Moderator: SebaSTI
Hubertos napisał(a):Ciekaw jestem jak oni sobie to wyobrażają z prawnego punktu widzenia, bo to nie będzie tak, że sobie wjedziecie dzień wczesniej, a później będą od was chcieli kasę. Oni zgodnie z tym co mówią będą chcieli was z tych miejsc po prostu usunąć. Jeśli rzeczywiście przebywanie poza strefami będzie zakazane to mam nadzieję, że będzie to ostatni Polski w WRC. Całość problemów związanych z zabezpieczeniem jest związana z brakami budżetowymi, brakami w myśleniu i odpowiednim przeszkoleniu safeciarzy. Chciałbym poczytać jakiś regulamin dla kibiców. Nie chcę być pesymistą, ale zapowiada się najgorsza edycja w erze Polskiego w WRC.
LancerEVO5 napisał(a):Czy ktoś może polecić jakieś ciekawe miejsca na os Stare Juchy, oczywiście poza strefami kibica?
Z góry dzięki !
DonCorrado napisał(a):Narobili gnoju Oni, a nie kibice i już wymówkę szykują, że jak Polski wyleci to nie przez nich ale przez niesubordynacje kibiców. Wszyscy musza być wydymani - kibice, mieszkańcy, rolnicy, krowy, bociany - ale kasa u nich musi się zgadzać, to samo u tych z TV.
DonCorrado napisał(a):Narobili gnoju Oni, a nie kibice i już wymówkę szykują, że jak Polski wyleci to nie przez nich ale przez niesubordynacje kibiców. Wszyscy musza być wydymani - kibice, mieszkańcy, rolnicy, krowy, bociany - ale kasa u nich musi się zgadzać, to samo u tych z TV.
seal napisał(a):DonCorrado napisał(a):Narobili gnoju Oni, a nie kibice i już wymówkę szykują, że jak Polski wyleci to nie przez nich ale przez niesubordynacje kibiców. Wszyscy musza być wydymani - kibice, mieszkańcy, rolnicy, krowy, bociany - ale kasa u nich musi się zgadzać, to samo u tych z TV.
Wyluzuj JarkuStrasznie się z tym rajdem solidaryzuję i mam nadzieję że wypadnie ok. Skończmy marudzenie i skupmy się na widowisku, Czasu coraz mniej ! Ciekawe miejsca, atrakcje rejonu, każda uwaga na miarę złota
Diwados1 napisał(a):Zaraz mnie pojedziecie ale co tam, ludzie czytam te oststnie wpisy i jeden wielki dramat. "Mam nadzieje, ze to ostatni raz wrc w Polsce", "juz zrzucaja wine na kibicow", i ciagle podrzucanie pomyslow jak tu ogladac za darmoche. Znajdzcie mi portal pilki noznej gdzie kibice dogaduja sie jak nie zaplacic za bilet a skorzystac......, to ja poernicze takie kibicowanie i podejscie do tego i nie dziwie sie, ze przy oesach "tacy kibice" prawie lusterek dotykaja stojac przy oesie robiacych syf burakow bo ,przeciez Polak sie zachowac nie potrafi bo jak wyjezdza z domu to musi chlac przez 3 dni wtedy uznaje wyjazd za udany, i pewnie, ze zgodze sie z tym, ze koszty tych karnetow sa nie male ale nie macie prawa nie kupujac ich wyrzucac zolci na organizacje bo w rajdzie nie macie prawa uczstniczyc jako kibice! Powiem wiecej jak zabiora wrc to bedziecie skamlec wtedy i tyle mam do powiedzenia po wpisach ktore tu czytam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości