Czasopisma motoryzacyjne

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kuba M. » czwartek, 4 mar 2004, 17:43

Kupię to, nawet jakby to miał być pierwszy i ostatni raz. A może tylko pierwszy numer to niewypał. Się zobaczy...
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez qbus » czwartek, 4 mar 2004, 17:56

Skąd masz pierwszy numer? Przecież miał wyjść jutro... i na stronie czasopisma pisze że cena to 6.95.

A co do braku artykułów o Januszu... to ja wysyłałem maila i dostałem odpowiedź że nr. był już w drukarni jak dowiedzieli się o tym jakże tragicznym wypadku.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Kubus » czwartek, 4 mar 2004, 17:59

Kupielm w kiosku kolpoltera... Cena jak byk 7,90zł
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez qbus » czwartek, 4 mar 2004, 18:26

Faktycznie... obszedłem do osiedlowego sklepu i trzymam teraz w rękach... czasopismo wygląda jak "OES"... i ma troszke mało stron.

Update:
Właśnie się dowiedziałem że Marcin Pasecki jest pilotem Tomasza Spurka... kto by pomyślał :oops: :lol:
Update nr. 2:
"Agata - NOWA SERWISANTKA"
To jest czasopismo rajdowe czy magazyn mody :?:

Podsumowanie:
Pierwszy numer kicha... drugi kupie może się poprawią ale jak będzie tak dalej to zostane przy WRC.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Kuba M. » czwartek, 4 mar 2004, 18:49

U mnie na wsi jeszcze niestety nie ma...
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez RaQ » czwartek, 4 mar 2004, 19:50

No według mnie to też żadna rewelacja. Połowa gazety to zdjęcia, ale za te zdjęcia należy im się duży +. Fota na dwie strony dwóch mechaników siedzących pod samochodem i całych uwalonych w smarze oddaje fajny klimat. :) Pierwsze koty za płoty, zobaczymy jak będzie dalej.
Jeszcze długo nic nie prześcignie WRC, ale fajnie by było jakby pojawiło się coś konkurencyjnego. :D
RaQ
A5

Postprzez Mroowa » czwartek, 4 mar 2004, 19:53

a plakaty są jakieś ? czy lipa na całej lini????
Mroowa
S2000

Postprzez qbus » czwartek, 4 mar 2004, 20:05

Są zdjęcia które mogły by być plakatami ale magazyn ma klejony grzbiet i chyba każdy rozumie co to znaczy.
Ja już wysłałem maila z uwagami do redakcji, może jak dostaną takich więcej to będą szli w dobrym kierunku.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez JoannaXP » czwartek, 4 mar 2004, 21:11

A najgorsza lipa jest taka że oblatałam kilka kiosków i sklepów w Białym i nigdzie nie moge dostać ostatniego numeru "WRC" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez RaQ » czwartek, 4 mar 2004, 21:29

Co za lipsztik, żeby w takim dużym mieście nie było WRC. To u nas w małym mieście w prawie każdym kiosku leżą jeszcze ostatnie WRC.

Speed-x jak chcesz to mogę Ci kupić i prześlę pocztą :D A co do kasy to się jakoś dogadamy :D
RaQ
A5

Postprzez Kubus » czwartek, 4 mar 2004, 21:44

Raq555-apropos wysylania,dalem bratu ta nalepke zeby ja przeslal i mi dzis powiedzial ze zapomnial...ehh zamorduje go.Jutro wysle wracajac ze szkoly.Sorki ze musisz tyle czekac.
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez RaQ » czwartek, 4 mar 2004, 21:48

Kubus spoko, nic się nie stało. Narazie i tak jestem bez samochodu przez jakiś czas także no problem. :)

Pozdro
RaQ
A5

Postprzez spiryt » piątek, 5 mar 2004, 14:58

Także zakupiłem dziś rano pierwszy numer RAJDY.PL i... według mnie lipa. Marazyn klejony także można zapomnieć o plakatach, mało informacji, opis Monte Carlo i Szwecji poprostu do bani :? Jednakże to pierwszy numer może coś się zmieni z biegiem czasu lecz narazie poprostu szkoda 7.90PLN. Wiem że WRC u niektórych osób niema wysokiego mniemania ale myślę że jest to naprawdę dobra gazetka.
spiryt
N1

Postprzez Mroowa » piątek, 5 mar 2004, 16:07

Dostałem przejrzałem i nie kupowałem...

Taki jest opis tej gazetki miałem kupić rano i dobrze że tego nie zrobiłem kumpel kupił i przejrzałem ta gazeta jest poprostu żałosna.
Pamiętacie OS? Kosztował najwięcej 9.90zł ale tam było i stron i jakaś jakosć tych stron i wogóle było co czytać.
A tu plakat klejony no panowie przepraszam ale to chyba jakaś pomyłka,
miało kosztować 6.95 zł a tu 7.90zł bez przesady :)
Szkodam i tracić kasę na ta gazetę.
Czcionka porażka zrobiona po to aby było dużo tekstu i mało informacji. widzieliście jak to się robi w WRC? tam jest co poczytac a tu jakieś kolumny i wogóle pogrubione powiększone.
Ja nie znalazłem w tej gazecie nic pozytywnego. A fotki no może są na całą stronę ale to tylko żeby gazetka miała trochę stron i do zapełnienie tych wolnych stron. Także jak to już powtarzałem porażka.

Może coś się zmieni jak ruszą Rajdy ale wątpię.
Pamiętam mój pierwszy umer WRC wiedziałem co czytam i byłem zachwycony, a tu .... :cry:

Wiem jedon czekałem na ta gazetkę długo i zawiodłem się na całej linii.

Wolę ta kaskę przeznaczyć na płytki z WRC i to tyle.
Mroowa
S2000

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 5 mar 2004, 16:35

Kupiłem gazete i zaluje. Teksty nudne, bez zadnych emocji. Najgorsze jest to co napisał SWRT_. Ta czcionka jest beznadziejna. A na koncu jeszcze jakis tekst o telefonach czy innym podobnym sprzecie. Co to ma byc? Ja chcialem gazete o rajdach a nie o rtv. Jednym slowem badziew. Dobrze ze jest cos nowego ale jak to ma wygladac w ten sposob to ja serdecznie dziekuje. Podsumowujac: 7.90 poszlo sie...
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne