Starty Kubicy w Rajdach

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Re: Starty Kubicy w Rajdach

Postprzez DonCorrado » czwartek, 21 sty 2016, 16:08

TomMaz napisał(a):Lepiej przeczytajcie sobie ten wywiad niż rozmowę z Gutowskim, jak zwykle w stosunku do Włochów niby już nie tak luźno ale bardziej szczegółowo...

http://www.rallylink.it/cms15/index.php/montecarlo-2016

RK mówi że bardzo mu zależy żeby zostać w rajdach, obsługa przez BRC jest jedną z opcji , losu programu dalej się ważą głównie przez zmiany na stołkach w Polsce i jeśli coś się ruszy i budżet zostanie zatwierdzony to najprawdopodobniej wrócą na Portugalię , choć Szwecja nie jest jeszcze na 100% przekreślona. Jak nic nie wypali to będzie robił coś innego niezwiązanego z rajdami.

Na koniec jest:
"I still hope to be able to put together a decent program for this year."

i to jest wlasnie to ze w Italii czuje się swobodniej i więcej powie, w Polsce po byle jakim szczerym wywiadzie moglo by byc za duzo niedobrego szumu, zreszta na tym forum duza czesc w tym ja nie raz do roznych wypowiedzi takie teorie dorabia ze hej :) no ale jest to spowodowane tez tym ze robert tak dla naszych udziela wywiadow a my raczej z tych dobrych a nie zlych komentatorów mamy zawsze optymistyczne podejscie : )
DonCorrado
A6

Postprzez PsoR » czwartek, 21 sty 2016, 16:09

woocasch napisał(a):To teraz jak Cezary nadal chce być w świecie WRC musi się zakręcić wokół Ptaszka. Pierwszy wywiad i fotki są, może zrobi im Monte za friko, a potem go zatrudnią :)

Ptaszek ma już od dawna do tego ludzi. CG najwyraźniej wypadnie z obiegu :D
PsoR
N1

Postprzez viper » czwartek, 21 sty 2016, 16:24

Ja nie czytam wywiadów z Kubica bo on nigdy nie mowi konkretów tylko zawsze na około i tak jest od lat. Juz sie przyzwyczaiłem. Generalnie w wywiadach mowi to co wszyscy wiedza, albo to co juz wypłynęło medialnie i on to tylko potwierdza, a czesto jest to lanie wody.
Co do Cezarego to jest on bardzo stronniczy i co by sie nie działo zawsze temat tak poprowadzi zeby kubice wybielać.
Co do sokoła to gutowski moze sie od niego uczyć. Facet powaznie liznął F1 i troche rajdow a przede wszystkim nie jest stronniczy. Gutowski zawsze wali na jedno kopyto.
viper
S2000

Postprzez karluum » czwartek, 21 sty 2016, 16:28

CG jeździ tylko i wyłącznie na rajdy bo ma mamusię wysoko postawioną w wydawnictwie. Nie na darmo dorobił się "Ceraty Cezarego", nie przypominam sobie by istniał jakiś profil "Sokole gniazdo" czy coś w tym stylu. To jest fatalny styl dziennikarstwa, najgorszy jaki może być....
karluum
A5

Postprzez wanderer » czwartek, 21 sty 2016, 16:40

karluum napisał(a):CG jeździ tylko i wyłącznie na rajdy bo ma mamusię wysoko postawioną w wydawnictwie. Nie na darmo dorobił się "Ceraty Cezarego", nie przypominam sobie by istniał jakiś profil "Sokole gniazdo" czy coś w tym stylu. To jest fatalny styl dziennikarstwa, najgorszy jaki może być....

Gutowski swoją wiedzą na temat rajdów idealnie wpasowuje się do poziomu przeglądu sportowego i jakościowo bliżej mu do blogera niż do dziennikarza. Ale o tym już chyba wszyscy wiedzą i szkoda marnować czas na ciągnięcie tego tematu.
wanderer
A6

Postprzez DonCorrado » czwartek, 21 sty 2016, 17:24

Nie wiedziałem co to ta"cerata", poszukałem i wpisy tam miażdzą :lol: :lol: :lol:
DonCorrado
A6

Postprzez Anbarra » czwartek, 21 sty 2016, 17:56

Panowie ci co macie auto i kase na wyjazd, bierzcie telefon, wyrywajcie kierowcow na dojazdowkach i robcie z nimi wlasne i lepsze wywiady :D Widze ze macie swietne pomysly :P
Anbarra
A5

Postprzez jacko » czwartek, 21 sty 2016, 18:43

Anbarra napisał(a):Panowie ci co macie auto i kase na wyjazd, bierzcie telefon, wyrywajcie kierowcow na dojazdowkach i robcie z nimi wlasne i lepsze wywiady :D Widze ze macie swietne pomysly :P

panie tutaj przeciez pisuje przyszły szef programu WRC w VW, topowi dziennikarze,etc sama śmietanka :lol:

a tutaj wywiad dziennikarza z "ciemnej strony mocy" z Meekiem
http://eurosport.onet.pl/motorowe/rajdy ... ace/dvrewj
jacko
A5

Postprzez Kit_Car » czwartek, 21 sty 2016, 19:20

viper napisał(a):Ja nie czytam wywiadów z Kubica bo on nigdy nie mowi konkretów tylko zawsze na około i tak jest od lat. Juz sie przyzwyczaiłem. Generalnie w wywiadach mowi to co wszyscy wiedza, albo to co juz wypłynęło medialnie i on to tylko potwierdza, a czesto jest to lanie wody.
Co do Cezarego to jest on bardzo stronniczy i co by sie nie działo zawsze temat tak poprowadzi zeby kubice wybielać.
Co do sokoła to gutowski moze sie od niego uczyć. Facet powaznie liznął F1 i troche rajdow a przede wszystkim nie jest stronniczy. Gutowski zawsze wali na jedno kopyto.

Ja nie czytam postów vipera bo on nigdy nie pisze nic nowego tylko zawsze mądrzy się o Kubicy i tak jest od lat. Juz sie przyzwyczaiłem. Generalnie w postach pisze to co wszyscy wiedza, albo to co juz napisał 100 razy i on to tylko powtarza, a czesto jest to lanie wody.
Co do Vipera to jest on bardzo stronniczy i co by sie nie działo zawsze temat tak poprowadzi zeby kubice mieszać z błotem.
Co do Kubicy to viper moze sie od niego uczyć. Facet powaznie liznął F1 i troche rajdow a przede wszystkim nie siedzi w domu tylko coś robi. Viper zawsze wali na jedno kopyto.

Tylko zmieniłem kilka słów a jaki tekst wyszedł. Chłopie naprawdę to już jest śmieszne. Zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał, naprawdę będę zaskoczony jeśli to nie Ty będziesz następcą Capito w VW. Non stop tłuczesz o tym Kubicy że dzwoni i że nic mu z tempa. O ile zgadzam się z Tobą że zwycięzcy są na mecie, to Twoje żenujące, nachalne, niekończące się, trwające chyba już ze 2 lata smarowanie Kubicy gó**em właśnie przepełniło czarę i dlatego popełniłem tego posta, za co spodziewam się otrzymać ostrzeżenie, zresztą słusznie. Jakakolwiek kara będzie to ją przyjmę. Niestety tym razem już nie miałem siły się powstrzymać, non stop trujesz o Kubicy, non stop krytyka, mądrzenie się, Kubica jeździ w WRC już kilka lat, a Ty siedzisz w domu przed komputerem i plujesz jadem, non stop, non stop. Jak jesteś taki mądry to idź do WRC, pokaż na co Cię stać. Nie piszę tego dlatego, że obraziłeś mojego idola, nie. Zdaję sobie sprawę, że Kubicy do np Ogiera brakuje trochę szybkości, dużo szczęścia, masy regularności i auta + opon, ogólnie fabryki. Nie jestem Kubicomaniakiem, zdaję sobie sprawę że Kubica popełnił masę błędów w rajdach. To tak zeby była jasność. Ale do ciężkiej cholery, Twoje trucie i pouczanie co powinien Kubica i czego nie jest jest już żenujące. Ty nie masz innych tematów, jesteś podobny do Gutowskiego właśnie, istniejesz na tym forum i gdyby nie Kubica to nie miałbyś o czym pisać, bo wytykanie jego błędów to cały Twój świat - tak przynajmniej można wnioskować po Twoich wypowiedziach. Zrozum w końcu że to Kubica jeździ w WRC a Ty siedzisz tylko przed komputerem i możesz sobie tylko hejtować.

Proszę innych użytkowników o nie kontynuowanie tematu. Wystarczy mój 1 post, który zaraz poleci. Nie róbmy więcej syfu.
Sorry Żółtodziób, moja cierpliwość się skończyła.
Kit_Car
N2

Postprzez viper » czwartek, 21 sty 2016, 20:06

DonCorrado napisał(a):Nie wiedziałem co to ta"cerata", poszukałem i wpisy tam miażdzą :lol: :lol: :lol:

Ja na tym nie byłem , ale po twoim wpisze wszedłem. Niezłe głupoty wogole nie mające nic wspolnego z rzeczywistością :)
Widac jakie poważanie jest na takiej stronie.
viper
S2000

Postprzez Mad Max » czwartek, 21 sty 2016, 20:19

jacko napisał(a):panie tutaj przeciez pisuje przyszły szef programu WRC w VW, topowi dziennikarze,etc sama śmietanka :lol:
Dziwie się że jeszcze Ci się chce męczyć z nami.
jacko napisał(a):a tutaj wywiad dziennikarza z "ciemnej strony mocy" z Meekiem
http://eurosport.onet.pl/motorowe/rajdy ... ace/dvrewj
Zajebisty wywiad, 4 pytania na krzyż z czego dwa dotyczące Kubicy... o bełkocie w komentarzach nawet nie wspominam
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez DonCorrado » czwartek, 21 sty 2016, 20:27

viper napisał(a):
DonCorrado napisał(a):Nie wiedziałem co to ta"cerata", poszukałem i wpisy tam miażdzą :lol: :lol: :lol:

Ja na tym nie byłem , ale po twoim wpisze wszedłem. Niezłe głupoty wogole nie mające nic wspolnego z rzeczywistością :)

Nie wiem co masz na mysli, przesmiewcza strona, ktos troluje CG.
DonCorrado
A6

Postprzez viper » czwartek, 21 sty 2016, 20:35

DonCorrado napisał(a):
viper napisał(a):

Nie wiem co masz na mysli, przesmiewcza strona, ktos troluje CG.

No a jak myslisz dlaczego ?
Na tym forum widac co sadza o działalności CG a co dopiero wskali kraju kto choc troche siedzi w rajdach.
viper
S2000

Postprzez seal » czwartek, 21 sty 2016, 22:39

viper napisał(a):Na tym forum widac co sadza o działalności CG a co dopiero wskali kraju kto choc troche siedzi w rajdach.

D...y nie urywa, ale jaką ma konkurencję? W obecnej sytuacji, każdy dziennikarz zajmujący się motorsportem jest na wagę złota.
seal
A5

Postprzez ryjas » czwartek, 21 sty 2016, 22:47

http://www.polsatsport.pl/film/kubica-t ... e_6363330/

Wypowiedz Roberta dla Polsatu. Niezależnie czy będzie w rajdach czy nie ma co robić w tym sezonie. Poker, kręgle albo współpraca z jednym z teamów przy rozwoju powstawaniu nowej rajdówki. Toyota?
ryjas
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne