Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ???

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ???

Postprzez Bad-i » czwartek, 17 mar 2016, 14:50

viper napisał(a):
Bad-i napisał(a):Viper, strone wczesniej pisales co innego :lol:

Ytroche nie rozumiem twojej aluzji co pisałem i gdzie pisałem. Nie przypominam sobie żebym cos pisał o BMW. Czytaj ze zrozumieniem.

ze zrozumieniem powiadasz?? a to prosze bardzo: wczoraj vs dzisiaj :D

viper napisał(a):Co do Chmielewskiego to nie wierze zeby wchodził w jakiś stary wynalazek, bo temat pewnie by sie skończył jak w przypadku clio maxi. Szumne zapowiedzi miało być wielkie show w rajdach a temat zdech zanim wogole na dobre sie rozpoczął. Chmielewsk ma sponsorów a nie hobby zeby w historykach grzebać. Myśle ze prędzej proto. Chmielewski jest chowany na "współczesnym "aucie dlatego cieżko przypuszczać zeby eksperymentował ze stara technologia która w wynikach mu nie pomorze a wręcz przeciwnie.

viper napisał(a):
RajducH napisał(a):delegat pisze, że będzie to BMW E36 Kit Car

Ma być ciekawe :)
Bad-i
N3

Postprzez SOKÓŁ » czwartek, 17 mar 2016, 16:29

Loeb1987 napisał(a):Jeśli będzie Meganka to na pewno przyciągnie sporo kibiców. To auto było niesamowite i robiło spore wrażenie. Aż się przejadę na pierwszą rundę asfaltową od czasów rajdu Wawelskiego, żeby zobaczyć taki sprzęt :)

Ty tak na poważnie z tymi kibicami?? Jak można zobaczyć w innych postach ludzie odpuszczają rajdy bo nie ma sensu jechać dla 20 załóg czy 5 OS-ów pół Polski a niby myślisz żeby zobaczyć jedną Megankę w stawce przybędą tłumy !!
SOKÓŁ
A6

Postprzez woocasch » czwartek, 17 mar 2016, 16:31

Chmielewski robi taką tajemnicę z tego samochodu co najmniej jakby miał ogłosić starty fabrycznym Polo WRC. Pompuje balonik i oby nie było na końcu jęku zawodu :)
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez moto_angel » czwartek, 17 mar 2016, 16:40

woocasch napisał(a):Chmielewski robi taką tajemnicę z tego samochodu co najmniej jakby miał ogłosić starty fabrycznym Polo WRC. Pompuje balonik i oby nie było na końcu jęku zawodu :)

"PR" to nic złego tylko trzeba go umieć odpowiednio wykorzystać a Janek to potrafi :)
Będziecie zaskoczeni a ja już nie mogę się doczekać co to auto będzie potrafiło.
Oby na Memoriale w Wieliczce udało się mu wystartować
Wymienię się kartkami polskich zawodników oraz ogólnie rajdowymi z autografami lub bez :)
moto_angel
N3

Postprzez viper » czwartek, 17 mar 2016, 17:05

Bad-i napisał(a):
viper napisał(a):
Bad-i napisał(a):Viper, strone wczesniej pisales co innego :lol:

Ytroche nie rozumiem twojej aluzji co pisałem i gdzie pisałem. Nie przypominam sobie żebym cos pisał o BMW. Czytaj ze zrozumieniem.

ze zrozumieniem powiadasz?? a to prosze bardzo: wczoraj vs dzisiaj :D

viper napisał(a):Co do Chmielewskiego to nie wierze zeby wchodził w jakiś stary wynalazek, bo temat pewnie by sie skończył jak w przypadku clio maxi. Szumne zapowiedzi miało być wielkie show w rajdach a temat zdech zanim wogole na dobre sie rozpoczął. Chmielewsk ma sponsorów a nie hobby zeby w historykach grzebać. Myśle ze prędzej proto. Chmielewski jest chowany na "współczesnym "aucie dlatego cieżko przypuszczać zeby eksperymentował ze stara technologia która w wynikach mu nie pomorze a wręcz przeciwnie.

viper napisał(a):
RajducH napisał(a):delegat pisze, że będzie to BMW E36 Kit Car

Ma być ciekawe :)

Ty nadal nie rozumiesz :D . Kopiujesz moja wypowiedz a nie mówisz o co ci chodzi. To bez sens, albo sie ze mną zgadzasz albo nie, ale wklejanie moich tekstów niczego nie wyjaśnia i nadal nie wiem co to ma na celu. Tak wiec jak masz ale to mów konkretami .
viper
S2000

Postprzez sebaWRC » czwartek, 17 mar 2016, 17:50

moto_angel napisał(a):
woocasch napisał(a):Chmielewski robi taką tajemnicę z tego samochodu co najmniej jakby miał ogłosić starty fabrycznym Polo WRC. Pompuje balonik i oby nie było na końcu jęku zawodu :)

"PR" to nic złego tylko trzeba go umieć odpowiednio wykorzystać a Janek to potrafi :)
Będziecie zaskoczeni a ja już nie mogę się doczekać co to auto będzie potrafiło.
Oby na Memoriale w Wieliczce udało się mu wystartować

Zapewne na youtubie można sie przekonać co potrafi ta fura, więc może sprawdzimy sobie wszyscy jak dasz namiary :)

Trax Racing buduje Impreze 555 do RSMP, lecz nie podali kierowcy, ale kolejne ciekawe autko się zapowiada. Będąc już przy tym modelu to fajnie by było zobaczyć znowu Marka Kluszczyńskiego na oesach, ktoś wie czy jakiś comeback planuje ?
www.youtube.com/user/kajto13
www.facebook.com/DominikaMorkaPhotography
sebaWRC
A5

Postprzez moto_angel » piątek, 18 mar 2016, 08:57

sebaWRC napisał(a):
Zapewne na youtubie można sie przekonać co potrafi ta fura, więc może sprawdzimy sobie wszyscy jak dasz namiary :)

Trax Racing buduje Impreze 555 do RSMP, lecz nie podali kierowcy, ale kolejne ciekawe autko się zapowiada. Będąc już przy tym modelu to fajnie by było zobaczyć znowu Marka Kluszczyńskiego na oesach, ktoś wie czy jakiś comeback planuje ?

Przepraszam Was ale obiecałem Jankowi dyskrecję.
Aby podsycić emocje (dla tych których to interesuje) napiszę, że seryjnie auto miało zaledwie 102 KM :)
Wymienię się kartkami polskich zawodników oraz ogólnie rajdowymi z autografami lub bez :)
moto_angel
N3

Postprzez Mic_123 » piątek, 18 mar 2016, 09:06

Idac tym tropem mozna wyeliminowac Megane i Xsare bo mialy z najmniejszego 1.4 ponizej 80 KM, Impreza z 1.6 tylko 90 KM. :D
Mic_123
N3

Postprzez tarmaq » piątek, 18 mar 2016, 09:26

moto_angel napisał(a):Aby podsycić emocje (dla tych których to interesuje) napiszę, że seryjnie auto miało zaledwie 102 KM :)

Czyli jednak BMW e36
Zepsułeś Jankowi tajemnicę :P
Ostatnio edytowano piątek, 18 mar 2016, 10:07 przez tarmaq, łącznie edytowano 3 razy
tarmaq
N1

Postprzez woocasch » piątek, 18 mar 2016, 09:44

moto_angel napisał(a):

Nie twierdzę, że PR to coś złego. Ty uważasz, że Janek potrafi go umiejętnie wykorzystać, ja mam inne zdanie. Oby zdążyli rozwiązać "zagadkę" przed początkiem sezonu, bo idzie im to strasznie wolno.
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez Zajcev » piątek, 18 mar 2016, 11:11

moto_angel napisał(a):Przepraszam Was ale obiecałem Jankowi dyskrecję.
Aby podsycić emocje (dla tych których to interesuje) napiszę, że seryjnie auto miało zaledwie 102 KM :)

Większość już wie, nie rozumiem po co robić nadal tajemnicę, już nawet Delegat na profilu napisał co to będzie.

BMW a nie żadne Megane czy R5tki...
Zajcev
N4

Postprzez moto_angel » piątek, 18 mar 2016, 12:02

tarmaq napisał(a):
moto_angel napisał(a):Aby podsycić emocje (dla tych których to interesuje) napiszę, że seryjnie auto miało zaledwie 102 KM :)

Czyli jednak BMW e36
Zepsułeś Jankowi tajemnicę :P

Ford Sierra miał seryjnie 102 KM !!! Koniec tematu :)
Natomiast aut które miały seryjnie między 100 a 103 kuce jest cała masa ;)
moto_angel
N3

Postprzez Cendra » piątek, 18 mar 2016, 12:42

Octavia 1.6 MPI :D
Cendra
A6

Postprzez alex555 » piątek, 18 mar 2016, 13:37

alex555
N2

Postprzez moto_angel » piątek, 18 mar 2016, 14:44

Cendra napisał(a):Octavia 1.6 MPI :D

W odpowiedzi na post kolegi oraz mój oto oficjalne dane z katalogu Eurotax:

https://megawrzuta.pl/download/38f132bc ... dfb21.html

https://megawrzuta.pl/download/13ae2c74 ... 25b1a.html

BMW nie wrzucam bo kto by jeździł kompaktem BMW jak w sedanie dużo lepiej się prezentuje i ma więcej blachy do zamiatania bokami ;)

Wkrótce i tak będzie wszystko wiadomo :)

ps. czy ktoś zauważył jaki fajny motor stoi w tle w garażu w fotce wrzucanej w wyższych postach na której Janek robi odliczanie?
moto_angel
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP