Janusz Kulig - wypadek

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez PawelRally » sobota, 21 lut 2004, 17:42

Ja napewno o nim nie zapomnę choćby nie wiem co się wydarzyło on był superrrr. Jak będę ojcem to napewno opowiem o nim swoim dzieciom
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez sumo » sobota, 21 lut 2004, 18:41

co to za kraj do cholery !!!!!!!!!!!!!!

http://info.onet.pl/874220,11,item.html

:evil: :evil: :evil:

Cudem uniknieto kolejnej tragedi !

sorry ze w tym miejscu to umieszczam...
sumo
N4

Postprzez MARKO911 » sobota, 21 lut 2004, 19:14

WIECIE CO?BYLEM DZIS NA GROBIE KULIGA BO NIE MOGLEM BYC W SRODE!!!!DO TERAZ NIE WIEZE W TO ZE GO JUZ NIE MA :( :( :( ALE WRACAJAC DO DOMU(JESTEM Z GLIWIC)WSTAPILEM DO KRAKOWA!!!!!QWA JUZ TAM NIGDY NIE POJADE OKRADLI MI AUTO -RADIO,PLYTY ITP!!!!!!!!!!!!,ALE I TAK 13.02.2004 TO NAJGORSZY DZIEN W MOIM ZYCIU :( :( :( :(
MARKO911

Postprzez micz » sobota, 21 lut 2004, 22:56

www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez piter » sobota, 21 lut 2004, 23:14

qbus napisał(a):Zripował ktoś może program o Januszu z TVN Turbo :?:

tak!

http://piter.braxis.org/janusz-kulig/ja ... l_ktos.avi

jeœli posidacie jakieœ materiały filmowe o Januszu i chcielibyœcie je udostępnić a nie macie gdzie to proszę o kontakt.
piter

Postprzez qbus » sobota, 21 lut 2004, 23:46

Piter wielkie thx za link :!:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

SMUTEK...ROZBICIE..PUSTKA...

Postprzez JoannaXP » niedziela, 22 lut 2004, 00:58

TRAGEDIA..WPROST NIE MOGE W TO UWIERZYĆ....CIESZE SIE ŻE TRAFIŁAM NA TO FORUM..CHOCIAŻ BARDZO ŻAŁUJE ŻE TAK PÓŹNO
:(:(:( CHOCIAŻ WCZEŚNIEJ KOMENTOWAŁAM JUŻ SETKI RAZY RÓŻNE ARTYKUŁY Z NETA O JANUSZU...WIADOMOŚĆ O JEGO ŚMIERCI :( WSTRZĄSNĘŁA MNĄ..POLECIAŁY NIESTETY ŁZY..BO CIĘŻKO ZAREAGOWAĆ NA TO INACZEJ...KOCHAM RAJDY!!! A ZGINĄŁ TAKI CZŁOWIEK...UTALENTOWANY...TAK NAPRAWDE TO BEZ NIEGO JUŻ NIE BĘDZIE TO SAMO.. :cry: :cry: :cry: DLACZEGO ŻYCIE JEST TAK OKRUTNE!!!DLACZEGO AKURAT ON!!!DLACZEGO TAK WCZEŚNIE...NASUWAJĄ SIE SETKI PYTAŃ...TYLE WSPOMNIEŃ...ŻAL MI GO I TAKŻE RODZINY.Z PEWNOŚCIĄ PRZEŻYWA TERAZ DRAMAT PO STRACIE UKOCHANEGO SYNA,MĘŻA,OJCA... :cry: :cry: :cry:
JA Z PEWNOŚCIĄ NIGDY O NIM NIE ZAPOMNE....SMUTNO MI SIE STRASZNIE ROBI GDY PRZYPOMINAM SOBIE TE RAJDY Z JANUZEM...GDY OGLĄDAM SETKI ZDJĘĆ...
MAM NADZIEJE ŻE TAM GZDIEŚ GDZIE TERAZ JEST JEST MU JESZCZE LEPIEJ!!! :cry: :cry: :cry: A PODNIEBNE OS'Y..MOŻE I TEŻ SĄ...TYLKO JEDNO TU NIE GRA..NIE BĘDZIE PRZY NIM KIBICÓW I TYSIĄCE LUDZI KTÓRZY GO KOCHALI I PODZIWIALI... :cry: :cry: :cry:

I WIELKIE DZIĘKI ZA LINKI DO FILMÓW :!: WŁAŚNIE JE ŚCIĄGAM...MAM JUŻ PARE ..JAK JE OGLĄDAM TO ZAWSZE ŁZA SPŁYNIE PO POLICZKU..ŚWIETNE...
POZOSTANĄ TYLKO WSPOMNIENIA...LEPSZE TO NIŻ NIC.. :cry: EHH...
ZA PARE LAT POWIEMY "BYŁ KIEDYŚ TAKI MISTRZ...WIELKI CZŁOWIEK..A ZACZĘŁO SIE TO TAK..."
"BYŁ"... :cry: :cry: :cry:

A POGRZEB BYŁ GODNY MISTRZA...NIE NO QRCZE...JAK YTLKO DOWIEDZIAŁAM SIE O TYM FERALNYM WYPADKU TO PO PROSTU NIE MOGŁAM W TO UWIERZYĆ...! " A MOŻE TO JAKAŚ WIELKA POMYŁKA,MOŻE TO NIE ON...MOŻE JEDNAK PRZEŻYŁ....?" A PRAWDA BYŁA BOLESNA :cry:
" I ZMYŁO SIE TO ŻYCIE,NIKT NA NIM NIE ZYSKAŁ,NIKT NIE ZNALAZŁ SIE NA SZCZYCIE W DUSZY KRZYCZE..."

A ODNIOSE SIE JESZCZE DO WYPOWIEDZI GOLDEN'A....TAK WŁAŚNIE MASZ RACJE TO PIĘKNY GEST ZAMKNĄĆ STRONY I NA CZELE UMIEŚCIĆ ZDJĘCIE I WYRAZY WSPÓŁCZUCIA I RÓŻNE CYTATY... :cry:
WIDZIAŁAM SPORO TYCH STRON! DOBRZE ŻE TAK ZAREAGOWANO. A CO DO TEGO CZY AUTOKLUB.PL W TYM CZYNIE BYŁ PIERWSZY TO NIE WIEM NAWET... PATRZĄC NA TE WSZYSTKIE ZAMKNIĘTE STRONY POCZUŁAM TAKĄ JAKBY ULGE..ŻE JEDNAK LUDZIE O NIM PAMIĘTAJĄ...
:cry:
[']['][']
P.S ZAPALCIE ŚWIECZKI DLA JANUSZA... http://lightacandle.sol.dk/default.asp

RZADKO SIE ZDARZA ŻE CZŁOWIEK KTÓRY MA NA SWOIM KONCIE TYLE SUKCESÓW NIE GWIAZDUJE ,JEST SOBĄ..A JANUSZ WŁAŚNIE TAKI BYŁ...
DLACZEGO ODCHODZĄ CI NAJLEPSI..? GDYBYM OPISAŁA TU WSZYSTKO CO PRZEŻYWAŁAM W CIĄGU OSTATNIEGO TYGODNIA ZAJĘŁO BY TO MASE MIEJSCA..A NIE CHCE ZAŚMIECAĆ...POWIEM TYLO ŻE TO BYŁA
TAKA PUSTKA,DNO..JAKBY COŚ ZE MNIE ULECIAŁO...WSZYSTKO KOJARZYŁO MI SIE Z TYM WYPADKIEM...Z AJNUSZEM... DO DZISIEJSZEGO DNIA NIE POOGODZIŁAM SIE Z TYM ŻE GO JUŻ NIE MA... :cry:
PO OGLĄDNIĘCIU TYCH WSZYSTKICH FILMÓW ZDJĘĆ CZUŁAM SIE JESZCZE GORZEJ................NIENAWIDZE TEGO JAK NIEKTÓRZY LUDZIE PISZĄ NA PORTALACH BEZSENSOWNE KOMENTARZE,NA DODATEK OBRAŻAJĄ NIEŻYJĄCEGO JUŻ RAJDOWCA....JAK MOŻNA ZWALAĆ NA KOGOŚ WINE KTÓRY TAK NAPRAWDE JEST NIEWINNY I ZGINĄŁ PRZEZ GŁUPOTE DRUGIEGO CZŁOWIEKA..NIE CHCE JUŻ ROZSTRZĄSAĆ TEJ SPRAWY...
GDYBY TAK COFNĄĆ CZAS..HMM...NO NIE WIEM CO BYM ZROBIŁA ŻEBY JANUSZ ŻYŁ!!! NIE ZROZUMCIE TEGO ŹLE...
DO JUTRA
JoannaXP
N4

Postprzez Kuba M. » niedziela, 22 lut 2004, 13:25

OK, przesadziłem. Zmieniłem. Przepraszam.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 23 lut 2004, 00:46 przez Kuba M., łącznie edytowano 1 raz
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez akolo » niedziela, 22 lut 2004, 13:55

Kuba M. napisał(a):Caps Lock, ku***! Czytać się tego nie da.

Ja tam moglem czytac, Caps Lock nie robi mi roznicy.

Kazdy ma prawo wypowiedziec to co czuje i mysli, nie musisz tego czytac a bynajmniej bezsensownie komentować......

Spoczywaj w pokoju Janusz, mam nadzieje że jesteś szczęsliwy tam gdzie teraz jesteś...

akolo
GG: 201114
kom. 606-715-614
akolo

Postprzez raffael » niedziela, 22 lut 2004, 14:11

Nie wiem czy ktos juz podawal ten adres
http://www.rajdy.hoga.pl/kulig/frozen_frames.exe
Brak slow jak sie to oglada. Dobra robota Dominika Kalamusa. Wspomnienie o Januszu.
raffael
N1

Postprzez JoannaXP » niedziela, 22 lut 2004, 14:29

ja podałam ten link w wątku "ciekawe filmy" czy jakoś tak :)
duża galeria i pięknie zrobiona... :(
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez pwrc » niedziela, 22 lut 2004, 15:36

na Interii, w dziale "motosport" znalazłem podziekowania dla kibiców
od Agnieszki Kulig

mimo, ze tekt jest adresowany do odwiedzających portal Interia,
sądze, że odnosi sie także do piszących na innych portalach

Podziękowania Agnieszki Kulig

"Głęboko wzruszona słowami tych, którzy w ostatnich dniach na łamach INTERII żegnali się z Januszem i przywoływali pamięć o Nim, pragnę w imieniu swoim i mojej córeczki Paulinki serdecznie podziękować wszystkim, którzy tak spontanicznie i pełni dobrego serca wspierali mnie w tym okrutnym czasie.

Wszystkie Wasze wpisy, te krótkie i te długie, te pełne smutku i zadumy oraz te przepełnione radością wspomnień o Jego życiu i sportowej karierze, są bezcennym znakiem tego, jak wiele udało się Januszowi po sobie zostawić."

czas mija, a smutek pozostaje
rajdy juz nie beda takie same
nic juz nie bedzie takie samo :(
pwrc
A5

Postprzez JoannaXP » niedziela, 22 lut 2004, 16:17

Janusz pozostawił po sobie wiele...bardzo wiele... :cry: :cry: :cry:
Nie łatwo zapomnieć i nie należy tego robić :!: Myślałam że tych komentarzy nikt być może nie czyta z rodziny Janusza i bliskich...bo niektóre były naprawde sensowne,pełne smutku i współczucia...a i zdarzały sie
chamskie w stosunku do tak smutnego tematu... a na onecie to lepiej nie czytać tych komentów...co za ludzie... :?
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Os_ » niedziela, 22 lut 2004, 20:55

Pozostawmy te komentarze zwykłych ludków najlepiej bez komentarza.
Os_
N1

Postprzez M@ŁY » niedziela, 22 lut 2004, 21:51

Swietny film autorstwa Karola Biega, którego przy okazji pozdrawiam, poświęcony pamięci Janusza Kuliga.

http://www.lolo2.coner.net
M@ŁY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne