Moderator: SebaSTI
Jeśli mam być szczery to puszczenie oesu tym szutrem to proszenie się o kłopoty, jak popada przed rajdem to tam będzie przeprawówka i festiwal kapci, o dzwona też nie trudno, a jak znam życie to się ludzie rzuca na ten fragment więc z kibicami też będzie trochę walki bo w ciekawych miejscach nie za specjalnie jest jak bezpiecznie stanąć. Za to bardzo fajna jest ta pierwsza leśna partia - tak mi się z rajdem Wisły od razu skojarzyło.bercik napisał(a):Szuter od 4:06 jest na bardzo ostrym spadaniu. Trochę nie chciało mi się wierzyć że tam idzie OS, jak to zobaczyłem na żywo:)
Mad Max napisał(a):Jeśli mam być szczery to puszczenie oesu tym szutrem to proszenie się o kłopoty, jak popada przed rajdem to tam będzie przeprawówka i festiwal kapci, o dzwona też nie trudno, a jak znam życie to się ludzie rzuca na ten fragment więc z kibicami też będzie trochę walki bo w ciekawych miejscach nie za specjalnie jest jak bezpiecznie stanąć.
Mad Max napisał(a):Jeśli mam być szczery to puszczenie oesu tym szutrem to proszenie się o kłopoty, jak popada przed rajdem to tam będzie przeprawówka i festiwal kapci, o dzwona też nie trudno, a jak znam życie to się ludzie rzuca na ten fragment więc z kibicami też będzie trochę walki bo w ciekawych miejscach nie za specjalnie jest jak bezpiecznie stanąć. Za to bardzo fajna jest ta pierwsza leśna partia - tak mi się z rajdem Wisły od razu skojarzyło.bercik napisał(a):Szuter od 4:06 jest na bardzo ostrym spadaniu. Trochę nie chciało mi się wierzyć że tam idzie OS, jak to zobaczyłem na żywo:)
bercik napisał(a):Pewnie chodzi o spadanie z testowego. Niestety teraz ta partia idzie w druga stronę.
To było to https://www.youtube.com/watch?v=vCYPKas7uKs
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości