viper napisał(a):Ja nie czytam wywiadów z Kubica bo on nigdy nie mowi konkretów tylko zawsze na około i tak jest od lat. Juz sie przyzwyczaiłem. Generalnie w wywiadach mowi to co wszyscy wiedza, albo to co juz wypłynęło medialnie i on to tylko potwierdza, a czesto jest to lanie wody.
Co do Cezarego to jest on bardzo stronniczy i co by sie nie działo zawsze temat tak poprowadzi zeby kubice wybielać.
Co do sokoła to gutowski moze sie od niego uczyć. Facet powaznie liznął F1 i troche rajdow a przede wszystkim nie jest stronniczy. Gutowski zawsze wali na jedno kopyto.
Ja nie czytam postów vipera bo on nigdy nie pisze nic nowego tylko zawsze mądrzy się o Kubicy i tak jest od lat. Juz sie przyzwyczaiłem. Generalnie w postach pisze to co wszyscy wiedza, albo to co juz napisał 100 razy i on to tylko powtarza, a czesto jest to lanie wody.
Co do Vipera to jest on bardzo stronniczy i co by sie nie działo zawsze temat tak poprowadzi zeby kubice mieszać z błotem.
Co do Kubicy to viper moze sie od niego uczyć. Facet powaznie liznął F1 i troche rajdow a przede wszystkim nie siedzi w domu tylko coś robi. Viper zawsze wali na jedno kopyto.
Tylko zmieniłem kilka słów a jaki tekst wyszedł. Chłopie naprawdę to już jest śmieszne. Zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał, naprawdę będę zaskoczony jeśli to nie Ty będziesz następcą Capito w VW. Non stop tłuczesz o tym Kubicy że dzwoni i że nic mu z tempa. O ile zgadzam się z Tobą że zwycięzcy są na mecie, to Twoje żenujące, nachalne, niekończące się, trwające chyba już ze 2 lata smarowanie Kubicy gó**em właśnie przepełniło czarę i dlatego popełniłem tego posta, za co spodziewam się otrzymać ostrzeżenie, zresztą słusznie. Jakakolwiek kara będzie to ją przyjmę. Niestety tym razem już nie miałem siły się powstrzymać, non stop trujesz o Kubicy, non stop krytyka, mądrzenie się, Kubica jeździ w WRC już kilka lat, a Ty siedzisz w domu przed komputerem i plujesz jadem, non stop, non stop. Jak jesteś taki mądry to idź do WRC, pokaż na co Cię stać. Nie piszę tego dlatego, że obraziłeś mojego idola, nie. Zdaję sobie sprawę, że Kubicy do np Ogiera brakuje trochę szybkości, dużo szczęścia, masy regularności i auta + opon, ogólnie fabryki. Nie jestem Kubicomaniakiem, zdaję sobie sprawę że Kubica popełnił masę błędów w rajdach. To tak zeby była jasność. Ale do ciężkiej cholery, Twoje trucie i pouczanie co powinien Kubica i czego nie jest jest już żenujące. Ty nie masz innych tematów, jesteś podobny do Gutowskiego właśnie, istniejesz na tym forum i gdyby nie Kubica to nie miałbyś o czym pisać, bo wytykanie jego błędów to cały Twój świat - tak przynajmniej można wnioskować po Twoich wypowiedziach. Zrozum w końcu że to Kubica jeździ w WRC a Ty siedzisz tylko przed komputerem i możesz sobie tylko hejtować.
Proszę innych użytkowników o nie kontynuowanie tematu. Wystarczy mój 1 post, który zaraz poleci. Nie róbmy więcej syfu.
Sorry Żółtodziób, moja cierpliwość się skończyła.