25 Rajd Rzeszowski 2016

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: 25 Rajd Rzeszowski 2016

Postprzez alex555 » piątek, 15 lip 2016, 23:36

Ceny w miarę spoko, na Barumce też się płaci wejściówki i nikt nie płacze ...
alex555
N2

Postprzez stefan » sobota, 16 lip 2016, 00:16

Yrtat napisał(a):
rafalze-ce napisał(a):Czyli jadac rano bezpośrednio na testowy muszę nadjeżdzac do Rzeszowa ?
Kicha z grzybnia , sory ale będąc w czechach dojeżdżam do testowego i na "bramkach" od Safety kupuję plastik , albo w promieniu 50 km od Żlina na prawie każdej stacji można kupić karnet

Wyżej koledzy napisali, że kupisz bilet za 10 zł przed odcinkiem zaraz. I czy tak lepiej nie kupować na cały rajd? wyjdzie w sumie z testowym 30 zł. Nie liczę przemieszczań między odcinkami w pętli.

Myślę, że i tak lepiej kupić karnet, nie do końca masz rację.
stefan

Postprzez Yrtat » sobota, 16 lip 2016, 01:14

Zależy co się chce oglądać, mnie serwis nie interesuje więc nie kupuje karnetu, taniej oes każdego dnia :)
Yrtat
A5

Postprzez stefan » sobota, 16 lip 2016, 01:17

Yrtat napisał(a):Zależy co się chce oglądać, mnie serwis nie interesuje więc nie kupuje karnetu, taniej oes każdego dnia :)

No ja już zauważyłem po twoich wcześniejszych wpisach że nie lubisz biletów kupować.... Ja natomiast uważać że powinno się.
stefan

Postprzez Hubertos » sobota, 16 lip 2016, 02:06

Tak, a uważacie że walenie blokad gdzie popadnie też jest w porządku? Temat poruszany już zbyt dużo razy... Na Barumce z tego co wiem też potrafią dać w kość, ale jednak takich akcji z blokadami nie robią.
Hubertos
A6

Postprzez djescape » sobota, 16 lip 2016, 06:27

Ale z tego co widzę i myślę ktoś poukładał te blokady specjalnie chyba pod vip passy...
"Straights are for fast cars, corners are for fast drivers..." - C. McRae
djescape
N3

Postprzez Yrtat » sobota, 16 lip 2016, 09:49

stefan napisał(a):
Yrtat napisał(a):Zależy co się chce oglądać, mnie serwis nie interesuje więc nie kupuje karnetu, taniej oes każdego dnia :)

No ja już zauważyłem po twoich wcześniejszych wpisach że nie lubisz biletów kupować.... Ja natomiast uważać że powinno się.

Ale co Ty gadasz? Napisałem że mogę kupić 3 bilety zamiast karnetu i wyjdzie mnie taniej. Dlaczego mam płacić drożej jeśli nie muszę? Nie jestem organizacją charytatywna...
Yrtat
A5

Postprzez seal » sobota, 16 lip 2016, 10:14

Jak ja lubię te Nocne Polaków Rozmowy o biletach :-)
Brakuje mi w tym tylko Zakonu Sithów - PZM ;-)
seal
A5

Postprzez Mad Max » sobota, 16 lip 2016, 10:45

SOKÓŁ napisał(a):[b]Dla bardziej wymagających kibiców przygotowano karnet Rally Pass VIP w cenie 249 zł.
Za ten tekst mam ochotę dać komuś w mordę... powinni napisać "Dla tych kibiców którzy lubią być dymani..."

djescape napisał(a):Ale z tego co widzę i myślę ktoś poukładał te blokady specjalnie chyba pod vip passy...
Cóż za spostrzegawczość :wink: kolega chyba nie śledził tematu związanego z Rajdem Polski... tam sama ekipa w końcu działa przy tym rajdzie więc nie wiem czego się spodziewaliście... bo przecież kur*** nie może być normalnie...
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez sebaWRC » sobota, 16 lip 2016, 11:30

Haha 250 złociszy za VIP-a, cóż to za prestiż, padaka z tego PZM-otu...wolę inaczej ominąć blokady, po prostu wbić dzień wcześniej na oes. Potem niech sobie robią co chcą.
www.youtube.com/user/kajto13
www.facebook.com/DominikaMorkaPhotography
sebaWRC
A5

Postprzez seal » sobota, 16 lip 2016, 11:53

Mad Max napisał(a):
SOKÓŁ napisał(a):[b]Dla bardziej wymagających kibiców przygotowano karnet Rally Pass VIP w cenie 249 zł.
Za ten tekst mam ochotę dać komuś w mordę... powinni napisać "Dla tych kibiców którzy lubią być dymani...

Dla bardziej wymagających kibiców, czyli wygodnickich którzy wolą jeździć niż chodzić. Biznes jest biznes o czym krzyczą niektórzy forumowicze!
Jeden woli płacić po dychu bez serwisu żeby było taniej inny zabuli 250 żeby dojechać pod sam OS. Każdy ma wybór :-)
seal
A5

Postprzez SebaSTI » sobota, 16 lip 2016, 12:12

Była sama runda RSMP to było narzekanie , że słaba stawka...teraz jak trzeba bulic za ME to jest narzekanie i wielkie zdziwienie :shock:
SebaSTI
A6

Postprzez djescape » sobota, 16 lip 2016, 12:54

SebaSTI napisał(a):Była sama runda RSMP to było narzekanie , że słaba stawka...teraz jak trzeba bulic za ME to jest narzekanie i wielkie zdziwienie :shock:

Nikt nie narzeka że trzeba płacić. Bo sama cena karnetu jest ok. Natomiast dyskusja dotyczy vip passów.
"Straights are for fast cars, corners are for fast drivers..." - C. McRae
djescape
N3

Postprzez Mad Max » sobota, 16 lip 2016, 13:05

SebaSTI napisał(a):Była sama runda RSMP to było narzekanie , że słaba stawka...teraz jak trzeba bulic za ME to jest narzekanie i wielkie zdziwienie :shock:
Nie chodzi o cenę karnetu bo ta jest w miarę OK tylko o to że znowu powtarza się historia z Polaka gdzie pospólstwo (59pln) trzeba trzymać krótko za morde i niech zapier**** km skoro nie chce zapłacić a VIPy (249pln) to pełna kulturka i rasowi kibice więc oni niech oglądają rajd tak jak wszędzie indziej na świecie :roll:
druga sprawa jest taka że każą oglądać rajd tam gdzie sobie wymyślili a nie tam gdzie ty chcesz... czuje się jak bym miał deja vu.
Jak widać Królikowi i spółce patent na rozdzielenie karnetów sprawdził się więc trenują to dalej.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez tomeQ_ » sobota, 16 lip 2016, 13:31

Pojawiające się obliletowanie rajdów coraz bardziej mnie fascynuje i zadaję sobie pytanie, co w odniesieniu do lat poprzednich dostaję za te xx zł. Gdybym miał zagwarantowane miejsce parkingowe blisko osu (tutaj powiedzmy, że to dyskusyjne bo jak nie było biletów to nie było zakazów wjazdu :)), toitoie przy każdym z dojazdów, rozsądną pomoc safety w bezpiecznym dotarciu w wybrane miejsce osu to ok, rozumiem, że to kosztuje organizatora dodatkowe pieniądze w porównaniu do lat poprzednich. Jeśli jednak dostaję mniej udogodnień za opłatą to coś jest dla mnie nie tak. Dodatkowe $$ zawsze się przydają ale musi za tym iść jakaś korzyść dla płacącego za to. Zaczyna mi to przypominać Barbórkę, gdzie ze święta motorsportu na koniec sezonu zrobili festyn dla rodzin króliczka za grubą kasę. Na dłuższą metę to się nie obroni, albo będą dodatkowe udogodnienia dla płacących albo bedzie g... i ludzie dalej pójdą przez pole 100m od punktu kasowego, gdzie nikt nic im nie może zrobić.
Przeglądnąłem na szybko stronę rajdu i nie znalazłem nawet jednego zdania w stylu "zapraszamy kibiców na rajd" więc wnioskuję, że nie są im potrzebni, i ich kasa również :D Tak wiem, to nieeleganckie insynuacje z mojej strony ale w potraktujcie to w ramach czarnego humoru .
Ostatnio edytowano sobota, 16 lip 2016, 13:39 przez tomeQ_, łącznie edytowano 1 raz
"Barbórka 2008" nasze hasło :
Płać albo spieprzaj dziadu !
tomeQ_
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP