Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez maciekd » środa, 5 maja 2004, 20:20

Hehe :D W najnowszym OESie pokazali testy Grzyba przed Elmotem. Mówił, że był sceptycznie nastawiony do Ignisa, ale okazało się, że to świetny samochód. Wszystko się Grzesiowi w nim podoba, przyznał, że to zdecydowanie najlepszy samochód jakim do tej pory jeździł! (oczywiście to spec. 2004) (jeżeli mówi tak Grzyb, to znaczy, że Pelikan i Adamus nie mają z nim szans...) Powiedział, że dzieki wsparciu m.in. Suzuki Polska wystartuje w Elmocie i ma nadzieje, że także w reszcie sezonu. Czyli wygląda na to, że jeszcze nic pewnego z pełnym programem RSMP, ale miejmy nadzieje, że dobry wynik na Elmocie przekona sponsorów...
maciekd
A6

Postprzez sumo » środa, 5 maja 2004, 20:23

maciekd napisał(a):Hehe :D W najnowszym OESie pokazali testy Grzyba przed Elmotem. Mówił, że był sceptycznie nastawiony do Ignisa, ale okazało się, że to świetny samochód. Wszystko się Grzesiowi w nim podoba, przyznał, że to zdecydowanie najlepszy samochód jakim do tej pory jeździł! (oczywiście to spec. 2004) (jeżeli mówi tak Grzyb, to znaczy, że Pelikan i Adamus nie mają z nim szans...)

hola hola wyluzuj... Grzyb jest w lepszym aucie i od razu Frycz czy Pelikan nie maja z nim szans ? Zastanow sie co Ty mowisz :) :) powtarzam, to jest FRYCZ i PELIKAN a nie ktoś tam ;)
Bedzie ostra walka miedzy tymi trzema zawodnikami.. mam nadzieje
sumo
N4

Postprzez qbus » środa, 5 maja 2004, 20:32

Nooo chyba się pospieszyłeś... poczekajmy conajmniej do wyników Rajdu Polskiego.
Grzyb w zeszlym sezonie nie miał konkurencji a jak wiemy auto samo nie jeździ przykład Michaś Duda :lol:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Wilu » środa, 5 maja 2004, 20:52

Fryta też ma specyfikację 04 spod igły a i pugi to evo 2 więc topowe, szanse więc się wyrównały. jedynie Junior ma przerąbane ale on i tak jest jednak na straconej pozycji. nie ma więc możliwości że ktoś będzie dominował, co cieszy. pozdro.
Wilu
N4

Postprzez stein911 » środa, 5 maja 2004, 21:40

Moim zdaniem Frycz bedzie górą, choc trzeba przyznac, ze będzie miał sie przed kim bronić. Polskie rajdy znowu nabieraja rumieńców :D :!:
"Skoro Rosjanie robią kulki łożyskowe puste w środku, to wszystko się da zrobić!"
stein911
A6

Postprzez ptakwrc » środa, 5 maja 2004, 22:56

fakt pelikan jest szybki i to bardzo ale albo ja nie wiem o czyms albo on nigdy nie jezdil tak mocna oska. zycze mu jak najlepiej bo bardzo lubie jego styl i podejscie do kibicow ale przy jego temperamencie (odpukac) moze czasem w droge nie trafiac no i dziwi mnie ze niektorzy stawiaja go na rowni z fryczem ktorego doswiadzcenie jest duuuuzo wieksze
a co Grzesiek pokaze ... sam jestem ciekawy ;)
zycze im wszystkim jak najlepiej
GRZYBEK NO SPEED LIMIT !!!
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 5 maja 2004, 23:16

ptakwrc napisał(a):jego temperamencie (odpukac) moze czasem w droge nie trafiac

Temperament to on ma, ale jak na razie to z drogi chyba nie wylecial. Wielki z niego talent i tyle. Jazda w jego wykonaniu jaka zobaczylem rok temu na Elmocie porazila mnie. Hamowal w porownaniu z innymi pugami tak pozno, ze az dziwilem sie ze przejdzie zakret z taka predkoscia. Byle nam sie ten talent nie zmarnowal...
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez maciekd » środa, 5 maja 2004, 23:52

:?: :?: :?:
Zaraz zaraz! Czy ja napisałem Frycz? Napisałem Pelikan i Adamus, bo oni jeżdzą w Pugu, który wg Grzyba jest wyraźnie gorszy od Ignisa. Wlaśnie dlatego moim zdaniem nie mają szans. Grześ nie ułomek sklepie debiutanta i objedzie Adamusa jak się patrzy...
maciekd
A6

Postprzez ZOWA » czwartek, 6 maja 2004, 00:09

+RAFAŁ+ napisał(a):
ptakwrc napisał(a):jego temperamencie (odpukac) moze czasem w droge nie trafiac

Temperament to on ma, ale jak na razie to z drogi chyba nie wylecial. Wielki z niego talent i tyle. Jazda w jego wykonaniu jaka zobaczylem rok temu na Elmocie porazila mnie. Hamowal w porownaniu z innymi pugami tak pozno, ze az dziwilem sie ze przejdzie zakret z taka predkoscia. Byle nam sie ten talent nie zmarnowal...
na pierwszym rajdzie pelikan nie trafil w trase.i poszedl dachujac w drzewa.to bylo na 3 oesie rajdu krakowskiego.bylem wtedy na zabezpieczeniu i dobrze widzialem ten wypadek.ale powiem tak do czasu dzwonka na pierwszych 2 oesach klepal wszystkich z pp i to rowno
ZOWA
A6

Postprzez qbus » czwartek, 6 maja 2004, 05:28

No tak ale auto samo nie jeździ... a Wilu słusznie zauważył że te Pugi to jest evo 2 a te autka są konkurencyjne chyba.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Kris_WRC » czwartek, 6 maja 2004, 08:28

Dobra to teraz z innej strony:

Frycz -> Rok przerwy w startach S1600, jednak posiada niesamowite auto w ktorym moze pokazać wiele.

Pelikan -> ''pistolet'' , jednak jak na rqazie to tylko tyle mozna o nim powiedziec, bo nie wiemy jak poradzi sobie w tak mocnym samochodzie

Grzyb -> Aktualny mistrz polski, obyty z samochodem S1600

Adamus -> Wybacz Rysiek ale nie widze go tak samo jak juniora.

Według mnie walka bedzie na elmocie pomiedzy Grzybem i Fryczem, Pelikan dopiero moze sie przyłaczyc na Polskim, kiedy juz bedzie wiedział o co chodzi w S1600. Zaznaczam są to tylko moje wywody, a jak bedzie pokaze 1 os rajdu elmot.
Kris_WRC
A6

Postprzez whisky » czwartek, 6 maja 2004, 09:50

A mnie na liście startowej do ELMOTU ucieszył Tercjak w Pugu 306 Maxi.. zobaczymy jak sobie poradzi z S1600 mocniejszą bądź co bądź ośką.. :D[/quote]
whisky
N3

Postprzez ZOWA » czwartek, 6 maja 2004, 10:27

tak tak tercjak w 306 maxi. :lol: juz kiedys sie zglosil na elmot corolla wrc
ZOWA
A6

Postprzez Gustaw » czwartek, 6 maja 2004, 10:45

Kris dobrze gada, polac mu :wink:
Dla mnie niezbitym dowodem w rywalizacji samych aut- Pug vs Fiat sa wyniki Rally Mille Miglia. W pierwszej trojce sa 2 punta, a ogolnie przed najwyzej sklasyfikowanym 206 1600 sa 3 punta. No wiec Trawa ukonczyl rajd na 10 miejscu, a dwiescieszostka to on potrafi swietnie jezdzic! Punto skolei lyknelo rozne, Maxi, Saxo, Clio no i wygralo rajd.
Czylo slowiem chyba sie posikam w trakcie sledzenie wynikow Elmotu! :wink: :wink:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez jugawrc » czwartek, 6 maja 2004, 11:20

Nasz biznesmen może coś pokazać, bo ostatnio sie coś rozkręca...

Elmota wygra KUCHAR
s1600 Fryta przed Grzybkiem

Tawria DOJEDZIE ;)

POZDROOOO
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP