Moderator: SebaSTI
sumo napisał(a):odnosze wrazenie ze Lubiak zostanie przy Misku
update to oni robia ale tylko corsie michalaWRCfan napisał(a):sumo napisał(a):odnosze wrazenie ze Lubiak zostanie przy Misku
ja tez odnosze takie wrazenie,i szczerze mowiac wydaje mi sie byloby lepiej jakby jezdził Miskiem...wydaje mi sie ze te Corsy to nie sa jakies super jesli chodzi o klase s1600,no chyba ze caly czas je uaktualniają:)
ZOWA napisał(a):update to oni robia ale tylko corsie michalaWRCfan napisał(a):sumo napisał(a):odnosze wrazenie ze Lubiak zostanie przy Misku
ja tez odnosze takie wrazenie,i szczerze mowiac wydaje mi sie byloby lepiej jakby jezdził Miskiem...wydaje mi sie ze te Corsy to nie sa jakies super jesli chodzi o klase s1600,no chyba ze caly czas je uaktualniają:)
ZOWA napisał(a):jak narazie wszystko stoi pod znakiem zapytania.jak spotkalem ostatnio leszka to tez jeszcze niewiedzial nic na temat planow,lecz powiedzial ze niechetnie chce jezdzic w polsce.i nie oplaca sie to bo rajdy wygladaja jak wygladaja i kazdy z nas o tym wie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości