Moderator: SebaSTI
Yrtat napisał(a):rafalze-ce napisał(a):Czyli jadac rano bezpośrednio na testowy muszę nadjeżdzac do Rzeszowa ?
Kicha z grzybnia , sory ale będąc w czechach dojeżdżam do testowego i na "bramkach" od Safety kupuję plastik , albo w promieniu 50 km od Żlina na prawie każdej stacji można kupić karnet
Wyżej koledzy napisali, że kupisz bilet za 10 zł przed odcinkiem zaraz. I czy tak lepiej nie kupować na cały rajd? wyjdzie w sumie z testowym 30 zł. Nie liczę przemieszczań między odcinkami w pętli.
Yrtat napisał(a):Zależy co się chce oglądać, mnie serwis nie interesuje więc nie kupuje karnetu, taniej oes każdego dnia
stefan napisał(a):Yrtat napisał(a):Zależy co się chce oglądać, mnie serwis nie interesuje więc nie kupuje karnetu, taniej oes każdego dnia
No ja już zauważyłem po twoich wcześniejszych wpisach że nie lubisz biletów kupować.... Ja natomiast uważać że powinno się.
Za ten tekst mam ochotę dać komuś w mordę... powinni napisać "Dla tych kibiców którzy lubią być dymani..."SOKÓŁ napisał(a):[b]Dla bardziej wymagających kibiców przygotowano karnet Rally Pass VIP w cenie 249 zł.
Cóż za spostrzegawczośćdjescape napisał(a):Ale z tego co widzę i myślę ktoś poukładał te blokady specjalnie chyba pod vip passy...
Mad Max napisał(a):Za ten tekst mam ochotę dać komuś w mordę... powinni napisać "Dla tych kibiców którzy lubią być dymani...SOKÓŁ napisał(a):[b]Dla bardziej wymagających kibiców przygotowano karnet Rally Pass VIP w cenie 249 zł.
SebaSTI napisał(a):Była sama runda RSMP to było narzekanie , że słaba stawka...teraz jak trzeba bulic za ME to jest narzekanie i wielkie zdziwienie
Nie chodzi o cenę karnetu bo ta jest w miarę OK tylko o to że znowu powtarza się historia z Polaka gdzie pospólstwo (59pln) trzeba trzymać krótko za morde i niech zapier**** km skoro nie chce zapłacić a VIPy (249pln) to pełna kulturka i rasowi kibice więc oni niech oglądają rajd tak jak wszędzie indziej na świecieSebaSTI napisał(a):Była sama runda RSMP to było narzekanie , że słaba stawka...teraz jak trzeba bulic za ME to jest narzekanie i wielkie zdziwienie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość