To moze ja też podzielę swoimi odczuciami. Bardzo trudno się utrzymać na torze, trzeba cały czas myśleć co się robi. Zbyt wczesne dodanie gazu, zbyt szybka redukcja i tak jak napisał Itek ---> bączek

Dźwięk robi wrażenie, jak nigdy. Co do grafiki to nie zgadzam się z Itkiem. Owszem uszkodzenia wyglądają dość słabo, ale tor i całe otoczenie wygląda przepięknie. Samochody sprawiają wrażenie realistycznych, chociaz autorzy mogliby bardziej dopracować cieniowanie itd. Generalnie grafikę ocenia bardzo pozytywnie. Gram na 1024x768, FSAAx2, wszystkie dostępne opcje na max (jedynie synchronizacja pionowa została wyłączona) ilość klatek nie spada poniżej 60. Zachowanie samochodu sprawia wrażenie realistycznego. Nie jeździłem nigdy takimi samochodami, dlatego nie mam do czego porównać

Model jazdy oceniam na dużego plusa. Bardzo ciekawie wygląda jazda z prędkością 220km/h po duuugiej prostej, samochód sie buja, skacze. Zaczynam, żałować, że nie mam kierownicy z FF

na pewno efekt.
Generalnie grę oceniam bardzo pozytywnie, czekam z niecierpliwością na pełną wersje. Trzeba jednak przyznac, że gra jest trudna i wymaga naprawdę sporo treningu. Średnio co drugi okrązeni kończy się wycieczką poza tor (w moim przypadku), tak więc trzeba mieć sporo samozaparcia by nie odłożyć tego demka po kilku minutach
Polecam wszystkim miłośnikom wirtualnych torów