Moderator: SebaSTI
W tym sezonie będzie dużo nowości, ale zdecydowanie nie mogę się już doczekać. Mamy nową generację samochodów WRC i nowy zespół - to będzie z pewnością ekscytujący czas. Nie ma zbyt dużo czasu do Monte Carlo i do tej pory nie siedzieliśmy zbyt długo w Fordzie Fiesta WRC, ale damy z siebie wszystko, żebyśmy byli gotowi. Zdajemy sobie sprawę z wyzwań i widzimy jak głodni sukcesu są Malcolm Wilson i jego zespół. To zabawne, ale zaledwie kilka miesięcy temu byłem na Rajdzie Walii i mówiłem jak miło byłoby pracować z nim pewnego dnia. Nie miałem pojęcia, że ten czas przyjdzie tak szybko, ale tak się stało! Czekam z niecierpliwością na pracę z M-Sportem, z pewnością będziemy dążyć by przywrócić ich na najwyższy stopień podium!
MSG Racing napisał(a):Coraz więcej portali i profili podaje że Ogier podpisał z M-Sportem.
A co do ptaszka to jego dotychczasowi sponsorzy to był tatuś i tylko tatuś.
Dani napisał(a):Nasser, Ostberg i Mikkelsen w RedBull VW Polo.
maciotacio napisał(a):No, no, szacunek Panie Wilson. W końcu będzie miał kierowcę który pokaże na co naprawdę stać Fiestę. Ale się szykuję epicki sezon!![]()
Mam nadzieję, że za Ogierem pójdzie jeszcze większe niż dotychczas wsparcie Forda, jak nie w przyszłym to chociaż w następnym roku.
A Citroen niech już zaczyna sobie pluć w brodę, bo właśnie wypuścili z rąk prawie pewny mistrzowski tytuł ad 2017.
madman napisał(a):https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/15440358_907722332696921_1366689527754536136_o.jpg?oh=51bb8585eeda3d5512e8099d121fe93e&oe=58B1D9E0
Kolega zapewne zasugerował się tym fan artem. Serio ktoś się na to nabrał?
woocasch napisał(a):Ogier w M-Sport, yes yes yesTo może być najlepszy sezon WRC od wielu wielu lat. Oczywiście może, ale nie musi. Ford powinien znowu wygrać jakiś rajd, a jak dobrze pójdzie to nawet i tytuł. Do tego więcej mocy, elementów aero, oj WRC może na tym tylko zyskać
ToMi888 napisał(a):woocasch napisał(a):Ogier w M-Sport, yes yes yesTo może być najlepszy sezon WRC od wielu wielu lat. Oczywiście może, ale nie musi. Ford powinien znowu wygrać jakiś rajd, a jak dobrze pójdzie to nawet i tytuł. Do tego więcej mocy, elementów aero, oj WRC może na tym tylko zyskać
Dokładnie. I rozkład sił jak marzenie: Ogier liderem M-Sportu, Neuville Hyundaia, Meeke Citroena i JML ToyotyŻeby tylko Yaris bardzo nie odstawał od reszty.
Ciężko opisać jak bardzo się cieszę, że M-Sport ma Ogiera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości