Moderator: SebaSTI
Yrtat napisał(a):Rock240 napisał(a):Panowie jest coś na żywo w TV / internecie?
Proszę:
Piątek, 30.06
18:50 - TVP 2, OS 10
18:55 - TVP Sport, OS 10
19:00 - WRC Plus, OS 10
Sobota, 01.07
07:55 - TVP Sport, OS 11
08:00 - WRC Plus, OS 11
13:50 - RedBull TV, OS 15
14:00 - WRC Plus, OS 15
19:10 - TVP Sport
Niedziela, 02.07
08:55 - TVP 2, OS 21
08:55 - TVP Sport, OS 21
09:00 - WRC Plus, OS 21
11:45 - TVP Sport, OS 23
11:50 - TVP 2, OS 23
12:00 - WRC Plus, OS 23
Poniedziałek, 03.07
17:05 - TVP Sport
Wtorek, 04.07
20:00 - TVP Sport
adamlen napisał(a):Rajd się rozpoczął. Niestety pogoda nie dopisuje, padać mniej lub więcej ma praktycznie cały weekend.
Minusem jest, że droga będzie się szybciej zużywać i powstaną koleiny a także kibice dostaną w kość.
Małym plusem jest, że średnie prędkości będą na pewno mniejsze i może nie odwołają odcinków z tego powodu.
Citroen mimo poprawek jak widać bez rewelacji. Mają gotowy przepis jak z faworyta mistrzostw stać się najsłabszym zespołem w stawce.
Neuville, Latvala, Ogier, Tanak - ta czwórka jest obecnie faworytem w każdym rajdzie.
Na Polskim i w Finlandii Lappi również może być blisko.
Ciekawy jestem również postawy W rajdzie Polski Suninena oraz z Polaków Wojtka Chuchały.
Zanim znowu zaczniesz coś pisać upewnij się trzy raz że to co chcesz napisać jest prawdą - ostatni rajd szutrowy Chuchała jechał pół roku temu, a w rajdówce siedzi dość często i to na szutrach właśnie - myślisz że wsparcie Oleksowicza wzięło się znikąd ??viper napisał(a):Chuchala nie siedział w rajdowce wieki, a na szutrach to już wogole.
Tu akurat faktycznie popłynął bo chyba nie zdaje sobie sprawy jaki jest poziom WRC2 - na pierwszym krótkim oesie przyjął tylko 28sviper napisał(a): W komentarzach mówił że chce wygrac.
na FB WRC NEWS i Autoklubu są linki do relacji live z odcinków które prowadzą kibice, tak że coś tam można zobaczyćHultay WRC napisał(a):Czy są jakies kamerki live np z parku serwisowego? Ja widzę tylko taką na wioskę żeglarską na łódki
Tak o tą hope mi chodzi - https://www.facebook.com/WRCNewsOfficia ... 825145247/ - zobacz gdzie stoją ludzie z drugiej strony drogi - to że Czesi robią syf to nie nowość, a później i tak wina będzie zrzucona na głupich Polaczków też zresztą nie pierwszy raz... generalnie było do przewidzenia że po zeszłorocznych akrobacjach i filmach zwali się tam pół rajdu, więc dziwię się że nie wzmocnili zabezpieczania na tej partii, zresztą ludzie stoją tam gdzie im organizator/safety pozwolili.Yrtat napisał(a):Mad, chodzi Ci o to hopę ze znakiem ograniczenia do 50? Rok temu tak samo to wyglądało, na innych wcześniejszych i późniejszychhopach też. W 2014 podobnie.. Głównie tam syf czesi robili.
Rozumiem że mówisz o tej sytuacjiHubertos napisał(a):Tak samo wbieganie na drogę np. na testowym, dla FIA to jest nie do zaakceptowania, w zasadzie dla mnie też. Ludzie w pewnych sytuacjach kompletnie zapominają o bezpieczeństwie, przy czym jeżdżą od wielu lat na rajdy. Naprawdę, trochę rozumu by się przydało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości