiele.a z tego co wiem tp pan P jest z obozu G 4.wiec cale to zajscie widzial pan tomek.K
Ostatnio edytowano wtorek, 11 maja 2004, 21:39 przez ZOWA, łącznie edytowano 2 razy
ZOWA
A6

Postprzez Banan » wtorek, 11 maja 2004, 21:33

Jest o tym tak glosno, bo jak na takiego kierowce (jak wy to twierdzcie z klasa) nie wypada bic kolegow. Ale rzeczywiscie uciszmy sie juz z tym, bo kiedys na gery za wyzywanie Kuzaja 1/3 forum dostala bany :D:D:D
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez psz » wtorek, 11 maja 2004, 21:37

Imho sa w zyciu mezczyzny takie sytuacje, ktorych inaczej jak piescia rozwiazac sie nie da ;-) Mam nadzieje, ze to wlasnie byla jedna z nich, a nie jakies tam zwykle uniesienie Kuzaja...
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez PeterWRC » wtorek, 11 maja 2004, 21:49

Ja powiem tyle Kuzaja zaczełem nawet lubić ( i lubie ) i to że z niego aggressor jest to wiem. Ludzie napierdalaja sie ciągle i z byle powodu ale to że kuzi zajebał plombe w ryja jakiemuś typowi to nie znaczy ze stało sie coś wielkiego poprostu chciał sie wyrzyć na kolesiu ktury zalazł mu za dupe. Tam ten typ jest maxymalnym frajerem i chyba pierwszy raz ktoś mu przywalił, ale mu pewnie zależało tylko na tym zeby dostać jakieś odszkodowanko i kuzaja w problemy wprowadzić. A tak wogóle to ta sprawa jest śmieszna ale chciałbym usłyszec co na ten temat ma do powiedzenia sam Leszek...

A co do tego pana Pluchy to chłopak przecież mógł sobie wypic ale te teksty mnie rozbrajaja..
PeterWRC
N2

Postprzez pwrc » wtorek, 11 maja 2004, 21:50

wracając do tematu Leszka, pewnie sobie wziął do serca
okładke ostatniego WRC :wink:

mam jeszcze pytanko do ludzi, którzy byli na Elmocie
może ktoś wyjasnic w kilku słowach w jakich okolicznosciach
porysowano te auta, chodzi mi o to, czy nie było tak, ze np:
ktos auto zostawił komus na podwórku albo zastawił wjazd na posesję
bez uzgodnienia
dobrze byłoby wiedziec, zeby ew w przyszłości unikac takich niespodzianek
pwrc
A5

Postprzez golden » wtorek, 11 maja 2004, 22:05

Niechaj i zapanuje Prawo Pięsći - :!: :lol: :lol: :lol: :lol: na polskich Osach - niech wszyscy sie nawalaja :D:D:D:D
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP