Qrwa mać dlaczego, dlaczego on tyle ludzi chodzi po świecie którzy na to zasłużyli (chociaż co ja mówię). Dlaczego zawsze tak trafia jakoś. Kolejny Luty i znowu ten miesiać zabrał nam wielkiego człowieka. Pierw Bubel teraz Janusz Zawsze miałem sympatię do Janusza może nie kibicowałem mu ale zawsze był kimś ważnym dla mnie itak pozostanie. Szkoda że plany związane z MP i ME nigdy się już nie spełnią.
Byłem na nockę w pracy jak sie dowiedziałem nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić byłem zaskoczony że tak na mnie ta informacja zadziałała.
Ale to Polska tu nigdy nie może być wszytko OK dlaczego przez Drózniczkę zgonął Janusz????????????????? Dlaczego????????????????
Miał dopiero 34 lata
A miało być tak pięknie.
Jeszcze ta pieprzona telewizja nasiała fermentu zrobili sobie tanią sensację ja PIE............LĘ takie środki masowego przekazu przypomnieli sobie o nim po śmierci a dlaczego nie wcześniej dlaczego ?????????????????????
Po raz drugi rajdy straciły jakąś cząstkę siebie i już nigdy nie będzie tak jak było nic już tego nie zmieni.
Pierwszy raz Piątek 13 był dla mnie pechowy nigdy tego nie zapomnę.
"Pędzi Kulig pędzi, niczym błyskawica......... "
"Jeździłeś szybko, odeszłeś jeszcze szybciej...... "
I dlaczego teraz telewizja przypomniała sobie o rajdach wszędzie hieny mówią ok to ku jego pamięci jednak czy wczesniej się interesowali niewiem czy to dobry pomysł ale napiszmy do TVP ze słowami krytyki.
Niech zobaczą że ich błędy są widoczne i zainteresują się w końcu rzetelnym przedstawiwniem sprawy do Kuriera jest chyba
kurier@tvp.pl
Ogarnęła mnie pustka dlaczego tak się stało ??????
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą.........