Matthias Schmidt napisał(a):Neuvillowi zabraklo paliwa??

wiem, ze jest teraz hejt na Thierryego i jego forma budzi wiele zastrzezen, ale jednak od poczatku tego roku nie wiem czy mial choc jeden rajd, w ktorym jego samochod (w tym przypadku zespol) nie zaszwankowal.
Na pewno kiedyś, za parę lat biografia Neuvilla będzie bardzo interesująca, tak jak dziś biografia Colina i jej wewnątrzzespołowe "ciekawostki".
Matthias Schmidt napisał(a):Meeke jedzie znakomicie, nie chce krakac, ale chce zobaczyc Krisa po raz drugi na najwyzszym stopniu podium.
Na to i ja mam nadzieję, tak jak pewnie wielu innych kibiców.
Natomiast niezależnie od tego czy wygra Meeke, ten rajd już jest dla mnie szczególny. Nadeszła bowiem wiekopomna chwila: oto w nudne do wyrzygania i zakrawające na kpinę "rajdowe" wypowiedzi zawodników (właściwie rzeczników prasowych ich zespołów) bezczelnie w kaloszach wparował kolega Brzeziński. Jego podsumowanie dzisiejszego dnia jest rozbrajające, wypełnione entuzjazmem debiutanta, przeszczere i budzi moją najwyższą dla niego sympatię. Dorównuje, a nawet przebija Bublewicza, Hołowczyca, Sainza, Panizziego, a szczególnie Gronholma. Mam nadzieję, że będzie rozwijał swoją przygodę z eresemeś, a "pij-arowcowi" pozwoli najwyżej na przestawianie przecinków. Colinie, proszę Cię: namieszaj! Tak w pressie, jak i w generalce.