Moderator: SebaSTI
czarnyolek napisał(a):Jeśli wyzwaniem są pieniądze, to najsensowniejszy by był wspólny zespół z jednym autem w WRC i drugim w WRC2.
viper napisał(a):Po pierwsze samego lotosu na to nie stac, a po drugie marketingowo to bez sens, kajetanowicz w czubie robi reklamowa robote w Europie a Kubica "oddelegowany "do wrc. W jednym cyklu jest im bez sensu jezdzic. Pamietaj ze zadaniem lotosu jest robić " sobie " dobrze a nie litować sie na kierowcami i realizować ich marzenia.
seal napisał(a):viper napisał(a):Po pierwsze samego lotosu na to nie stac, a po drugie marketingowo to bez sens, kajetanowicz w czubie robi reklamowa robote w Europie a Kubica "oddelegowany "do wrc. W jednym cyklu jest im bez sensu jezdzic. Pamietaj ze zadaniem lotosu jest robić " sobie " dobrze a nie litować sie na kierowcami i realizować ich marzenia.
Jeżeli Lotosu na to nie stać, to go go stać![]()
A tak na poważne to wydaje mi się, że obecny r...l w spółkach Skarbu Państwa powoduje paraliż decyzyjny w kwestii wydawania "dużych" pieniędzy na promocję i sponsoring.
viper napisał(a):seal napisał(a):viper napisał(a):Po pierwsze samego lotosu na to nie stac, a po drugie marketingowo to bez sens, kajetanowicz w czubie robi reklamowa robote w Europie a Kubica "oddelegowany "do wrc. W jednym cyklu jest im bez sensu jezdzic. Pamietaj ze zadaniem lotosu jest robić " sobie " dobrze a nie litować sie na kierowcami i realizować ich marzenia.
Jeżeli Lotosu na to nie stać, to go go stać![]()
A tak na poważne to wydaje mi się, że obecny r...l w spółkach Skarbu Państwa powoduje paraliż decyzyjny w kwestii wydawania "dużych" pieniędzy na promocję i sponsoring.
No mniej wiecej o to mi chodziło, ze nikt nie podejmie tej decyzji, bo przy obecnej promocji rajdow po prostu sie to nie kalkuluje. Lepiej wejsc w piłkę nożna.
adamlen napisał(a):Ogólnie zarząd dobrze prosperujących spółek z udziałem Państwowym nie powinien być aż tak zależny od żadnego rządu.
adamlen napisał(a):Prezes czy rada nadzorcza powinni być wybierani w konkursach wśród wykwalifikowanych kandydatów a nie wśród "swoich".
posejdon napisał(a):adamlen napisał(a):Prezes czy rada nadzorcza powinni być wybierani w konkursach wśród wykwalifikowanych kandydatów a nie wśród "swoich".
Hehe. A gdybyś Ty do swojej firmy potrzebował pracownika to kogo byś wybrał? Nieznanego Ci doświadczonego fachowca czy akurat bezrobotnego szwagra, którego "się przyuczy"? Taka już nasza mentalność :D . Sorry za OT.
posejdon napisał(a):adamlen napisał(a):Prezes czy rada nadzorcza powinni być wybierani w konkursach wśród wykwalifikowanych kandydatów a nie wśród "swoich".
Hehe. A gdybyś Ty do swojej firmy potrzebował pracownika to kogo byś wybrał? Nieznanego Ci doświadczonego fachowca czy akurat bezrobotnego szwagra, którego "się przyuczy"? Taka już nasza mentalność
. Sorry za OT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości