CzarnyWRC napisał(a):Też mi się wydaje że Słomczyn odpada z prostego powodu, to siedziba AK Rzemieślnik i AK Polski musiałby się dzielić ciapą za bilety a to nie jest w ich interesie

Myślę że to nie jest problem ponieważ (jeśli dobrze kojarzę osoby/sędziów) w tym roku AK Polski i Rzemieślnik w jakimś stopniu ze sobą współpracują ponieważ na kjsch można spotkać ekipy z obydwu klubów - dodatkowo w marcu podczas KJSu Monte Calvaria który robił Polski dwie próby były na torze w Słomczynie oraz dwie na terenie giełdy oraz komasacja była na terenie parku maszyn - ja bym bardziej obstawiał że problemem mogła być odległość Słomczyna od Warszawy i zgranie tego wszystkiego w spójny harmonogram.
Szeszkin napisał(a):Barbórka...
Najdroższy KJS na świecie,raczej nic nie wnoszący do cv kierowcy,załogi:(
Jest taki jeden na forum który twierdzi że jest inaczej
CzarnyWRC napisał(a):Niby nie ALE każdy pamięta wygraną Tomka z Leszkiem w WRC ('03) Wygraną Nowosiadłego w 206RC rok wcześniej i dramatyczne warunki mimo śmiesznego harmonogramu, Wygrana Hołka w 2001 a potem wygrana karowej w Subaru. Było tych smaczków sporo! Szkoda że teraz jak nie idzie pierwsza beczka to potem wygłupy, przedłużanie i zamiast stopniowego podnoszenia ciśnienia jest cyrk.
To co Ty napisałeś można skwitować tradycyjnym "kiedyś to były czasy" - czasy się zmieniły, rajd się zmienił... tosenewrati...