Moderator: SebaSTI
Ciekawa informacja no i oczywiście z chęcią bym zobaczył porównanie do Kajetana.
Dokładnie jestem tego samego zdania, jak się oglądało starsze edycje tego rajdu to był on znacznie fajniejszy niż np. Korsyka.Sylwek_GSi napisał(a):Na Kanarach często pojawiali się kierowcy "światowego" formatu. Zresztą nie przypadkowo bo organizator o to zawsze zabiegał. Ile razy startował tam choćby Kankkunen czy Delecour. Byli też Thiry, Auriol i pewnie ktoś jeszcze. To jeden z najpiękniejszych rajdów na świecie, z chęcią zobaczyłbym go w kalendarzu WRC.
Nooo właśnie o tym miałem pisać, że terminowo trochę nie do końca to podchodzi.Tomek K napisał(a):Byłoby super, choć czekałby Madsa niezly maraton. Do niedzieli Meksyk, od wtorku zapoznanie na Kanarach. Plus zmiana czasu. Na poniedziałkowe testy już by pewnie nie zdążył.
Witcher1990 napisał(a):Sądzę, że Mads może wygrać ten rajd, jeszcze zależy od konkurencji ale gdyby to był Breen, Kajto, BB czy Abbring to myślę, że by ich objechał. Kopecki prawie na 100% by go objechał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość