Moderator: SebaSTI
Jak się na Guanajuato nie skasztani auto to powinno być już dobrzeShaitan napisał(a):Trzymam kciuki, aby Ptaszek swoją padaką dowiózł wynik chociaż.
HenriS12B napisał(a):No i Latvala nie stracił zbyt wiele...
Już kiedyś poruszaliśmy ten temat i ja nadal podejrzewam, że oni mają jakiś sposób na otrzymywanie międzyczasów, może nie tak precyzyjny jak przed zakazem, ale jednak. Być może wynika to z mojego nastawienia do Fina w tym rajdzie, ale uważam, że na Guanajuato kontrolował on tempo Ogiera!
Sebastien Ogier na najdłuższą
próbę Rajdu Meksyku zabrał ze
sobą trzy twarde i jedną miękką
oponę. Jari-Matti Latvala i Dani
Sordo zdecydowali się na cztery
twarde, a Mads Ostberg i
Haydon Paddon na cztery
twarde i dwie miękkie.
HenriS12B napisał(a):Sebastien Ogier na najdłuższą
próbę Rajdu Meksyku zabrał ze
sobą trzy twarde i jedną miękką
oponę. Jari-Matti Latvala i Dani
Sordo zdecydowali się na cztery
twarde, a Mads Ostberg i
Haydon Paddon na cztery
twarde i dwie miękkie.
A informacje zawarte w tym cytacie pokazują, że Ogier jednak walczy o wygraną, bardzo! przy tym ryzykując.
Nie potrafię pojąć jak Seb, Jari i Dani mogli wyjechać z serwisu na 96km rywalizacji nie wioząc ze sobą ani jednego zapasu, no chyba że to błąd redaktora Autoklubu...
posejdon napisał(a):Sorry ale muszę to napisać. Oglądam tą relację i tak sobie myślę: "co ten Borowczyk pitoli?". Niezłe bzdury wygaduje ten chłop.
Shaitan napisał(a):Co ciekawe Ostberg na 2 miejscu w generalce. Kierowca, który pod względem prezentowanego w tym sezonie tempa jest 7 (8 jeśli liczymy jeszcze Meeka) w kolejności. Facet po prostu jedzie swoje a poza Ogierem reszta towarzystwa w WRC póki co "nie ma swojego sezonu" delikatnie rzecz ujmując
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości