Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Ohlins » środa, 10 mar 2004, 09:54

Kuba M. napisał(a):Frycz w jakiej klasie nie pojedzie to i tak wszystkim nakładzie. Chce się ktoś założyć? :)

Seba wsiądzie do Punta, to wygra klasyfikacje Super 1600 a jak w Lancerach pojadą jedynie takie asy jak Sołowow czy Duda to wygra jeszcze Mistrzostwo Polski. Czego życzę mu z całego serca, bo IMO jeździ genialnie.

Sołowow jeszcze pokaze jak sie jeździ!!!!
Ohlins
A6

Postprzez radziu » środa, 10 mar 2004, 11:57

no to wszyscy niecierpliwie czekamy :) troszke czasu zostalo
"Zawsze trzeba podejmować ryzyko,tylko wtedy uda nam sie pojąć jak wielkim cudem jest ŻYCIE..." (19 X 1969-13 II 2004)

Postprzez dlugi » środa, 10 mar 2004, 12:28

qbus napisał(a):Na toskańskich szutrach, kiedyś wykorzystywanych w Rajdzie San Remo, rozpoczął się serial Campionato Italiano Rally, złożony z 11 eliminacji. Na trzecią - Mille Miglia - stanowiącą inaugurację mistrzostw Europy, wybiera się Leszek Kuzaj.
www.autosport.pl

ciekawe po co i czym wystartuje, jak po szutrach to pewnie miskiem
dlugi
N2

Postprzez qbus » środa, 10 mar 2004, 12:55

długi -> nie po szutrach... tam pisze że wystartuje w 3 eliminacji Campionato Italiano Rally i jednocześnie pierwszej ME czyli Mille Miglia.
Ostatnio edytowano środa, 10 mar 2004, 12:59 przez qbus, łącznie edytowano 1 raz
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Wilu » środa, 10 mar 2004, 12:58

no nie rajdy do ME są rozgrywane na nawierzchniach asfaltowych tylko i wyłącznie !!!

mimo że temat nadaje się do działu ME to off'owy wniosek, start w aucie gr n może być trafionym pomysłem w przypadku kiedy popada deszczyk, cała plejada s1600 sobie nie poradzi.
Wilu
N4

Postprzez Kuba M. » środa, 10 mar 2004, 22:50

Przemek Jawień napisał(a):Sołowow jeszcze pokaze jak sie jeździ!!!!

Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Sołek nie posiada, w odróżnieniu od Frycza, wrodzonego wirtuozerstwa. Może jakiś rajdzik w Polsce uda mu się wygrać, nic więcej.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez sumo » czwartek, 11 mar 2004, 09:30

Kuba M. napisał(a):
Przemek Jawień napisał(a):Sołowow jeszcze pokaze jak sie jeździ!!!!

Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Sołek nie posiada, w odróżnieniu od Frycza, wrodzonego wirtuozerstwa. Może jakiś rajdzik w Polsce uda mu się wygrać, nic więcej.

no tak, nie posiada WIRTUOZERSTWA ;) ale trzeba przyznac ze z sezonu na sezon idzie mu coraz lepiej.
sumo
N4

Postprzez micz » czwartek, 11 mar 2004, 11:56

Kuzaj pojedzie którąś z enek którą ma ( dwa subaraki i misiek-chyba, że tego ostatniego sprzedał)

Fryczu może pojechac w MP...motocyklowych. Sprzedał Lancera Typie bo ma za wysoka pozycję i boi się, że będą mu wkładać tylko dlatego, że jedzie piątką
(wiem, wiem że mało w niej piątki ale to jednak była piątka).
Więc jeżeli wystartuje to ja go widze albo w 7 albo w 1600. Na któryms forum napisalem, że busines is busines, czyli włosi na 100% kogoś do punto wsadzą.

za to dam sobie uciąć....... :lol:
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez sumo » czwartek, 11 mar 2004, 12:38

nie mow hop zanim nie przeskoczysz
sumo
N4

Postprzez Mroowa » czwartek, 11 mar 2004, 13:02

No ciekawe jak to z tym wszystkim będzie. Ja wiem że Kuzi mógłby jeździć Subarakiem ale nawet jak nie on o ktoś chyba będzie tymi subarynami jeździł w Polsce czy się mylę on Kuzi bedzie je wyporzyczał czy jak to bedzie swojego czasu pod koniec sezonu coś o tym mówił tylko zeby to nie było kosztem braku Kuzaja na rajdowych trasach.

A co do Frycza no zobaczymy jak to z nim będzie czy wsiadzie do tego Fiata czy nie wszystko okaże się w maju.

Ale nie martwcie się do Rajdu Elmot pozostało 55 dni :D
Mroowa
S2000

Postprzez WRCfan » piątek, 12 mar 2004, 12:01

SWRT_ napisał(a):A co do Frycza no zobaczymy jak to z nim będzie czy wsiadzie do tego Fiata czy nie wszystko okaże się w maju.

troche nie siedzialem w temacie,myslalem ze sie juz cos wyjasnilo z miejscem w Fiaciku...czyli dalej nic nie wiadomo :?
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Kruk » sobota, 13 mar 2004, 11:47

W sezonie 2004 pilotem Mariusza Steca nie będzie Zbigniew Gruszka.

Czy skład załogi w Rajdzie Ziemii Lubelskiej ma być zapowiedzią tego z kim w nowym sezonie będzie jeździł Mariusz Stec :?:
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez Gustaw » sobota, 13 mar 2004, 12:49

SWRT_ napisał(a):No ciekawe jak to z tym wszystkim będzie. Ja wiem że Kuzi mógłby jeździć Subarakiem ale nawet jak nie on o ktoś chyba będzie tymi subarynami jeździł w Polsce czy się mylę on Kuzi bedzie je wyporzyczał czy jak to bedzie swojego czasu pod koniec sezonu coś o tym mówił tylko zeby to nie było kosztem braku Kuzaja na rajdowych trasach.

:shock: Ale wymajstrowales zdanie, jestem pod wrazeniem skladni, no niesamowite :!: :shock: :wink:

A tego co wynika z wypowiedzi Jacka Rathe to beda jezdzic razem caly sezon i Jacek (jako 4 letni pilot Herby) bedzie uczyl Steca jezdzic na okraglo :D
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Ohlins » sobota, 13 mar 2004, 12:57

Gustaw napisał(a):
SWRT_ napisał(a):No ciekawe jak to z tym wszystkim będzie. Ja wiem że Kuzi mógłby jeździć Subarakiem ale nawet jak nie on o ktoś chyba będzie tymi subarynami jeździł w Polsce czy się mylę on Kuzi bedzie je wyporzyczał czy jak to bedzie swojego czasu pod koniec sezonu coś o tym mówił tylko zeby to nie było kosztem braku Kuzaja na rajdowych trasach.

:shock: Ale wymajstrowales zdanie, jestem pod wrazeniem skladni, no niesamowite :!: :shock: :wink:

A tego co wynika z wypowiedzi Jacka Rathe to beda jezdzic razem caly sezon i Jacek (jako 4 letni pilot Herby) bedzie uczyl Steca jezdzic na okraglo :D

Racja zdanie fajnie zbudowane!!! :D :D :D :D
Ohlins
A6

Postprzez micz » poniedziałek, 15 mar 2004, 13:08

Gustaw napisał(a):

Chyba tak będzie a do tego Stecu wygląda na zadowolonego. Na strefie w lublinie powiedział
"On mi wszystko pozmieniał. Pierwszy oes jechałem po swojemu a potem tak jak mi mówił i było zajebiście..."
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP