Moderator: SebaSTI
viper napisał(a):Zanim znowu zaczniesz coś pisać upewnij się trzy raz że to co chcesz napisać jest prawdą - ostatni rajd szutrowy Chuchała jechał pół roku temu, a w rajdówce siedzi dość często i to na szutrach właśnie - myślisz że wsparcie Oleksowicza wzięło się znikąd ??Mad Max napisał(a):Chuchala nie siedział w rajdowce wieki, a na szutrach to już wogole.
Mad Max napisał(a):Ja ci po raz kolejny napisze bo widzę że nie zrozumiałeś - to że Chuchała nie jechał rajdu od pół roku nie oznacza że rajdówkę na szutrze widział tylko na YT, bo po szutrze jeździ bardzo dużo, a to że się przeliczył to chyba napisałem jasno i wyraźnie
Ja do czego innego się odniosłem, a Ty jak zwykle piszesz o czym innym...viper napisał(a):No a ja ci poraz kolejny napisze patrz na wyniki. W ostatnim pełnym sezonie rsmp Chuchala zjadł by Ptaszka na śniadanie. Wyniki w rajdzie są weryfikacja tego jak pracujesz. Chuchala sam jest w szoku z resztą myślę jak większość ale to przykład na to że przerwa w startach na pełnej rywalizacji po prostu dyskwalifikuje każdego. Myślę że następnym razem przemyśli wywiad. Trochę skromności mu się przyda.
madman napisał(a):No i Chmielewo 2 odwołane. Brawo, naprawdę nie żałuję, że nie jestem częścią tej farsy w Mikołajkach. Nigdy więcej WRC w Polsce? Przynajmniej na wiele, wiele lat.
madman napisał(a):No i Chmielewo 2 odwołane. Brawo, naprawdę nie żałuję, że nie jestem częścią tej farsy w Mikołajkach. Nigdy więcej WRC w Polsce? Przynajmniej na wiele, wiele lat.
Tak bo w Meksyku czy Monte było super
prekursor napisał(a):madman napisał(a):No i Chmielewo 2 odwołane. Brawo, naprawdę nie żałuję, że nie jestem częścią tej farsy w Mikołajkach. Nigdy więcej WRC w Polsce? Przynajmniej na wiele, wiele lat.
Będziemy za Tobą tęsknić
Co to wnosi do tematu? Widzisz co się dzieje na Osach?
Mad Max napisał(a):Ja do czego innego się odniosłem, a Ty jak zwykle piszesz o czym innym...viper napisał(a):No a ja ci poraz kolejny napisze patrz na wyniki. W ostatnim pełnym sezonie rsmp Chuchala zjadł by Ptaszka na śniadanie. Wyniki w rajdzie są weryfikacja tego jak pracujesz. Chuchala sam jest w szoku z resztą myślę jak większość ale to przykład na to że przerwa w startach na pełnej rywalizacji po prostu dyskwalifikuje każdego. Myślę że następnym razem przemyśli wywiad. Trochę skromności mu się przyda.
2 Chmielewo odwołane ze względu na bezpieczeństwo widzów - z tego co widać na Live text na stronie WRC
na forach zagranicznych oczywiście pojazd po polskich kibicach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości