Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):wanderer napisał(a):Witcher1990 napisał(a):Ale M-sport jest producentem tylko na papierze, Malcom załatwił to jak Ford odszedł, a FIA ze względu że długo startują taki status im nadała. Czy będzie to możliwe w przypadku prywatnego teamu WV? Dziwne, że w ogóle zabraniają starów prywaciarzom, skąd brać nowe talenty?
M-Sport nie był i nie jest tylko na papierze, bo to M-Sport, a nie Ford jest w posiadaniu know-how jeśli chodzi o produkcję rajdowych aut. Ford był w zasadzie tylko dostarczycielem nadwozi i płacącym faktury.
I szczerze mówiąc, ucieszyłbym się z zamknięcia drzwi dla "prywatnego" teamu VW, bo to by był taki udawany prywatny team, bo wszystkim i tak mieliby się zajmować mechanicy VW.
Jaki model samochodu produkcji M-sportu jeździ po drogach?
Fiesta WRC
Mad Max napisał(a):apropo gorącej serii njusów z autoklubu w któych mielą się te same informacje to od jakeigoś czasu powinny one być opatrzone tytułem: Znalezione w internecie
Ja też nie mam nic przeciwko temu, ale spora część tych njusów - szczególnie około chłopców z VW oraz Toyoty - mówi w kółko to samo - o tym że JML ma trafić do Toyki było już z 10 - chodzi mi tylko o to że niby mają do przekazania coś nowego a tak naprawdę jest w kółko ta sam informacja tylko inaczej ujęta - z autoklubu zaczyna się robić taki rajdowypudelek, jest wiecej plotek niż rzeczowych informacji, na zasadzie napiszemy pierwsi.Jersey napisał(a):Mad Max napisał(a):apropo gorącej serii njusów z autoklubu w któych mielą się te same informacje to od jakeigoś czasu powinny one być opatrzone tytułem: Znalezione w internecie
Uważam, że bardzo dobrze, iż takie newsy są na autoklub.pl jest to pierwszy krok dla wielu fanów sportów motorowych żeby dowiedzieć się, co w świecie piszczy, nie wszyscy mają fb, czy twittera lub też mają w zakładkach zagraniczne portale motoryzacyjne.
Forester napisał(a):Jeśli Ogier rozmawia bezpośrednio z PSA z pominięciem "drogi służbowej" to oznacza tylko jedno ...konflikt.
żółtodziób napisał(a):Forester napisał(a):Jeśli Ogier rozmawia bezpośrednio z PSA z pominięciem "drogi służbowej" to oznacza tylko jedno ...konflikt.
Nie. To oznacza, że Matton jest tu tylko pionkiem, który de facto nie ma wiele do gadania. Tym bardziej zabawnie brzmi to co mówił wcześniej. Konflikt oczywiście może się przydarzyć, jeśli Ogier w ten sposób załatwi sobie miejsce w Cytrynie, ale nie z Mattonem. Nawet z tego co gadał wynikało, że doskonale sobie zdaje sprawę, że Ogier niemal gwarantuje mistrzowski tytuł, konflikt może się zdarzyć między kierowcami którzy już są "przyklepani" a Ogierem. ale to tez w sumie żadna nowość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość