Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez pwrc » czwartek, 6 maja 2004, 23:45

Wilu: ten oes był rok czy dwa wczesniej był przejeżdzany w dół,
wtedy podobno warto było ogladac nawet seje 8)

co do Tercjaka nie będe sie spierał, zostaniemy przy swoich zdaniach

pozdr
pwrc
A5

Postprzez Kris_WRC » piątek, 7 maja 2004, 08:01

Powiem tyle: jesli Maxi jest tam widziane to mega szał chuja, mam nadzieje, że dotrwa do soboty, bo jade własnie na sobotę, wcześniej nie dam rady ;( Wreszcie pomimo WRC bedzie na co popatrzeć :)
Kris_WRC
A6

Postprzez ptakwrc » piątek, 7 maja 2004, 18:31

ptakwrc"] przy jego temperamencie (odpukac) moze czasem w droge nie trafiac quote]

no i wykrakalem ...
:oops:
GRZYBEK NO SPEED LIMIT !!!
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Postprzez jugawrc » sobota, 8 maja 2004, 15:39

I grzybek prawdopodbnie pojedize cały sezon w IGNISIE tak trzymać...

Ze objedzie PELIKANA to wiedzialem, ale fakt, że tak pięknie i bezkonkurencyjnie objechał FRYTĘ mówi sam za siebie...... GRZYBKA NIE WOLNO LEKCEWAŻYĆ, i jeśli ktoś mi powie, że w tamtym sezonie nie miał konkurencji i dlatego wygrywał WYŚMIEJĘ GO PROSTO W TWARZ.

GRZYBEK NO SPEED LIMIT ;) ;)
Jakby każde autobusy miały takich kierowców i tak zap***** to wreszcie bym się przestał spóźnieć do szkoł.
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Postprzez golden » sobota, 8 maja 2004, 15:45

jugawrc bo nie mial konkurencji :twisted: :twisted: chyba, ze jurczaka nazywasz konkurencja :wink: :wink:

to nie przeszkodzilo grzybowi w jechaniu swoim szybkim tempem i nauczyl sie zapier... a nie wozic jak niektorzy chocby w N4

ja sie ciesze, bo wszyscy mysleli ze BÓG pelikanski bedzie z fryta walczyl a tu "kopciuszek z rzeszowa" bez wlasnej kasy dostaje szanse i zapieprza !!!!!!!

widze, ze frycz troche przystopowal w "rozwoju rajdowym"- albo wybudza sie z zimowego snu...

mam nadzieje, ze to jednak fryta do grzyba dociagnie i tych 2 panow bedzie walczylo o tytuł s1600

juz widze dream team w JWRC 2005 Grzyb/Valousek :) ale to sa bardzo odległe perspektywy :D:D wynikajace z przyplywu emocji :))
golden
A6

Postprzez qbus » sobota, 8 maja 2004, 15:52

Ja bym kierowców Peugeota nie lekceważył.
Adamusa dla tego że poraz kolejny został zrobiony w ***** i może to na niego zadziałać mobilizująco.
A Pelikańskiego dla tego że ten dzwon też może zadziałać mobilizująco. Pelikan zawsze miał mocne wejścia. 8)
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez d-z rallyfans » sobota, 8 maja 2004, 20:52

Slyszalem komentarz pewnej osoby na temat braku Adamusa na starcie,brzmial on tak:"jak nie wiadomo o co chodzi,to wiadomo ze chodzi o kase"
Nie chce krakac,ale zeby nie bylo tak ze Adamus dobrze jeszcze nie wsiadl do PUGA a juz z niego wysiadzie,mam nadzieje ze tak sie nie stanie,bo zawsze to jeden S1600 wiecej w walce o tytul,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez ZOWA » sobota, 8 maja 2004, 20:59

d-z rallyfans napisał(a):Slyszalem komentarz pewnej osoby na temat braku Adamusa na starcie,brzmial on tak:"jak nie wiadomo o co chodzi,to wiadomo ze chodzi o kase"
Nie chce krakac,ale zeby nie bylo tak ze Adamus dobrze jeszcze nie wsiadl do PUGA a juz z niego wysiadzie,mam nadzieje ze tak sie nie stanie,bo zawsze to jeden S1600 wiecej w walce o tytul,pozdrawiam :wink:
hmmmm wtym przypadku nie chodzi o kase.tylko w zasadzie o niedopatrzenie
ZOWA
A6

Postprzez tomi_kl » sobota, 8 maja 2004, 22:23

:evil: podobno w Warszawie były 2 oklejone pugi i Adamus miał jechać ale niby nie wpłyneła zaliczka od niego i kierownictwo Peugota kazało zdejmować fure z lawety i nie wysyłać do Świdnicy wiec... nie wyglada to dobrze. Informacja z nie bardzo pewnego źródła.

A co do Tercjaka i jego 306 Maxi to auto już jest jego , ma polskie blachy ale po dzwonie mówił mi jego pilot że START w Rajdzie Polski jest mało prawdopodobny - nie dadza rady odbudowac auta i być moze nie beda go wcale naprawiać... ( Golf po T.K. jezdzi w Rumuni , wiec nie ma fury na Polski)

Badzmy dobrej myśli
tomi_kl
A6

Postprzez ZOWA » sobota, 8 maja 2004, 22:34

co do adamusa to sa plotki.ja wiem cos innego z bardzo pewnego zrodla.
ZOWA
A6

Postprzez piter306 » niedziela, 9 maja 2004, 09:39

Tercjak musi go naprawić! No nie może być. To kultowa rajdówa, wystarczy popatrzeć jak ludzie na nią reagują, czy to w Polsce czy w Czechach i myślę że wszędzie. Na Walasce jak było słychać Petaka to był szał h..., a ekipa obok mnie: "O jedzie ten fajny!"
Myślę, że jakby ją ładniej pomalować, bo ta Tercjaka była jakoś smętnie oklejona, to ze znalezieniem sponsorów chętnych do powieszenia się na takim aucie nie powinno być aż tak ciężko, Miśków jest dużo a 306 Maxi jedno. I niewątpliwie jest atrakcją na miarę wurców. Tego jestem pewny.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez sumo » niedziela, 9 maja 2004, 10:11

musi musi odbudowac ! Autko jest piekne ! Tylko popatrz jak jest rozstrzaskane... to nie jest sej czy enkowy pug... duzo zalezy od tego czy Tercjak bedzie mial kase na odbudowe autka.. ?
sumo
N4

Postprzez solota » niedziela, 9 maja 2004, 10:47

racja sumo. Auto jest piękne i też chciałbym je jeszcze raz zobaczyć na oesach. Mam nadzieję że Tercjak odbuduje :D tego mu życzę
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez jugawrc » niedziela, 9 maja 2004, 10:50

Bądzmy dobrej myśli, trzeba czekać na RAJD POLSKI a wsdzystko się wyjaśni.

GRZYBEK NO SPEED LIMIT
ciekawe ja się na POLSKIM będą tasować,oby tak jak na ELMOCIE ;)
POZDROOO
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Postprzez piter306 » niedziela, 9 maja 2004, 11:24

Jak trza będzie to Tercjakowi dam drzwi od swojego, powinny pasić, reszta niestety nie. :(
Szkoda że jednak trochę nie odpuścił, mógł ten start potraktowć na luzie.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP