Janek wrzucił takie:

A ktoś takie:

Moderator: SebaSTI
Kit_Car napisał(a):A to czemu nikt nie chce z Chmielewskim jeździć? Wydaje mi się że sympatyczny z niego gość... czy tylko mi się zdaje?
Kit_Car napisał(a):A to czemu nikt nie chce z Chmielewskim jeździć? Wydaje mi się że sympatyczny z niego gość... czy tylko mi się zdaje?
A to czemu nikt nie chce z Chmielewskim jeździć? Wydaje mi się że sympatyczny z niego gość... czy tylko mi się zdaje?
gregortest napisał(a):A to czemu nikt nie chce z Chmielewskim jeździć? Wydaje mi się że sympatyczny z niego gość... czy tylko mi się zdaje?
........bez komentarza...
Gdybym ja był jego pilotem, to po pierwszej takiej zagrywce, dostałby z pół obrotu...
Taurus napisał(a):no cóż ten typ tak ma. no właśnie a co tam u Typy? wyzdrowiał już po tym paskudnym wypadku? będzie startował?
Kit_Car napisał(a):Temat który rozpocząłem wynika tylko z ciekawości miłośnika rajdów.
Jeśli jest chętny to prosiłbym chociaż o 2 zdania na priv, nie potrzebuje szczegółów, ogólny zarys sytuacji, o co chodzi.
Na forum publiczne faktycznie lepiej tego nie wywlekać. Niemniej po sugestiach nt. Chmielewskiego chciałbym zweryfikować swój dotychczasowy pogląd na niego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości