Moderator: SebaSTI
Glitol napisał(a):A ja się cieszę, że Janek zaprezentuje to auto na oesach. A jeśli jeszcze będzie je ogarniał to może być grubo
Kruk napisał(a):Mnie pan Chmielewski zaimponował jak dobrze radził sobie w debiucie za kierownicą czteronapędówki w Barbórce 2014. Szkoda, że nie udało mu się zebrać odpowiedniego budżetu, żeby pojechać cały sezon takim samochodem. Po całej karierze w FWD w tym sezonie zadebiutuje w RWD. Też może być ciekawie. Napewno będzie urozmaicenie na rajdowych trasach.
Interesujące jest kto będzie siedział na prawym fotelu w rajdówce (to tylko moje domysły na potrzeby tego tematu. Nie mam kontaktu z zespołem. Poniższe zestawienie powstało w oparciu o dostępne informacje i moje przypuszczenia):
- pan Dachowski startuje z p. Zawadą
- pan Nowaczewski skoro zakończyli współprace w trakcie poprzedniego sezonu to odpada
- pan Hundla pewnie pojedzie z p. Grzybem
- pan Gospodarczyk tworzy załogę z p. Domżałą
- pan Pleskot tworzy załogę z p. Kołtunem
- pan Janik tworzy załogę z p. Ingramem
ktoś wcześniej napisał coś, że nie powinniśmy się spodziewać, że któryś z poprzednich pilotów ponownie pojawi się. Zobaczymy już niedługo wszystko się wyjaśni.
martin.h napisał(a):Widziałem jak można jechać DS3 na pełnej bombie, Jankowi trochę do tego brakujeNie oszukujmy się, E36 ma lata świetlne za sobą i nawet w grubej specyfikacji na naszych odcinkach będzie to fura, która pozwoli na walkę co najwyżej z czubem ośki więc niewiele się zmieni w przypadku Chmielewskiego. Dla mnie krok w tył i nie rozumiem ogólnopolskiego podjaru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości