https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12439259_1282222668461528_154626389361203809_n.jpg?oh=7141b35fb6c173da570b6beb5344a036&oe=5701CA04
Moderator: SebaSTI
A teraz będziemy po raz kolejny przechodzić przez debatę pt. dlaczego część forum uważa C.Gutowskiego za kiepskiego dziennikarza - bo ktoś ma odmienne zdanie na jego temat niż KubicoFani.jacko napisał(a):kuba.es napisał(a):(...)Mam podobne odczucia. Wywiad niby ciekawy a wnosi niewiele, zupełnie jak Gutowski jako dziennikarz.Strasznie żenujący człowiek.
napisz prosze co jest takiego zenujacego w Gutowskim ? jest to w zasadzie jedyny polski dziennikarz, ktory jest na wiekszosci rajdow WRC i przekazuje najnowsze informacje, bywa czasami lekko tendencyjny jak np post anty-ostbergowy gdy ten wykrzykiwał kubicy, ale to zrozumiale jest Polakiem i napisal to na swoim prywatnym fb, wybacz ale to takie ataki bez pokrycia wydaja sie bardziej zenujace,
Może i tak tylko po co zgłoszenie na Szwecję w takim razie ??tadeknovak napisał(a):Zastanawiajace jest to, ze Kubica nie podal zadnej informacji odnosnie Lotosu, tak jak uczynil to Kajetanowicz. Tylko info ze to jedyny start. Wnioski?? Kubica stracil Lotos, moze jedzie w ich logo bo musi nadrobic Argentyne i Australie w ktorych nie wystartowal? Schudl...modeling?? Nie, to przygotowania do powrotu na tory. Bez Lotosu
jacko napisał(a):napisz prosze co jest takiego zenujacego w Gutowskim ? jest to w zasadzie jedyny polski dziennikarz, ktory jest na wiekszosci rajdow WRC i przekazuje najnowsze informacje, bywa czasami lekko tendencyjny jak np post anty-ostbergowy gdy ten wykrzykiwał kubicy, ale to zrozumiale jest Polakiem i napisal to na swoim prywatnym fb, wybacz ale to takie ataki bez pokrycia wydaja sie bardziej zenujace,
Mad Max napisał(a):4) widać że z Kubicą znają się dość dobrze bo ostatni wywiad był bardziej na luzie i mniej poważnie niż jakiekolwiek inne wywiady jakie widziałem i czytałem z Robertem (zresztą w Monte mają wspólny hotel bo CG pochwalił się tym na fb - jest zdjęcie z garażu jego auta oraz Miśka do zapoznania RK)
jacko napisał(a):no tak czyli jeśli nie jest żenujący to od razu musi być wybitny, no i jeśli się broni przed kuriozalnymi zarzutami to od razu jest się jego wyznawcą
to po prostu normalny dziennikarz, niczym wielkim się nie wyroznia ale na pewno nie jest zenujacy, Sokoł jest o niebo lepszy, ale jest jedna istotna roznica miedzy nimi, Sokol jest skupiony na F1, a Gutowski na WRC a w zasadzie na RK, i dobrze, bo Polacy raczej chca wiedziec co sie dzieje u RK a nie u Paddona, a owszem robi bardzo czesto wywiady rowniez z innymi kierowcami, nie ma co go porownywac z Clarkiem bo to inna liga, mialem przyjemnosc nawet z nim pogadac chwile, ale nie nazywajmy Gutowskiego zalosnym dziennikarzem, bo nie zasluguje na to. Styl takich ataków tylko przypomina tylko żałosne teksty pana v pod kątem RK, i nie róbcie ze mnie wyznawcy RK/Gutowskiego bo to proste stwierdzenie faktu
Mad Max napisał(a):1) jeździ tylko na te rajdy w których startuje Kubica - w zeszłym roku jakoś nie przypominam sobie żeby był w Agrentynie
2) pisze praktycznie tylko i wyłącznie o Kubicy, reszta kierowców jest marginesem (wystarczy zajrzeć na jego FB)
OK błąd z mojej strony i nadinterpretacja bo nie przeczytałem komentarzy, ale podtrzymuję to co napisałem, zresztą link który podrzuciłeś jest świetnym porównaniem jak "to" powinno wyglądać.TomMaz napisał(a):Lepiej przeczytajcie sobie ten wywiad niż rozmowę z Gutowskim, jak zwykle w stosunku do Włochów niby już nie tak luźno ale bardziej szczegółowo...
http://www.rallylink.it/cms15/index.php/montecarlo-2016Mad Max napisał(a):4) widać że z Kubicą znają się dość dobrze bo ostatni wywiad był bardziej na luzie i mniej poważnie niż jakiekolwiek inne wywiady jakie widziałem i czytałem z Robertem (zresztą w Monte mają wspólny hotel bo CG pochwalił się tym na fb - jest zdjęcie z garażu jego auta oraz Miśka do zapoznania RK)
To nie było Evo Kubicy, jego jest ciemniejsze i na krakowskich blachach , tamto było na włoskich. Poza tym nie napisał że to Kubicy samochód tylko że z prawej stoi DS3 WRC , a z lewej Misiek z zapoznania... potem w komentarzach piszę że to nie RK. Także też czasem trochę negatywne nastawienie do niego co poniektórych zaślepia. Dla mnie Sokół to też zupełnie inna liga ale dobrze że jest taki Gutowski przynajmniej można na jakieś foty popatrzeć i dowiedzieć się co słychać na rajdzie u Kubicy albo Ptaszka (tak o nim czasem też coś napisze) . Jakoś chętnych do zastąpienia Cezarego brak...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości