Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez sumo » niedziela, 9 maja 2004, 15:39

ladnie z jego strony
sumo
N4

Postprzez ZOWA » niedziela, 9 maja 2004, 16:11

.leszek to spoko gosc nie rozumie dla czego wogole ktos pala do niego antypatia.jako ze jestem prawdziwym kibicem to po prostu lubie wszystkich.a nie mowie ach szkoda ze nie wyjebal czy takie tam.niektore osoby sie zachowuja jak by zazdroscily.panowie rajdowcy i kibice to jedna wielka rodzina.na calym swiecie tak jest.a puzniej sie dziwic ze rajdy wygladaja tak jak wygladaja.skoro sie do tego przyczyniamy.brawa dla leszka ktory pokazal kolejny raz klase.na rajdzie i po nim
ZOWA
A6

Postprzez Kubus » niedziela, 9 maja 2004, 17:02

A mnie przperaszam za wyrazenie ... strzelil.Od zawsze porazaly mnie komentarze na róznych stronach ale dzis poprostu krew mnie zalala.Wiecie ale to jest smutne bo takie własnie jest nasze spoleczenstwo.Sami zobaczcie "znawców" rajdów i ich "inteligentne" komentarze

http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5229235

http://sport.wp.pl/opinie.html?T%5Bpage ... id=5229235
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez beeper_ » niedziela, 9 maja 2004, 17:12

szkoda słow...
beeper_
N4

Postprzez munieck » niedziela, 9 maja 2004, 17:22

Na joemonster.org (to nie jest reklama) jest prowadzony specjalny "dzial" zatytuowany ICBO czyli Internetowe Centrum Badania Onetowcow. Czasami mozna sie rzeczywiscie zalamac, czytajac wypowiedzi naszych inteligentnych rodakow :?
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez Gustaw » niedziela, 9 maja 2004, 17:26

zawsze po przeczytaniu takich tekstow musze na chwile wstac od komputera, pospecerowac, gleboko poddychac...
tom k-b: omijam szerokim lukiem miejsca gdzie sie szerzy debilizm, odwiedzam tylko stale zaufane miejsca gdzie wiem ze pisza kompetentne osoby
Ostatnio edytowano niedziela, 9 maja 2004, 18:15 przez Gustaw, łącznie edytowano 1 raz
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez tom k-b » niedziela, 9 maja 2004, 18:11

Jasne. Ja tez sie staram ale nieraz sie nie da i wtedy spacer, oddech .... :D
tom k-b
N2

Postprzez sumo » niedziela, 9 maja 2004, 18:36

szok !! szkoda slow :[ :[ wrrrrr
sumo
N4

Postprzez *fly* » niedziela, 9 maja 2004, 18:49

witam

wlasnie wrocilem do Krakowa!
moje wrazenia po rajdzie:

czwartek: na odcinku testowym strasznie padalo ale bylo warto isc! wiekszosc jezdzila ladnymi bokami. mozna bylo isc z zawodnikami pogadac (wszyscy sympatyczni - mozna bylo foto zrobic i dwa slowka zamienic - za wyjatkiem Lubiaka... juz go nie lubie :evil: ) niestaty nie widzialem dacha bebenkow.
a i jeszcze jedno... jak na testowym zobaczylismy Pelikana zgodnie z bratem stwierdzilismy: albo sie rozwali albo wygra (jechal jak wariat)

piatek: widzialem 3 przejazdy! szybko sie okazalo ze co do Pelinana mielismy racje. najwieksze rozczarowanie to Beltowki: jechal jak na spacer (podejzewam ze felicja mial by lepsze czasy)! szkoda tez Bebenkow i Czopika! Kuzaj szybki! najbardziej zaskoczyl mnie Grzyb!

sobota: udalo sie zobaczyc 4 pelne przejazdy :D bylo swietnie! nawet tak bardzo tego wrc nie brakowalo! Kuzaj zasluzone zwyciestwo! Solowow - wiedzialem ze bedzie szybki ale nie sadzilem ze az tak! Lubiak - jako ze od czwartku go nie lubie to zostawie bez komentarza :twisted: , Kuchar - sadzilem ze bedzie szybszy ( i chyba byl by gdyby bylo mokro), grzyb i frycz - liczylem na ladniejsza walke (myslalem ze w drugi dzien frycz sie rozkreci i bedzie wsciekle gonil... mylilem sie). jeszcze warto wspomniec o Karnabalu - gdybynie nie awarie to bylo by niezle!
bylem na ciekawszych rajdach ale ten tez byl udany! bylo fajnie!

a i jeszcze jedno
zabezpieczenie .... porazka :(
*fly*
A5

Postprzez stein911 » niedziela, 9 maja 2004, 19:05

http://sport.wp.pl/opinie.html?T%5Bpage%5D=1&wid=5229235&OID=4567324&wid=5229235

:evil: :evil: co za skurwiel!!!!!!!!!
"Skoro Rosjanie robią kulki łożyskowe puste w środku, to wszystko się da zrobić!"
stein911
A6

Postprzez micz » niedziela, 9 maja 2004, 19:14

Było fajnie.
Największe zaskoczenie...Sołowow. jeździ jak zły. Naprawdę widac wielki postęp. Grzyb..jak to Grzyb szedł jak dziki. Fryczu chyba jeszcze nie oswoił auta. Na polskim będzie się działo Bo pelikan będzie chciał, Frycz będzie chciał a Grzyb będzie jechał swoje.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » niedziela, 9 maja 2004, 20:17

Wspaniały rajd......dużo wrażeń.
Do BANANA: Chłopie,chłopie.........płać i nie płacz!
My mamy tylko żal do DEBILI którzy nam i 17 innym właścicielom aut zaparkowanych na parkingu na kostce porysowali auta
Nie jest mi szkoda auta.......tylko straaaasznie żałuję że nie widziałem kto to zrobił.
Nie będziemy tu pisać co byśmy takim DEBILOM zrobili bo to jest jasne.
Jedno jest pewne-na pewno nie byli to kibice rajdowi.
Jeszcze jedno- pierwszy przejazd "zarzecza" przerwano na chwilę. My staliśmy bezpiecznie, w przeciwieństwie do 50 innych osób nie mających chyba wyobrażni.Obok nas stało 3 gości z zabezieczenia, NIKOMU nie zwrócili uwagi!!! Nagle przybiega ratownik PZM i robi się zamieszanie,że Kuzaj poinformował że kibice stoją w niebezpiecznym miejscu.Robią kopertę, a człowiek z zabezpieczenia krzyczy do wszystkich-"przez was ludzie przerwao rajd!!!!!"
Cisza.....nikt się nie odzywa! Nerwy mi puściły i wypalam debilowi jeszcze głośniej-"Nie przez nas tylko przez WAS!!! My stoimy tam gdzie wy nam każecie!!!!Gość coś pokręcił głową...zrobił się malutki i zwiał momentalnie!
Co za hipokryzja! Obwiniać kibiców za swoje błędy!Od tego są ludzie z zabezpieczenia aby ......ZABEZPIECZYĆ!:!:
Maniacy rajdowi w liczbie
N1

Postprzez WAPNO » niedziela, 9 maja 2004, 20:48

No właśnie, widzę, że wszyscy narzekają na zabezpieczenie. Mojemu koledze też porysowali auto :(. Szkoda, że nie pilnują aut w okolicy odcinka jacyś ochroniarze, ale cóż wymagać, jak niektórzy nie płaca za karnety.
WAPNO
A6

Postprzez JoannaXP » niedziela, 9 maja 2004, 21:06

Kubus napisał(a):http://sport.wp.pl/opinie.html?T%5Bpage%5D=1&wid=5229235&OID=4567324&wid=5229235

tak dalej być nie może :evil: :evil: :evil: Od dłuższego czasu takie przelotne ,anonimowe komentarze na portalach typu wp ,onet to już szczyt wszystkiego!!! :evil: Ja nie wiem jak można tak w ogóle pomyśleć?!?! a co dopiero napisać?!?! :? Totalna głupota(chociaż to za mało powiedziane...).Brak słów :evil: Dlatego już od dawna nie przeglądam wypowiedzi takich kmiotków...(nie obrażając tych którzy potrafią sensownie napisać)

Nie ma to jak podyskutowac na forum z ludźmi którzy faktycznie mają szerokie pojęcie o rajdach :) :)

Ładny gest ze strony Kuzaja...
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Mroowa » niedziela, 9 maja 2004, 22:06

munieck napisał(a):Niby 5zl to nie jest majatek, ale kurde jak juz zaplacilem za karnet, kupilem te ich mapy, ktore moglem sobie wydrukowac, to wjazd mogl byc w cenie karnetu :?

wydaje mi się że to wina zabezpieczenie bo my mieliśmy karnety i normalnie na OSy wjeżdżaliśmy bez żadnych problemów.

Banan - czy ty zawsze musisz palnąć na forum po rajdzie jaki ty to jesteś skąpy??? w końcu to chyba nie majątek jeżeli bedzie więcej takich osób to nic dziwnego że będa rysowac auta nie bedzie ochrony a zabezpieczać odcinki będą małolaty co chccą kasę zarobić.

A co do Zabezpieczenia byłem w sobotę na mostkach i było trzech kolesi z których praktycznie tylko jeden pracował z CB dwóch się włóczyła oki moze nie było za dużo kibiców ale oni powinni stac na każdym zakręcie tak jak mieli rozplanowane chyba po coś jadą na rajd i za coś im płacą.

A to POLSKA właśnie !!!!!
Mroowa
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP