Moderator: SebaSTI
amigo napisał(a):Obejrzałem OS Chmielewo i z tego co widzę zaczyna się przy tym PGR czy coś takiego czyli odwrotnie z 2014 i tu mogę powiedzieć, że dojście do tego miejsca z blokady to jest 3-4 km. Z tego co na szybko zobaczyłem jest kilka HOOP na początku odcinka, a dalej to już mało ciekawie. No niestety wszystko zarośnięte mega. Jak widać trawy bardzo wysokie to i na chodzenie po OS nie będzie wielu chętnych. Może organizator wykosi pobocza przynajmniej w tych fajnych miejscach bo tak to mało widać będzie i dla bezpieczeństwa będzie lepiej.
Szkoda, że ten OS nie idzie jak 2014 ponieważ widać wiele fajnych miejsc do oglądania w odwrotnej wersji, a tak niestety będzie tłocznie.
Jest trochę inaczej niż napisałaś - w 2014 meta odcinka była na asfalcie w stronę Orzysza a w tym roku oes startuje na asfalcie od strony Mikołajek i następnie jest lewy hak z asfaltu na szuter - przez to i blokady są w innych miejscach, w 2014 blokada była ustawiona na wyjeździe z Tuchlina a teraz jest przed samym Chmielewem czyli jakieś 1,5km -2km bliżej odcinkaamigo napisał(a):Obejrzałem OS Chmielewo i z tego co widzę zaczyna się przy tym PGR czy coś takiego czyli odwrotnie z 2014 i tu mogę powiedzieć, że dojście do tego miejsca z blokady to jest 3-4 km.
Z tym twierdzeniem akurat się nie zgodzę bo w 2014 były tylko tak naprawdę dwie hopy a w zeszłym roku i teraz są 4 hopy praktycznie obok siebie więc kibice mają większy wybór, choć przypuszczam że większość i tak rzuci się na ostatnią największą.amigo napisał(a):Szkoda, że ten OS nie idzie jak 2014 ponieważ widać wiele fajnych miejsc do oglądania w odwrotnej wersji, a tak niestety będzie tłocznie.
miszczu140000 napisał(a):ktoś wie jaka telewizja będzie relacjonowała rajd Polski bo podobno kilka os będzie live
miszczu140000 napisał(a):ktoś wie jaka telewizja będzie relacjonowała rajd Polski bo podobno kilka os będzie live
stachniak14 napisał(a):Jeśli jest tutaj ktoś od organizatora to bardzo proszę o informację jak mam dojechać do swojego wynajętego noclegu u prywatnej firmy, który znajduje się na trasie sobotniego odcinka, chcąc wjechać w piątek popołudniu? Mam odpuścić piątkowe odcinki, żeby móc zrealizować opłacony miesiąc temu nocleg?
holi napisał(a):
Co do zamykanie drug
Gąsior napisał(a):holi napisał(a):
Co do zamykanie drug
Litości!!! Dróg od droga.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości